17a edició Premis EmprènXXI

Coneix als guanyadors de la 17a edició

Conèixer-los! 

Què són els Premis EmprènXXI?

Són l’impuls que necessita la teva empresa, perquè et permetrà créixer i assolir les teves metes. Volem premiar el talent i la capacitat d’oferir resposta als reptes del demà, per això busquem start-ups potents com la teva i les ajudem a imaginar i somiar un món millor.

Els Premis EmprènXXI són una iniciativa impulsada per CaixaBank a través de DayOne, i estan co-atorgats amb Enisa a Espanya i amb Banco BPI a Portugal.

Guanyadors d'edicions anteriors

Vols saber quines start-ups s’han fet amb el guardó a l’empresa més innovadora i amb el major potencial de creixement de cada territori i les millors solucions per als reptes plantejats?

Calendari de la 17a edició

Segueix aquesta edició única dels Premis EmprènXXI i estigues atent a cada una de les fases.

Convocatòria oberta

26 d’octubre - 17 de desembre

Evaluació de projectes

17 de desembre - 30 de gener

Jurat i entrega de premis (categoria Regional)

Febrer - Maig

Jurat i entrega de premis (categoria Reptes)

27 i 28 maig

Formació internacional

Juny - Juliol

Categories dels Premis

Cada vegada ets més a prop d’aconseguir l’impuls que necessita el teu projecte. Perquè a més de la visibilitat, reconeixement i accés a contactes de referència, les empreses guanyadores obtenen premis en metàl·lic i accions d’acompanyament en algun dels principals hubs d’innovació del món. La teva start-up pot ser una de les 35 guanyadores!

1

Premi Regional

Atorgat a la millor empresa de cada territori, independentment del sector. Competeixen totes les candidates d’Espanya i Portugal en funció del domicili social o fiscal. En inscriure’s, els participants entren automàticament en aquesta categoria.

2

Premi especial Accèsit

Es lliuraran dos Accèssits especials: el premi Sostenibilitat, a l’empresa més sostenible en base als criteris ESG (ambientals, socials i de governança corporativa), i el premi Deeptech, a la innovació tecnològica més disruptiva. Totes les candidatures opten a aconseguir aquests accèssits, i les avaluen experts de cada àmbit.

3

Premi Reptes EmprènXXI

Necessitem solucions avui per als reptes del demà, que ens desafien a imaginar un món millor, més sostenible i respectuós amb totes les formes de vida. Hem de somiar en gran i esforçar-nos al màxim cada dia, per superar aquests reptes que ens ofereix el futur.

Premis atorgats a les empreses amb més potencial per resoldre els desafiaments plantejats en cadascun dels reptes proposats. En inscriure’s, els participants escullen en quin desafiament volen participar amb la seva candidatura entre un total de 12 opcions.

EL PLANETA DEL DEMÀ

EL PLANETA DEL DEMÀ

Solucions que ajudin a la conservació del planeta i els recursos naturals.

EL BENESTAR DEL DEMÀ

EL BENESTAR DEL DEMÀ

Projectes per al benestar dels ciutadans i la prevenció de malalties.

EL TALENT DEL DEMÀ

EL TALENT DEL DEMÀ

Desenvolupant el talent i el treball del demà per a un món en constant transformació.

LAS CIUTATS DEL DEMÀ

LAS CIUTATS DEL DEMÀ

Propostes de valor perquè les ciutats i els pobles siguin més sostenibles, segurs, connectats i amb mobilitat adaptada.

L'ECONOMIA DEL DEMÀ

L'ECONOMIA DEL DEMÀ

L’impuls de la transformació digital de les empreses mitjançant la innovació i la tecnologia.

EL LLEURE DEL DEMÀ

EL LLEURE DEL DEMÀ

Transformar l’experiència de les persones durant les activitats que realitzen en el seu temps lliure, com ara viatges, gastronomia i oci.

Els Premis amb més trajectòria

Fa 17 anys, vam crear aquest impuls per ajudar les persones innovadores a assolir els seus somnis, donant oportunitats per igual a tots els territoris. Fins ara, hem donat suport a més de 495 empreses en el seu creixement gràcies als Premis EmprènXXI.

