Guanyadors

Coneix els finalistes de les edicions anteriors dels Premis EmprènXXI i deixa’t inspirar per les seves idees.

Descobreix els guanyadors de les últimes edicions

És una spin-off de la Universitat Carlos III de Madrid que desenvolupa una tecnologia disruptiva...

Luz Wavelabs - Guanyador 2016 Madrid

És una spin-off de la Universitat Carlos III de Madrid que desenvolupa una tecnologia disruptiva per al desenvolupament i fabricació de sistemes fotònics i de terahercis. La raó de ser de la companyia resideix a la tecnologia pure/T, nascuda per cobrir l'absència d'una tecnologia capaç d'operar en el rang dels terahercis amb altes prestacions. 

Dissenya i comercialitza calderes de condensació de biomassa úniques en el mercat. Ha desenvolupat dues...

BioCurve - Guanyador 2016 Aragó

Dissenya i comercialitza calderes de condensació de biomassa úniques en el mercat. Ha desenvolupat dues millores tècniques úniques en el mercat: el primer cremador rotatiu amb acte neteja, i el primer bescanviador de calor espiral amb una superfície d'intercanvi fins a un 50% major que la competència.

Desenvolupa biosensors multi paramètrics per al sector mediambiental, clínic i agroalimentari, facilitant aquelles anàlisis químiques...

Ibersens Innova - Guanyador 2016 Castella -la Manxa

Desenvolupa biosensors multi paramètrics per al sector mediambiental, clínic i agroalimentari, facilitant aquelles anàlisis químiques en els quals paràmetres com el temps, el cost, la quantitat d'informació o el nombre de mostres són crítics. 

Desenvolupa Tecnologies d'Innovació amb productes professionals de IPTV i Wireless Television (ZiFi) indicat principalment per...

Zapelin - Guanyador 2016 Canàries

Desenvolupa Tecnologies d'Innovació amb productes professionals de IPTV i Wireless Television (ZiFi) indicat principalment per al sector Hoteler, Complexos Turístics així com Complexos Residencials, Hotels, Creuers i Línies Aèries.

(Wayna Aero SL) ofereix una nova forma de viatjar per als joves, amb una política...

Waynabox - Guanyador 2016 Valencia

(Wayna Aero SL) ofereix una nova forma de viatjar per als joves, amb una política de preus fixos, innovació i una atenció al client 2.0. El client per 150€ pot viatjar un cap de setmana a una destinació sorpresa.

Ha creat Biokonex, un producte que permet controlar de manera remota i automatitzada les instal·lacions...

Biothermia - Guanyador 2016 Extremadura

Ha creat Biokonex, un producte que permet controlar de manera remota i automatitzada les instal·lacions reguladores de clima., alhora que permet obtenir, tant en temps real com en històric, el consum energètic i econòmic de la instal·lació, i mostrar la comparativa amb instal·lacions de combustible fòssil.

Empresa dedicada a l'obtenció de teixit amb alt contingut en cèl·lules mare i al seu...

Stemvital - Guanyador 2016 Cantàbria

Empresa dedicada a l'obtenció de teixit amb alt contingut en cèl·lules mare i al seu processament, purificació i crioconservació en condicions òptimes que permetin el seu ús en teràpia clínica amb les màximes garantiá s d'èxit. 

Projectes i Solucions Tecnològiques Avançades SLP desenvolupa i implanta solucions tecnològiques intel·ligents, Smart Solutions, i...

Proasistech - Guanyador 2016 Murcia

Projectes i Solucions Tecnològiques Avançades SLP desenvolupa i implanta solucions tecnològiques intel·ligents, Smart Solutions, i desenvolupa tecnologia pròpia per a les Smart Cities i Internet of Things.

La primera plataforma de signatura digitalitzada sense necessitat d'instal·lar cap mena de programari per part...

