17ª edició Premis EmprènXXI

Nova convocatòria oberta a partir del 26 d'Octubre de 2023

Vols que t'informem quan surti la nova convocatòria?

Deixa'ns el teu email i ens posarem en contacte amb tu.

Coneix
els Premis

Què són els Premis EmprènXXI?

Són l’impuls que li cal a la teva empresa, perquè et permetrà créixer i assolir les teves metes. Volem premiar el talent i la capacitat d’oferir resposta als reptes del demà, per això busquem startups potents com la teva i les ajudem a arribar més lluny.

Els Premis EmprènXXI són una iniciativa impulsada per CaixaBank a través de DayOne, i estan coatorgats amb Enisa a Espanya i amb Banco BPI a Portugal.

Així ha estat la 16a edició de DayOne Premis EmprènXXI.

Fase de reptes y acte final

Entre les 1.135 empreses d'Espanya i Portugal que s'han presentat en aquesta edició ja coneixem les 36 finalistes que durant el 24 i 25 de maig viatjaran a Madrid per competir pel guardó a la millor empresa de cada repte. Els reptes llançats en aquesta edició són: BancaXXI, CiutatXXI, PlanetaXXI, SemillaXXI, SilverXXI i ViveXXI.

Fase de reptes y acte final

Agenda d'activitats

24 de maig:
Sessions formatives amb els finalistes
Cocktail networking

25 de maig:
Comitès tècnics
Dinar networking
Cerimònia jurat i acte de lliurament de guardons

Veure l'agenda en detall

Calendari de la16ena edició

Segueix aquesta edició única dels Premis EmprènXXI i estigues atent a cada una de les fases.

Convocatòria oberta

26 d'octubre – 15 de desembre

Evaluació de projectes

16 de desembre – 30 de gener

Comitès Tècnics

1 de febrer – 21 de febrer

Jurats i actes d'entrega (categoria Regional)

21 de febrer – 10 de maig

Entrega de premis (categoría Reptes)

24 de maig – 25 de maig

Investors Day EmprendeXXI

Juny i octubre 2023

Formació internacional

Juliol 2023

Categories dels Premis

Cada vegada ets més a prop d’aconseguir l’impuls que necessita el teu projecte. Perquè a més de la visibilitat, reconeixement i accés a contactes de referència, les empreses guanyadores obtenen premis en metàl·lic i accions d’acompanyament internacionals. La teva start-up pot ser una de les 35 guanyadores!

PremiRegional

Atorgat a la millor empresa de cada territori, independentment del sector.

PremiReptes EmprènXXI

Atorgat a les empreses amb més potencial per solucionar els desafiaments plantejats.

BANCAXXI

BANCAXXI

La transformació digital del sector financer.

CIUDADXXI

CIUDADXXI

Les noves ciutats: més sostenibles, segures, connectades i adaptades.

PLANETAXXI

PLANETAXXI

La sostenibilitat mediambiental, un planeta millor per a les noves generacions.

SEMILLAXXI

SEMILLAXXI

Transformació digital i innovació en el sector agroalimentari.

SILVERXXI

SILVERXXI

Assegurar l’envelliment actiu i una vida llarga i sana a través de la tecnologia.

VIVEXXI

VIVEXXI

Digitalització, nous models de negoci i reactivació del sector hoteler, restauració, turisme i lleure.

Els Premis amb més trajectòria

Fa 16 anys, vam crear aquest impuls per ajudar les persones innovadores a assolir els seus somnis, donant oportunitats per igual a tots els territoris. Fins ara, hem donat suport a més de 465 empreses en el seu creixement gràcies als Premis EmprènXXI.

16

edicions

+ 7,5 M€

premis

+ 465

empreses guanyadores

El teu talent té premi:

DOTACIÓ
ECONÒMICA

PROGRAMA DE
FORMACIÓ
INTERNACIONAL

SUPORTS A LA
INNOVACIÓ

COMUNITAT ALUMNIXXI
INVESTORS DAY EMPRÈNXXI

DAYONE OPEN
INNOVATION
PROGRAM

Guanyadors d'edicions anteriors

Vols saber quines start-ups s’han fet amb el guardó a l’empresa més innovadora i amb el major potencial de creixement de cada territori i les millors solucions per als reptes plantejats?