17

edicions

+ 8,3 M€

premis

+ 495

empreses guanyadores

El teu talent té premi:

DOTACIÓ
ECONÒMICA

PROGRAMA DE
FORMACIÓ
INTERNACIONAL

SUPORTS A LA
INNOVACIÓ

COMUNITAT ALUMNIXXI
INVESTORS DAY EMPRÈNXXI

DAYONE OPEN
INNOVATION
PROGRAM

Els Premis EmprènXXIen primera persona

Sara Toledano CEO DE SYCAI MEDICAL
GUANYADORA CATALUNYA PEXXI22

A més dels contactes i la repercussió que generen els Premis EmprènXXI, els esdeveniments i els programes formatius, així com la comunitat que es crea amb els guanyadors, ajuda molt a acompanyar els emprenedors i ens ensenya a consolidar la nostra visió i a pensar estratègicament per guiar la companyia.

Fermín Carmona COFUNDADOR I CEO D'HOTELVERSE
GUANYADOR BALEARS i VIVEXXI PEXXI22

Per a Hotelverse ser reconeguts amb el Premi EmprènXXI és tot un impuls per continuar marcant un abans i un després a la indústria. Estem molt orgullosos de rebre aquest premi que reconeix la nostra proposta de valor amb unes fortes perspectives de creixement.

Maria Fernanda Gonzalez CEO & FOUNDER DE FREGATA SPACE
GUANYADORA CATALUNYA I PLANETAXXI PEXXI21

Considero que els Premis EmprènXXI són un excel·lent exemple de competitivitat sana, on es premia el talent i l'esforç, on les eleccions dels jurats són transparents i on no hi ha interessos ni ideologies. Em sento molt honrada d'haver participat i bestiar perquè el premi encaixa perfectament amb els nostres valors com a companyia. El premi és una validació important del nostre projecte.

Andreu Climent CEO DE CORIFY CARE
GUANYADOR MADRID I SILVERXXI PEXXI21

Guanyar el Premi EmprènXXI ha estat una experiència molt enriquidora a tots els nivells ja que Corify es troba en una fase més avançada, gràcies a la qual ha pogut participar i explotar al màxim les oportunitats que aquest premi ofereix. Des de la preparació del qüestionari, els suports en la preparació dels pitch i les diferents presentacions han suposat una aprenentatge per a tot l'equip. I el més important la formació Moonshot ha estat un revulsiu per a escalar fins al següent nivell.

Sónia Ferreira CEO DE BESTHEALTH4U
GUANYADORA NORTE E CENTRO PEXXI20

Aquest premi va donar visibilitat a BestHealth4U, potenciant els contactes amb el mercat, tant per al negoci, amb potencials clients i inversors, com també per a les col·laboracions, amb institucions d’R+D i hospitals. Com a fundadora i CEO, la meva visibilitat i credibilitat davant de les institucions i els inversors va augmentar, a més de la meva nominació a diversos premis.

Carlos Uraga CEO & CO-FOUNDER DE NANTEK
GUANYADOR D'IMPACT TECH PEXXI19

L’experiència dels Premis EmprènXXI ha estat gratificant i completa. Ens hem nodrit molt entre emprenedors, ja que som perfils que no acostumem a estar junts. I, a més, hem tingut l’oportunitat de conèixer molt bé l’ecosistema d’Estònia, el país amb més Unicornis per capita.

María González CEO & CO-FOUNDER DE TUCUVI
GUANYADORA MADRID I BENESTARXXI PEXXI20

Destacaria dos aspectes d’haver participat als EmprènXXI. D’una banda, compartir temps amb altres emprenedors sempre és molt enriquidor. I d’altra banda, poder conèixer de primera mà com està evolucionant l’emprenedoria en altres països. La immersió a Estònia, un país bastant més digitalitzat que Espanya, em va donar una altra visió de com fer les coses i plantejar el llarg termini.

Miguel Silva-Constenla CEO & CO-FOUNDER D'ALLREAD MACHINE LEARNING TECHNOLOGIES
GUANYADOR CATALUNYA i DEEPTECHXXI PEXXI20

El que més valoro dels Premis EmprènXXI és l’enorme visibilitat que ens dona davant d’inversors, organismes públics i clients. Ha suposat moltíssima visibilitat a nivell estatal i una validació que el que fem a AllRead té un recorregut real de futur.

dayOne és el servei de CaixaBank creat per a donar suport, desenvolupar i acompanyar totes aquelles empreses joves, de ràpid desenvolupament i àmbit d’actuació global, que duen a terme activitats de valor afegit i es financen amb fons propis.