Signaturit - Guanyador 2016 Cataluña

La primera plataforma de signatura digitalitzada sense necessitat d'instal·lar cap mena de programari per part de l'emissor ni del receptor, fent ús directe del client de correu habitual, i amb una experiència d'usuari totalment centrada per a qualsevol dispositiu mòbil.

És un producte que conjuga les habilitats i tècniques del contraespionatge (CI) clàssica i les...

CounterCraft - Guanyador 2016 País Basc

És un producte que conjuga les habilitats i tècniques del contraespionatge (CI) clàssica i les adapta al món digital. El nostre objectiu és dissenyar plataformes i tecnologia que permetin als equips de seguretat de governs i grans empreses realitzar campanyes de CI de manera eficient i senzilla.

Ajuda a les persones, famílies i col·lectius amb necessitats de productes i serveis vinculats a...

Discubre - Guanyador 2016 Balears

Ajuda a les persones, famílies i col·lectius amb necessitats de productes i serveis vinculats a la discapacitat o diversitat funcional a trobar solucions en un sol espai i creant una comunitat d'usuaris a través de l'ús eficient de les TIC. 

Es dedica a la creació de programari i videojocs educatius que permeten detectar i analitzar...

CuiCui Estudios - Guanyador 2016 Asturies

Es dedica a la creació de programari i videojocs educatius que permeten detectar i analitzar les intel·ligències dels seus usuaris a través del Big Data i del nostre propi algorisme denominat TOI (Tree Of Intelligences).

Enginyeria especialitzada en Fabricació Additiva Industrial, desenvolupadora i productora mitjançant impressió 3D de solucions a...

Lupeon - Guanyador 2016 Galícia

Enginyeria especialitzada en Fabricació Additiva Industrial, desenvolupadora i productora mitjançant impressió 3D de solucions a mesura de les exigències del client i que serien impossibles de fabricar mitjançant les tècniques de fabricació tradicionals.

Es dedica a la comercialització de sistemes de bioimpresión 3D de teixits, que integren la...

Regemat 3D - Guanyador 2016 Andalusia

Es dedica a la comercialització de sistemes de bioimpresión 3D de teixits, que integren la tecnologia de fabricació additiva per capes, la tecnologia de bioreactores i les teràpies regeneratives amb cèl·lules mare, i a la posada en mercat dels productes tissulars de teràpies avançades Bioimpresos.

Desenvolupa i implementa solucions industrials basades en tecnologia de Realitat Augmentada (AR) per obtenir el...

Industrial Augmented Reality - Guanyador 2016 Navarra

Desenvolupa i implementa solucions industrials basades en tecnologia de Realitat Augmentada (AR) per obtenir el màxim control possible dels equips i màquines. Per mitjà de la identificació de l'equip, es mostra tota la informació necessària en pantalla en temps real, permetent a més l'entrada de dades, operació i visualització a distància. 

Desenvolupa un conjunt d'aplicacions mòbils que s'incorporen als processos definits en els Sistemes de Producció...

M-Lean - Guanyador 2016 Castella i Lleó

Desenvolupa un conjunt d'aplicacions mòbils que s'incorporen als processos definits en els Sistemes de Producció de les empreses del sector automoció.

Han creat una solució que aplica tècniques de reconeixement facial i de patrons al camp...

Pixelabs - Guanyador 2016 La Rioja

Han creat una solució que aplica tècniques de reconeixement facial i de patrons al camp de la publicitat. Concretament, reconeix la identitat corporativa (logos, marques i imatge corporativa) dels anunciants en un entorn audiovisual, ja sigui retransmissió en viu d'un esdeveniment, senyal de TV diària, diferit...

Solució d'intel·ligència de negoci dirigida a empreses que tinguin una xarxa física d'establiments (tendes de...

Geoblink - Guanyador Estatal TIC

Solució d'intel·ligència de negoci dirigida a empreses que tinguin una xarxa física d'establiments (tendes de moda, restaurants, franquiciadors de qualsevol tipus, oficines bancàries, etc.), per ajudar-los a entendre i optimitzar el disseny de la seva xarxa, a decidir on obrir nous establiments, i a optimitzar la seva estratègia de geomàrqueting. 

