Una porta oberta a un món d'oportunitats.

Estem avaluant els projectes i candidatures.

Apunta't a
les sessions
formatives

Què són els Premis EmprènXXI?

Són l’impuls que li cal a la teva empresa, perquè et permetrà créixer i assolir les teves metes. Volem premiar el talent i la capacitat d’oferir resposta als reptes del demà, per això busquem startups potents com la teva i les ajudem a arribar més lluny.

Els Premis EmprènXXI són una iniciativa impulsada per CaixaBank a través de DayOne, i estan coatorgats amb Enisa a Espanya i amb Banco BPI a Portugal.

DayOne Innovation Summits

Una jornada dedicada a la innovació, la tecnologia i l’emprenedoria

DayOne Innovation Summit conjugarà ponències i taules rodones sobre tendències en tecnologia en diversos àmbits amb d’altres activitats centrades en fomentar el networking.

Durant l’esdeveniment, tindrà lloc el jurat i, a continuació, se celebrarà l’acte de lliurament del Premi EmprenedorXXI de cada territori.

Pròxims esdeveniments

Selecciona una data en el calendari.

Sessions formatives Founderz

Mentre avaluem els projectes presentats, totes les empreses candidates podran accedir gratis a una selecció de mòduls del programa “Màster Online Business & Entrepreneurship”, de l'escola de negocis Founderz, creada per Pau García Milà

S'oferiran sessions formatives al Metaverso, en temàtiques d'interès per a start-ups, així com una sessió inicial on Pau García Milà explicarà la seva experiència emprenedora. 

Calendari de la 16ena edició

Segueix aquesta edició única dels Premis EmprènXXI i estigues atent a cada una de les fases.

Convocatòria oberta

26 d'octubre – 15 de desembre

Avaluació de projectes

16 de desembre – 30 de gener

Comitès tècnics

1 de febrer – 21 de febrer

Jurats i actes d'entrega (categoria Regional)

21 de febrer – 12 de maig

Lliurament de premis (categoria Reptes)

7 de juny – 9 de juny

Investors Day EmprènXXI

Juny de 2023

Formació internacional

Juliol de 2023

Categories dels Premis

Cada vegada ets més a prop d’aconseguir l’impuls que necessita el teu projecte. Perquè a més de la visibilitat, reconeixement i accés a contactes de referència, les empreses guanyadores obtenen premis en metàl·lic i accions d’acompanyament internacionals. La teva startup pot ser una de les 35 guanyadores!

Premi
Regional

Atorgat a la millor empresa de cada territori, independentment del sector.

Premi
Reptes EmprènXXI

Atorgat a les empreses amb més potencial per solucionar els desafiaments plantejats.

Els Premis amb més trajectòria

Fa 16 anys, vam crear aquest impuls per ajudar les persones innovadores a assolir els seus somnis, donant oportunitats per igual a tots els territoris. Fins ara, hem donat suport a més de 465 empreses en el seu creixement gràcies als Premis EmprènXXI.

16

edicions

+ 7,5 M€

premis

+ 465

empreses guanyadores

El teu talent té premi:

Dotació
econòmica

Programa de
formació
internacional

Suports a la
innovació

Comunitat AlumniXXI
Investors Day EmprènXXI

DAYONE OPEN
INNOVATION
PROGRAM

Guanyadors d'edicions anteriors

Vols saber quines start-ups s’han fet amb el guardó a l’empresa més innovadora i amb el major potencial de creixement de cada territori i les millors solucions per als reptes plantejats?

Els Premis EmprènXXI en primera persona

Maria Fernanda Gonzalez CEO & FOUNDER DE FREGATA SPACE
GUANYADORA CATALUNYA I PLANETAXXI PEXXI21

Considero que els Premis EmprènXXI són un excel·lent exemple de competitivitat sana, on es premia el talent i l'esforç, on les eleccions dels jurats són transparents i on no hi ha interessos ni ideologies. Em sento molt honrada d'haver participat i bestiar perquè el premi encaixa perfectament amb els nostres valors com a companyia. El premi és una validació important del nostre projecte.

