Fase Reptes Premis EmprènXXI

El 24 i 25 de maig a Madrid tindran lloc els comitès de selecció, cerimònia del jurat i acte de lliurament de la fase final dels Premis EmprènXXI.

Descobreix la
fase dels reptes

Què són els Premis EmprènXXI?

Són l’impuls que li cal a la teva empresa, perquè et permetrà créixer i assolir les teves metes. Volem premiar el talent i la capacitat d’oferir resposta als reptes del demà, per això busquem startups potents com la teva i les ajudem a arribar més lluny.

Els Premis EmprènXXI són una iniciativa impulsada per CaixaBank a través de DayOne, i estan coatorgats amb Enisa a Espanya i amb Banco BPI a Portugal.

Fase de reptes y acte final

Entre les 1.135 empreses d'Espanya i Portugal que s'han presentat en aquesta edició ja coneixem les 36 finalistes que durant el 24 i 25 de maig viatjaran a Madrid per competir pel guardó a la millor empresa de cada repte. Els reptes llançats en aquesta edició són: BancaXXI, CiutatXXI, PlanetaXXI, SemillaXXI, SilverXXI i ViveXXI.

Fase de reptes y acte final

Agenda d'activitats

24 de maig:
Sessions formatives amb els finalistes
Cocktail networking

25 de maig:
Comitès tècnics
Dinar networking
Cerimònia jurat i acte de lliurament de guardons

Veure l'agenda en detall

Calendari de la16ena edició

Segueix aquesta edició única dels Premis EmprènXXI i estigues atent a cada una de les fases.

Convocatòria oberta

26 d'octubre – 15 de desembre

Evaluació de projectes

16 de desembre – 30 de gener

Comitès Tècnics

1 de febrer – 21 de febrer

Jurats i actes d'entrega (categoria Regional)

21 de febrer – 10 de maig

Entrega de premis (categoría Reptes)

24 de maig – 25 de maig

Investors Day EmprendeXXI

Juny i octubre 2023

Formació internacional

Juliol 2023

Categories dels Premis

Cada vegada ets més a prop d’aconseguir l’impuls que necessita el teu projecte. Perquè a més de la visibilitat, reconeixement i accés a contactes de referència, les empreses guanyadores obtenen premis en metàl·lic i accions d’acompanyament internacionals. La teva start-up pot ser una de les 35 guanyadores!

PremiRegional

Atorgat a la millor empresa de cada territori, independentment del sector.

PremiReptes EmprènXXI

Atorgat a les empreses amb més potencial per solucionar els desafiaments plantejats.

BANCAXXI

BANCAXXI

La transformació digital del sector financer.

CIUDADXXI

CIUDADXXI

Les noves ciutats: més sostenibles, segures, connectades i adaptades.

PLANETAXXI

PLANETAXXI

La sostenibilitat mediambiental, un planeta millor per a les noves generacions.

SEMILLAXXI

SEMILLAXXI

Transformació digital i innovació en el sector agroalimentari.

SILVERXXI

SILVERXXI

Assegurar l’envelliment actiu i una vida llarga i sana a través de la tecnologia.

VIVEXXI

VIVEXXI

Digitalització, nous models de negoci i reactivació del sector hoteler, restauració, turisme i lleure.

Els Premis amb més trajectòria

Fa 16 anys, vam crear aquest impuls per ajudar les persones innovadores a assolir els seus somnis, donant oportunitats per igual a tots els territoris. Fins ara, hem donat suport a més de 465 empreses en el seu creixement gràcies als Premis EmprènXXI.

16

edicions

+ 7,5 M€

premis

+ 465

empreses guanyadores

El teu talent té premi:

DOTACIÓ
ECONÒMICA

PROGRAMA DE
FORMACIÓ
INTERNACIONAL

SUPORTS A LA
INNOVACIÓ

COMUNITAT ALUMNIXXI
INVESTORS DAY EMPRÈNXXI

DAYONE OPEN
INNOVATION
PROGRAM

Guanyadors d'edicions anteriors

Vols saber quines start-ups s’han fet amb el guardó a l’empresa més innovadora i amb el major potencial de creixement de cada territori i les millors solucions per als reptes plantejats?