A més a més, coneix els informes i publicacions sobre l'ecosistema emprenedor publicats per DayOne a Observatori DayOne.

Media

Accedeix a tots els continguts (ponències, taules rodones, entrevistes) dels DayOne Innovation Summit i els actes de lliurament territorials dels Premis EmprènXXI:

Entrevistes guanyadors 16a edició

DayOne Innovation Summits 16a edició

Vídeos destacats 16a edició

@EmprendeXXI_ 25/01/2024 17:02

¿Cómo construir comunidad en torno a startups 🦄? Vuelve a escuchar el capítulo X de nuestro podcast 🎙️#PremiosEmprendeXXI con @Alex_Ferreiro (@CaixaBank #Dayone) y grandes protagonistas del ecosistema. ¡Dale al ▶️ ! 👉  goo.su/g5K4V

@EmprendeXXI_ 25/01/2024 12:54

📈Hacer crecer tu negocio no es una labor sencilla. Desde este post del blog de #DayOne te contamos cómo podemos conseguir de la mano de la innovación abierta que nuestra startup se convierta en una scaleup. ¡Échale un vistazo! 👉n9.cl/13yp7

@EmprendeXXI_ 23/01/2024 17:03

¿Cómo puede la #IAGenerativa🤖 transformar el escenario actual de las #startups y las #scaleups? Te damos la respuesta en el blog de @DayOne ➡️goo.su/pscV3Aq

@EmprendeXXI_ 23/01/2024 10:02

El CEO de @genially_es, @JuanGenially sabe la importancia de la perseverancia para poder cumplir tus metas profesionales y convertirte en un #Referente4Tomorrow. Nos lo explica desde el blog de #DayOne goo.su/UyHJ

@EmprendeXXI_ 22/01/2024 16:29

🔜 Continuamos con las sesiones de contenido para las #startups de esta 17ª ed. de #PremiosEmprendeXXI. Este miércoles @vpalmerbcn y @brasses_co nos dan las claves para preparar un pitch de 3 minutos para comités y jurados. Os contaremos todos los detalles en el blog de #DayOne

@EmprendeXXI_ 22/01/2024 11:17

Los #PremiosEmprendeXXI son mucho más que un premio económico 💰. Conoce todo lo que podrán conseguir las #startups ganadoras de esta 17 edición #innovacion ➡️goo.su/rafMMj

@EmprendeXXI_ 19/01/2024 12:09

👉Desde el blog de #DayOne te contamos los detalles de la primera sesión de contenido impartida por #DayOne, @enisa y @UpBizor sobre financiación no dilutiva para startups para las startups de la 17ª edición de #PremiosEmprendeXXI ➡️n9.cl/7ysh6

@EmprendeXXI_ 19/01/2024 10:04

🗣️Conseguir perfiles profesionales que te acompañen en todo el camino de tu #startup puede llegar a ser una tarea dura y complicada. Para que ese talento no decida abandonarte te dejamos desde el blog de #DayOne estas claves fundamentales👉 n9.cl/z7xbz

@EmprendeXXI_ 18/01/2024 11:58

🎙️¿Estás en pleno proceso de búsqueda de financiación internacional? El capítulo 6 de nuestro podcast @vpalmerbcn (@caixabank #DayOne); @MartaAntunezBCN (@WayraEs) y Candance Saffery (#BiaPower) nos explican las claves más importantes goo.su/RqXW1

@EmprendeXXI_ 18/01/2024 09:56

🗣️Gonzalo Sáenz, director de @caixabank #DayOne #Madrid nos habla en esta entrevista sobre la importancia de la Comunidad AlumniXXI como actor clave dentro del ecosistema innovador.
Seguir @EmprendeXXI_
Partners Grup CaixaBank
Imagin Agrobank CaixaBank Banca Privada CaixaBank Negocios CaixaBank Empresas CaixaBank Séniors MicroBank CaixaBank Dualiza Payments and Consumer VidaCaixa CaixaBank TECH
Organitzadors territorials / Col·laboradors

PREMIS EMPRÈNXXI | Caixa Emprendedor XXI