Andreu Climent CEO DE CORIFY CARE
GUANYADOR MADRID I SILVERXXI PEXXI21

Guanyar el Premi EmprènXXI ha estat una experiència molt enriquidora a tots els nivells ja que Corify es troba en una fase més avançada, gràcies a la qual ha pogut participar i explotar al màxim les oportunitats que aquest premi ofereix. Des de la preparació del qüestionari, els suports en la preparació dels pitch i les diferents presentacions han suposat una aprenentatge per a tot l'equip. I el més important la formació Moonshot ha estat un revulsiu per a escalar fins al següent nivell.

Sónia Ferreira CEO DE BESTHEALTH4U
Guanyadora Norte e Centro PEXXI20

Aquest premi va donar visibilitat a BestHealth4U, potenciant els contactes amb el mercat, tant per al negoci, amb potencials clients i inversors, com també per a les col·laboracions, amb institucions d’R+D i hospitals. Com a fundadora i CEO, la meva visibilitat i credibilitat davant de les institucions i els inversors va augmentar, a més de la meva nominació a diversos premis.

Carlos Uraga CEO & CO-FOUNDER DE NANTEK
Guanyador d’Impact Tech PEXXI19

L’experiència dels Premis EmprenedorXXI ha estat gratificant i completa. Ens hem nodrit molt entre emprenedors, ja que som perfils que no acostumem a estar junts. I, a més, hem tingut l’oportunitat de conèixer molt bé l’ecosistema d’Estònia, el país amb més Unicornis per capita.

María González CEO & CO-FOUNDER DE TUCUVI
Guanyadora Madrid i BenestarXXI PEXXI20

Destacaria dos aspectes d’haver participat als EmprenedorXXI. D’una banda, compartir temps amb altres emprenedors sempre és molt enriquidor. I d’altra banda, poder conèixer de primera mà com està evolucionant l’emprenedoria en altres països. La immersió a Estònia, un país bastant més digitalitzat que Espanya, em va donar una altra visió de com fer les coses i plantejar el llarg termini.

Miguel Silva-Constenla CEO & Co-Founder d’AllRead Machine Learning Technologies
Guanyador Catalunya i DeeptechXXI PEXXI20

El que més valoro dels Premis EmprenedorXXI és l’enorme visibilitat que ens dona davant d’inversors, organismes públics i clients. Ha suposat moltíssima visibilitat a nivell estatal i una validació que el que fem a AllRead té un recorregut real de futur.

dayOne és el servei de CaixaBank creat per a donar suport, desenvolupar i acompanyar totes aquelles empreses joves, de ràpid desenvolupament i àmbit d’actuació global, que duen a terme activitats de valor afegit i es financen amb fons propis.

A més a més, coneix els informes i publicacions sobre l'ecosistema emprenedor publicats per DayOne a Observatori DayOne - dayone

Media

Accedeix a tots els continguts (ponències, taules rodones, entrevistes) dels DayOne Innovation Summit i els actes de lliurament territorials dels Premis EmprènXXI:

Vídeos destacats 15ª edició

DayOne Innovation Summits 15ª edició

Entrevistes guanaydors 15ª edició

@EmprendeXXI_ 22/03/2023 19:05

¡Enhorabuena #FibrasNaturalesCanarias! 🎉 Esta #startup se convierte en la ganadora del #DayOneSummitInnovation de… https://t.co/n1NO0QeIgC

@EmprendeXXI_ 22/03/2023 18:57

📢Entramos en la recta final del #DayOneInnovationSummit de #Canarias con la intervención de Juan Manuel Garrido dir… https://t.co/oKbhZZtN8v

@EmprendeXXI_ 22/03/2023 18:42

👉Comienza la #MesaRedonda ‘#PremiosEmprendeXXI: una historia en primera persona’, en la que participan: Luis Linar… https://t.co/MFoghOVnjP