Els Premis EmprènXXIen primera persona

Maria Fernanda Gonzalez CEO & FOUNDER DE FREGATA SPACE
GUANYADORA CATALUNYA I PLANETAXXI PEXXI21

Considero que els Premis EmprènXXI són un excel·lent exemple de competitivitat sana, on es premia el talent i l'esforç, on les eleccions dels jurats són transparents i on no hi ha interessos ni ideologies. Em sento molt honrada d'haver participat i bestiar perquè el premi encaixa perfectament amb els nostres valors com a companyia. El premi és una validació important del nostre projecte.

Andreu Climent CEO DE CORIFY CARE
GUANYADOR MADRID I SILVERXXI PEXXI21

Guanyar el Premi EmprènXXI ha estat una experiència molt enriquidora a tots els nivells ja que Corify es troba en una fase més avançada, gràcies a la qual ha pogut participar i explotar al màxim les oportunitats que aquest premi ofereix. Des de la preparació del qüestionari, els suports en la preparació dels pitch i les diferents presentacions han suposat una aprenentatge per a tot l'equip. I el més important la formació Moonshot ha estat un revulsiu per a escalar fins al següent nivell.

Sónia Ferreira CEO DE BESTHEALTH4U
GUANYADORA NORTE E CENTRO PEXXI20

Aquest premi va donar visibilitat a BestHealth4U, potenciant els contactes amb el mercat, tant per al negoci, amb potencials clients i inversors, com també per a les col·laboracions, amb institucions d’R+D i hospitals. Com a fundadora i CEO, la meva visibilitat i credibilitat davant de les institucions i els inversors va augmentar, a més de la meva nominació a diversos premis.

Carlos Uraga CEO & CO-FOUNDER DE NANTEK
GUANYADOR D’IMPACT TECH PEXXI19

L’experiència dels Premis EmprènXXI ha estat gratificant i completa. Ens hem nodrit molt entre emprenedors, ja que som perfils que no acostumem a estar junts. I, a més, hem tingut l’oportunitat de conèixer molt bé l’ecosistema d’Estònia, el país amb més Unicornis per capita.

María González CEO & CO-FOUNDER DE TUCUVI
GUANYADORA MADRID I BENESTARXXI PEXXI20

Destacaria dos aspectes d’haver participat als EmprènXXI. D’una banda, compartir temps amb altres emprenedors sempre és molt enriquidor. I d’altra banda, poder conèixer de primera mà com està evolucionant l’emprenedoria en altres països. La immersió a Estònia, un país bastant més digitalitzat que Espanya, em va donar una altra visió de com fer les coses i plantejar el llarg termini.

Miguel Silva-Constenla CEO & CO-FOUNDER DE ALLREAD MACHINE LEARNING TECHNOLOGIES
GUANYADOR CATALUNYA I DEEPTECHXXI PEXXI20

El que més valoro dels Premis EmprènXXI és l’enorme visibilitat que ens dona davant d’inversors, organismes públics i clients. Ha suposat moltíssima visibilitat a nivell estatal i una validació que el que fem a AllRead té un recorregut real de futur.

dayOne és el servei de CaixaBank creat per a donar suport, desenvolupar i acompanyar totes aquelles empreses joves, de ràpid desenvolupament i àmbit d’actuació global, que duen a terme activitats de valor afegit i es financen amb fons propis.

A més a més, coneix els informes i publicacions sobre l'ecosistema emprenedor publicats per DayOne a Observatori DayOne.

Media

Accedeix a tots els continguts (ponències, taules rodones, entrevistes) dels DayOne Innovation Summit i els actes de lliurament territorials dels Premis EmprènXXI:

Vídeos destacats 15ª edició

DayOne Innovation Summits 15ª edició

Entrevistes guanaydors 15ª edició

@EmprendeXXI_ 02/06/2023 18:02

¿Quieres conocer a grandes inversores de #SiliconValley? 🙌 Nuestros ganadores de la #FaseRetos de #PremiosEmprendeXXI participarán en ‘The Barcelona Ventures Silicon Valley Pitch Event’ @BcnVentures y tu también puedes conocerlos inscribiéndote aquí ✍️https://t.co/0CxYOEw6br

