Una porta oberta a un món d'oportunitats.

Convocatòria oberta fins el 15 de desembre.

Convocatòria oberta per a la nova edició dels Premis EmprènXXI.

Apunta't-hi 
Com
participar

Què són els Premis EmprènXXI?

Són l’impuls que li cal a la teva empresa, perquè et permetrà créixer i assolir les teves metes. Volem premiar el talent i la capacitat d’oferir resposta als reptes del demà, per això busquem startups potents com la teva i les ajudem a arribar més lluny.

Els Premis EmprènXXI són una iniciativa impulsada per CaixaBank a través de DayOne, i estan coatorgats amb Enisa a Espanya i amb Banco BPI a Portugal.

Qui hi pot participar?

Els Premis EmprènXXI estan dirigits a empreses de base tecnològica i digital que destaquen per la seva capacitat d’innovació i el seu alt potencial de creixement. Volem que la teva idea formi part del canvi futur, per això t’oferim dues àmplies categories en què podràs presentar-te si la teva startup compleix els requisits que es defineixen a continuació.

Categories dels Premis

Cada vegada ets més a prop d’aconseguir l’impuls que necessita el teu projecte. Perquè a més de la visibilitat, reconeixement i accés a contactes de referència, les empreses guanyadores obtenen premis en metàl·lic i accions d’acompanyament internacionals. La teva startup pot ser una de les 35 guanyadores!

Premi Regional

Atorgat a la millor empresa de cada territori, independentment del sector.

Premi Reptes EmprènXXI

Atorgat a les empreses amb més potencial per solucionar els desafiaments plantejats.

BANCAXXI

La transformació digital del sector financer.

CIUDADXXI

Les noves ciutats: més sostenibles, segures, connectades i adaptades.

PLANETAXXI

La sostenibilitat mediambiental, un planeta millor per a les noves generacions.

SEMILLAXXI

Transformació digital i innovació en el sector agroalimentari.

SILVERXXI

Assegurar l’envelliment actiu i una vida llarga i sana a través de la tecnologia.

VIVEXXI

Digitalització, nous models de negoci i reactivació del sector hoteler, restauració, turisme i lleure.

El teu talent té premi:

Dotació
econòmica

Programa de
formació
internacional

Suports a la
innovació

Comunitat AlumniXXI
Investors Day EmprènXXI

DAYONE OPEN
INNOVATION
PROGRAM

Els Premis amb més trajectòria

Fa 16 anys, vam crear aquest impuls per ajudar les persones innovadores a assolir els seus somnis, donant oportunitats per igual a tots els territoris. Fins ara, hem donat suport a més de 465 empreses en el seu creixement gràcies als Premis EmprènXXI.

16

edicions

+ 7,5 M€

premis

+ 465

empreses guanyadores

Calendari de la 16ena edició

Segueix aquesta edició única dels Premis EmprènXXI i estigues atent a cada una de les fases.

Convocatòria oberta

26 d'octubre – 15 de desembre

Avaluació de projectes

19 de desembre – 30 de gener

Lliurament de premis (categoria Regional)

2 de març – 12 de maig

Lliurament de premis (categoria Reptes)

7 de juny – 9 de juny

Investors Day EmprènXXI

Juny de 2023

Formació internacional

Juliol de 2023

Difon Premis EmprènXXI

Difon Premis EmprènXXI

Ens ajudes a aconseguir que més persones innovadores puguin optar als Premis EmprènXXI? Accedeix des del botó per a descarregar el material de la nostra campanya i col·laborar amb la seva difusió. I també pots recomanar-nos start-ups!

Descarregar kit
Guanyadors d'edicions anteriors

Guanyadors d'edicions anteriors

Vols saber quines start-ups s’han fet amb el guardó a l’empresa més innovadora i amb el major potencial de creixement de cada territori i les millors solucions per als reptes plantejats?

Saber més

Els Premis EmprènXXI en primera persona

Maria Fernanda Gonzalez CEO & FOUNDER DE FREGATA SPACE
GUANYADORA CATALUNYA I PLANETAXXI PEXXI21

Considero que els Premis EmprènXXI són un excel·lent exemple de competitivitat sana, on es premia el talent i l'esforç, on les eleccions dels jurats són transparents i on no hi ha interessos ni ideologies. Em sento molt honrada d'haver participat i bestiar perquè el premi encaixa perfectament amb els nostres valors com a companyia. El premi és una validació important del nostre projecte.