@EmprendeXXI_ 22/03/2023 18:34

🗣️Llegamos al final de los #pitches con la presentación de Álvaro Regueira CEO de @keytrends_ai. 👉Ahora mientras e… https://t.co/3S73wKrrPF

@EmprendeXXI_ 22/03/2023 18:27

👉🏻Entramos en la recta final de las presentaciones con la #startup @hoteligy, plataforma unificada para la gestión… https://t.co/3ve4YSGBTZ

@EmprendeXXI_ 22/03/2023 18:21

👉Seguimos con los #pitches. La 3º #startup en presentar su proyecto es #FibrasNaturalesCanarias.… https://t.co/Q6Y89bJlr8

@EmprendeXXI_ 22/03/2023 18:11

🗣️Es el turno para la #startup #Ebantica, #pitch presentado de la mano de su CEO Asma Skared. #PremiosEmprendeXXI… https://t.co/vXd9GbL5bZ

@EmprendeXXI_ 22/03/2023 18:01

🗣️Guillermo Alfaro, CEO de #Appmypets una marca de alimentación animal que nace para buscar el mejor equilibrio ali… https://t.co/bNwbbjRhx2

@EmprendeXXI_ 22/03/2023 17:53

📢Comenzamos el #DayOneInnovationSummit de Canarias, con la bienvenida de Manuel Afonso Salazar, Director Territoria… https://t.co/zcg9c0ybro

@EmprendeXXI_ 22/03/2023 13:16

📢No queda nada para conocer al ganador regional de #PremiosEmprendeXXI de Canarias. Os esperamos hoy en Marina Inno… https://t.co/paa8wi3WLL
Seguir @EmprendeXXI_

Preguntes freqüents

Com es trien als guanyadors?

En una primera fase es revisa la elegibilitat de les candidatures. Les candidatures que no compleixen bases o que no has presentat la documentació requerida queden descartades del procés.

A continuació, totes les candidatures són puntuades. Tots els avaluadors disposen d’unes taules d’avaluació que especifiquen els criteris a avaluar i les puntuacions a assignar en funció dels mateixos. Les candidatures són revisades per diversos avaluadors. Una vegada les candidatures han estat avaluades es generen rànquings per categoria de reptes i territoris que són enviats als diferents òrgans de selecció.

Cada premi té un procés de selecció independent. Això implica que se celebren 50 comitès tècnics i jurats per seleccionar als 35 guanyadors regionals i dels reptes. En aquesta fase es requereix la presentació i defensa presencial de la candidatura davant el comitè o jurat ja sigui de forma presencial o virtual.

Qui forma els jurats?

Els diferents Comitès Tècnics i els jurats estan integrats per membres de l’ecosistema de la innovació: inversors (fons de capital de risc i business angels), emprenedors d’èxit, empresaris de prestigi, antics guanyadors dels premis, representants d’universitats i escoles de negocis, entitats organitzadores i col·laboradores en els diferents territoris, i representants de les entitats atorgants.

¿Quan es coneixen les empreses guanyadores?

Entre els mesos de març i maig 2023 celebren els summits i actes de lliurament territorials regionals. L'acte de tancament on té lloc el lliurament de la fase de reptes es realitzarà a finals del mes de mayodurante el mes de juny 2023. Totes les dates seran publicades a la web dels Premis EmprènXXI.

Els Premis cobreixen altres despeses?

Els desplaçaments d’un representant de les empreses que resultin finalistes de la fase de reptes EmprènXXI i siguin convocades als comitès i jurats a la ciutat on tingui lloc el procés de selecció de la categoria de reptes són a càrrec de l’organització. La resta de desplaçaments, o qualsevol altre cost, associats als premis regionals va a càrrec dels participants.

Partners Grup CaixaBank
Imagin Banca Privada MicroBank VidaCaixa AgroBank CaixaBank Negocios CaixaBank Séniors Payments and Consumer CaixaBank Empresas CaixaBank Empresas CaixaBank TECH
Organitzadors territorials / Col·laboradors

PREMIS EMPRÈNXXI | Caixa Emprendedor XXI