(Wayna Aero SL) ofereix una nova forma de viatjar per als joves, amb una política...

Waynabox - Guanyador Estatal Negocis Digitals

(Wayna Aero SL) ofereix una nova forma de viatjar per als joves, amb una política de preus fixos, innovació i una atenció al client 2.0. El client per 150€ pot viatjar un cap de setmana a una destinació sorpresa. 

Ha desenvolupat la primera placa fotovoltaica de base biotecnològica capaç de treballar en la llum...

Proton New Energy Future - Guanyador Estatal Indústria

Ha desenvolupat la primera placa fotovoltaica de base biotecnològica capaç de treballar en la llum visible aconseguint un rendiment per sobre del 60% en dies ennuvolats respecte a les solucions actuals de mercat.

Empresa de base tecnològica sorgida com spin off de la Universitat d'Alacant, pertanyent al Parc...

BioNostrum Pest Control - Guanyador Estatal Agroalimentari

Empresa de base tecnològica sorgida com spin off de la Universitat d'Alacant, pertanyent al Parc Científic d'Alacant i dedicada a la indústria del control biològic. El seu model de negoci és la Recerca i Desenvolupament tecnològic en control biològic de plagues i la producció d'agents de control biològic i la seva venda a través de grans distribuïdors. 

Desenvolupament de nous fàrmacs per a la síndrome d'Ull Sec. El seu objectiu és poder...

Avizorex Pharma – Guanyador Estatal Ciències de la Vida

Desenvolupament de nous fàrmacs per a la síndrome d'Ull Sec. El seu objectiu és poder desenvolupar una solució oftàlmica nova que tracti l'origen de la malaltia i, per tant, cobreixi les manques dels tractaments disponibles al mercat. 

Ajuda a les persones, famílies i col·lectius amb necessitats de productes i serveis vinculats a...

Discubre - Guanyador Accèssit l’impacte social

Ajuda a les persones, famílies i col·lectius amb necessitats de productes i serveis vinculats a la discapacitat o diversitat funcional a trobar solucions en un sol espai, aportant transparència al mercat, ajudant-lo a tenir una millor informació, facilitant les seves tasques de compra i creant una comunitat d'usuaris a través de l'ús eficient de les TIC. 

Empresa Biotecnològica que atén la urgent necessitat del sector farmacèutic i biotecnològic, d'eines capaces d'identificar...

Enzymlogic - Guanyador Accèssit a la innovació tecnològica

Empresa Biotecnològica que atén la urgent necessitat del sector farmacèutic i biotecnològic, d'eines capaces d'identificar fàrmacs que realment satisfacin les necessitats del mercat. Enzymlogic ocupa la seva activitat en el desenvolupament i comercialització d'una plataforma disruptiva d'anàlisi de les interaccions fàrmac-diana.

SANIFIT és una empresa biofarmacéutica el focus de la qual és el tractament de trastorns...

Bmat i Sanifit - Guanyadors trajectòria d'èxit de 2016

SANIFIT és una empresa biofarmacéutica el focus de la qual és el tractament de trastorns causats per la calcificació en persones sotmeses a hemodiàlisis o que es troben en la fase terminal de la malaltia renal. https://www.sanifit.com/

BMAT aporta transparència i eficiència a les entitats de gestió de drets musicals en el procés de distribució als seus legítims titulars, permet comparar en dècimes de segon una hora d'emissió contra milions de cançons amb un percentatge d'identificació del 99,99%. www.bmat.com

Partners Grup CaixaBank
Imagin
Banca Privada
MicroBank
VidaCaixa
AgroBank
CaixaBank Negocios
Caixank Séniors
Payments and Consumer
CaixaBanca Empresas
CaixaBanca Empresas
CaixaBanca TECH
Organitzadors territorials / Col·laboradors

PREMIS EMPRÈNXXI | Caixa Emprendedor XXI