Andreu Climent CEO DE CORIFY CARE
GUANYADOR MADRID I SILVERXXI PEXXI21

Guanyar el Premi EmprènXXI ha estat una experiència molt enriquidora a tots els nivells ja que Corify es troba en una fase més avançada, gràcies a la qual ha pogut participar i explotar al màxim les oportunitats que aquest premi ofereix. Des de la preparació del qüestionari, els suports en la preparació dels pitch i les diferents presentacions han suposat una aprenentatge per a tot l'equip. I el més important la formació Moonshot ha estat un revulsiu per a escalar fins al següent nivell.

Sónia Ferreira CEO DE BESTHEALTH4U
Guanyadora Norte e Centro PEXXI20

Aquest premi va donar visibilitat a BestHealth4U, potenciant els contactes amb el mercat, tant per al negoci, amb potencials clients i inversors, com també per a les col·laboracions, amb institucions d’R+D i hospitals. Com a fundadora i CEO, la meva visibilitat i credibilitat davant de les institucions i els inversors va augmentar, a més de la meva nominació a diversos premis.

Carlos Uraga CEO & CO-FOUNDER DE NANTEK
Guanyador d’Impact Tech PEXXI19

L’experiència dels Premis EmprenedorXXI ha estat gratificant i completa. Ens hem nodrit molt entre emprenedors, ja que som perfils que no acostumem a estar junts. I, a més, hem tingut l’oportunitat de conèixer molt bé l’ecosistema d’Estònia, el país amb més Unicornis per capita.

María González CEO & CO-FOUNDER DE TUCUVI
Guanyadora Madrid i BenestarXXI PEXXI20

Destacaria dos aspectes d’haver participat als EmprenedorXXI. D’una banda, compartir temps amb altres emprenedors sempre és molt enriquidor. I d’altra banda, poder conèixer de primera mà com està evolucionant l’emprenedoria en altres països. La immersió a Estònia, un país bastant més digitalitzat que Espanya, em va donar una altra visió de com fer les coses i plantejar el llarg termini.

Miguel Silva-Constenla CEO & Co-Founder d’AllRead Machine Learning Technologies
Guanyador Catalunya i DeeptechXXI PEXXI20

El que més valoro dels Premis EmprenedorXXI és l’enorme visibilitat que ens dona davant d’inversors, organismes públics i clients. Ha suposat moltíssima visibilitat a nivell estatal i una validació que el que fem a AllRead té un recorregut real de futur.

dayOne és el servei de CaixaBank creat per a donar suport, desenvolupar i acompanyar totes aquelles empreses joves, de ràpid desenvolupament i àmbit d’actuació global, que duen a terme activitats de valor afegit i es financen amb fons propis.

A més a més, coneix els informes i publicacions sobre l'ecosistema emprenedor publicats per DayOne a Observatori DayOne - dayone

Media

Accedeix a tots els continguts (ponències, taules rodones, entrevistes) dels DayOne Innovation Summit i els actes de lliurament territorials dels Premis EmprènXXI:

Vídeos destacats 15ª edició

DayOne Innovation Summits 15ª edició

Entrevistes guanaydors 15ª edició

@EmprendeXXI_ 29/11/2022 17:55

🌍¿Eres una empresa que desarrolla tecnologías agrícolas disruptivas y te gustaría trabajar en Kenia y Uganda?🌾 👉Ins… https://t.co/TtMItRerQb

@EmprendeXXI_ 29/11/2022 16:25

📢📢 Ampliamos el plazo de inscripción de la 16ª Edición de los #PremiosEmprendeXXI HASTA EL 15 DE DICIEMBRE 💥 ¿Tiene… https://t.co/MFMGQLBkEi

@EmprendeXXI_ 29/11/2022 13:50

📢 Mañana se celebra el evento Barcelona Tech Spirit donde ser hablará sobre diferentes formas de financiar a las… https://t.co/IRJC0XCrPl