@EmprendeXXI_ 02/06/2023 14:31

🚀¡Las startups más prometedoras de #PremiosEmprendeXXI están listas para deslumbrar en @south_summit!💡🌟 Descubre la innovación y el talento que están revolucionando el ecosistema.🌍✨¡Ven a conocerlas en nuestro #stand! @caixabank #DayOne #SouthSummit2023 https://t.co/XsUn4Zafeg

@EmprendeXXI_ 01/06/2023 19:01

🎙️ ¿Cómo surge #DayOne Open Innovation Program y cómo permite conectar las distintas áreas de @Caixabank con las #startups más innovadoras? 👉 ¡No te pierdas el #capítulo04 de nuestro #podcast https://t.co/eM3BRVuyzw #innovacion https://t.co/2EhCZg2lLI

@EmprendeXXI_ 01/06/2023 11:02

👉 En esta última edición de #PremiosEmprendeXXI en la Comunidad de Madrid el número de candidaturas presentadas ha crecido un 72% respecto a la edición anterior”. Así nos lo explicó Gonzalo Sáenz, director de @CaixaBank #DayOne desde @nacioninnovatv #innovación #startups https://t.co/ynYyyNm5Sn

@EmprendeXXI_ 31/05/2023 18:20

🏆El pasado mes de abril conocimos al ganador de nuestro #PremioEmprendeXXI en #Madrid. ¿Quieres saber más sobre el proyecto? Eva Lain, CEO de #LainTech nos lo cuenta en este vídeo 👇 https://t.co/eJRt2GPxVU https://t.co/YEuNg1y5am

@EmprendeXXI_ 31/05/2023 16:17

¿Estamos preparados para la llegada masiva de la #InteligenciaArtificial? 🤔 👉En el nuevo episodio del #podcast de #PremiosEmprendeXXI nuestros invitados hablan sobre la tendencia de la #IA y sus nuevos caminos. 🎙️Escucha el episodio completo aquí https://t.co/AVtV3ez3cw https://t.co/PTKY3WRh1V

@EmprendeXXI_ 31/05/2023 14:36

@NacionInnovatv @ChemaNieto @caixabank @enisa @BemyVega @AliceBiometrics @pablonebreda Para Daniel Gómez CEO de @breadfree_es, ganador del reto #RetosSemillaXXI, nos cuenta que ganar los #PremiosEmprendeXXI les ha servido de ayuda para tener ofertas de nuevos inversiones y tener mucha notoriedad "Ahora todos conocen nuestro proyecto."💪 https://t.co/jlOpE6Oblj

@EmprendeXXI_ 31/05/2023 14:34

@NacionInnovatv @ChemaNieto @caixabank @enisa @BemyVega @AliceBiometrics @pablonebreda Antonio Sánchez Fundador de @BemyVega ganador del reto #RetoCiudadXXI y #AccéssitImpactoSocial afirma que es un impulso ganar los #PremiosEmprendeXXI para cerrar rondas y gracias a este reconocimiento tiene nuevos tickets abiertos.🙌 https://t.co/qXLWB2Pkrq

@EmprendeXXI_ 31/05/2023 14:31

@NacionInnovatv @ChemaNieto @caixabank @enisa @BemyVega @AliceBiometrics @pablonebreda Andrés Galnares CEO de #H2Site ganador del #AccéssitInnovacion cuenta que los #PremiosEmprendeXXI les ayuda a aumentar la visibilidad en España y entrar en un segmento no tan especializado en #deeptech, más orientado al gran publico para a comunicarlo a mayor escala. https://t.co/fpmNwhKuCk

@EmprendeXXI_ 31/05/2023 14:25

@NacionInnovatv @ChemaNieto @caixabank @enisa @BemyVega @AliceBiometrics @pablonebreda "Ganar Los #PremiosEmprendeXXI es un reconocimiento y un empujón para el equipo, además de la exposición y visibilidad que te da." afirma @pablonebreda Head of marketing de @AliceBiometrics, ganadores del reto #RetoBancaXXI #DayOneInnovationSummit https://t.co/GQ2zFsed2Q
Seguir @EmprendeXXI_
Partners Grup CaixaBank
Imagin Banca Privada MicroBank VidaCaixa AgroBank CaixaBank Negocios CaixaBank Séniors Payments and Consumer CaixaBank Empresas CaixaBank Empresas CaixaBank TECH
Organitzadors territorials / Col·laboradors

PREMIS EMPRÈNXXI | Caixa Emprendedor XXI