@EmprendeXXI_ 28/11/2022 17:05

¿Quieres saber en qué consiste el Reto CiudadXXI? 🏙️ Está pensado para todas aquellas #startups capaces de ofrecer… https://t.co/HVdeyYKnAg

@EmprendeXXI_ 28/11/2022 14:33

🌍¿Eres una empresa que desarrolla tecnologías agrícolas disruptivas y te gustaría trabajar en Kenia y Uganda?🌾 👉Ins… https://t.co/nFv4n6zt2P

@EmprendeXXI_ 28/11/2022 11:11

¿Tienes una microempresa o PYME de base tecnológica innovadora? 📢📢 Ampliamos el plazo de inscripción de la 16ª Edic… https://t.co/zrl9eXNFGr

@EmprendeXXI_ 28/11/2022 09:23

Mañana, día 29 de noviembre se celebra el evento SUN&TECH, donde asistirá José Antonio Pérez Moral CEO-Co fundador… https://t.co/WdbRz7bSu6

@EmprendeXXI_ 25/11/2022 16:40

📢El próximo día 29 de noviembre se celebra el evento SUN&TECH, donde asistirá José Antonio Pérez Moral CEO-Co funda… https://t.co/fNVamofrAS

@EmprendeXXI_ 25/11/2022 13:51

¿Quieres saber todos los detalles de los accésit que otorgaremos en la 16ª edición de los Premios EmprendeXXI? Visi… https://t.co/sPs7rZ0Xp9

@EmprendeXXI_ 25/11/2022 11:51

Hoy es el último día para inscribirse al evento, el Foro Anual de Inversión de Bizkaia, Inbertsio Foroa 2022. que s… https://t.co/jDZKBUyHDN
Seguir @EmprendeXXI_

Preguntes freqüents

Com es trien als guanyadors?

En una primera fase es revisa la elegibilitat de les candidatures. Les candidatures que no compleixen bases o que no has presentat la documentació requerida queden descartades del procés.

A continuació, totes les candidatures són puntuades. Tots els avaluadors disposen d’unes taules d’avaluació que especifiquen els criteris a avaluar i les puntuacions a assignar en funció dels mateixos. Les candidatures són revisades per diversos avaluadors. Una vegada les candidatures han estat avaluades es generen rànquings per categoria de reptes i territoris que són enviats als diferents òrgans de selecció.

Cada premi té un procés de selecció independent. Això implica que se celebren 50 comitès tècnics i jurats per seleccionar als 35 guanyadors regionals i dels reptes. En aquesta fase es requereix la presentació i defensa presencial de la candidatura davant el comitè o jurat ja sigui de forma presencial o virtual.

Qui forma els jurats?

Els diferents Comitès Tècnics i els jurats estan integrats per membres de l’ecosistema de la innovació: inversors (fons de capital de risc i business angels), emprenedors d’èxit, empresaris de prestigi, antics guanyadors dels premis, representants d’universitats i escoles de negocis, entitats organitzadores i col·laboradores en els diferents territoris, i representants de les entitats atorgants.

¿Quan es coneixen les empreses guanyadores?

Entre els mesos de març i maig 2023 celebren els summits i actes de lliurament territorials regionals. L'acte de tancament on té lloc el lliurament de la fase de reptes es realitzarà a finals del mes de mayodurante el mes de juny 2023. Totes les dates seran publicades a la web dels Premis EmprènXXI.

Els Premis cobreixen altres despeses?

Els desplaçaments d’un representant de les empreses que resultin finalistes de la fase de reptes EmprènXXI i siguin convocades als comitès i jurats a la ciutat on tingui lloc el procés de selecció de la categoria de reptes són a càrrec de l’organització. La resta de desplaçaments, o qualsevol altre cost, associats als premis regionals va a càrrec dels participants.

Partners Grup CaixaBank
Imagin Banca Privada MicroBank VidaCaixa AgroBank CaixaBank Negocios CaixaBank Séniors Payments and Consumer CaixaBank Empresas CaixaBank Empresas CaixaBank TECH
Organitzadors territorials / Col·laboradors

PREMIS EMPRÈNXXI | Caixa Emprendedor XXI