Els Premis EmprènXXIen primera persona

Maria Fernanda Gonzalez CEO & FOUNDER DE FREGATA SPACE
GUANYADORA CATALUNYA I PLANETAXXI PEXXI21

Considero que els Premis EmprènXXI són un excel·lent exemple de competitivitat sana, on es premia el talent i l'esforç, on les eleccions dels jurats són transparents i on no hi ha interessos ni ideologies. Em sento molt honrada d'haver participat i bestiar perquè el premi encaixa perfectament amb els nostres valors com a companyia. El premi és una validació important del nostre projecte.

Andreu Climent CEO DE CORIFY CARE
GUANYADOR MADRID I SILVERXXI PEXXI21

Guanyar el Premi EmprènXXI ha estat una experiència molt enriquidora a tots els nivells ja que Corify es troba en una fase més avançada, gràcies a la qual ha pogut participar i explotar al màxim les oportunitats que aquest premi ofereix. Des de la preparació del qüestionari, els suports en la preparació dels pitch i les diferents presentacions han suposat una aprenentatge per a tot l'equip. I el més important la formació Moonshot ha estat un revulsiu per a escalar fins al següent nivell.

Sónia Ferreira CEO DE BESTHEALTH4U
GUANYADORA NORTE E CENTRO PEXXI20

Aquest premi va donar visibilitat a BestHealth4U, potenciant els contactes amb el mercat, tant per al negoci, amb potencials clients i inversors, com també per a les col·laboracions, amb institucions d’R+D i hospitals. Com a fundadora i CEO, la meva visibilitat i credibilitat davant de les institucions i els inversors va augmentar, a més de la meva nominació a diversos premis.

Carlos Uraga CEO & CO-FOUNDER DE NANTEK
GUANYADOR D’IMPACT TECH PEXXI19

L’experiència dels Premis EmprènXXI ha estat gratificant i completa. Ens hem nodrit molt entre emprenedors, ja que som perfils que no acostumem a estar junts. I, a més, hem tingut l’oportunitat de conèixer molt bé l’ecosistema d’Estònia, el país amb més Unicornis per capita.

María González CEO & CO-FOUNDER DE TUCUVI
GUANYADORA MADRID I BENESTARXXI PEXXI20

Destacaria dos aspectes d’haver participat als EmprènXXI. D’una banda, compartir temps amb altres emprenedors sempre és molt enriquidor. I d’altra banda, poder conèixer de primera mà com està evolucionant l’emprenedoria en altres països. La immersió a Estònia, un país bastant més digitalitzat que Espanya, em va donar una altra visió de com fer les coses i plantejar el llarg termini.

Miguel Silva-Constenla CEO & CO-FOUNDER DE ALLREAD MACHINE LEARNING TECHNOLOGIES
GUANYADOR CATALUNYA I DEEPTECHXXI PEXXI20

El que més valoro dels Premis EmprènXXI és l’enorme visibilitat que ens dona davant d’inversors, organismes públics i clients. Ha suposat moltíssima visibilitat a nivell estatal i una validació que el que fem a AllRead té un recorregut real de futur.

dayOne és el servei de CaixaBank creat per a donar suport, desenvolupar i acompanyar totes aquelles empreses joves, de ràpid desenvolupament i àmbit d’actuació global, que duen a terme activitats de valor afegit i es financen amb fons propis.

A més a més, coneix els informes i publicacions sobre l'ecosistema emprenedor publicats per DayOne a Observatori DayOne.

Media

Accedeix a tots els continguts (ponències, taules rodones, entrevistes) dels DayOne Innovation Summit i els actes de lliurament territorials dels Premis EmprènXXI:

Vídeos destacats 15ª edició

DayOne Innovation Summits 15ª edició

Entrevistes guanaydors 15ª edició

@EmprendeXXI_ 29/06/2023 12:02

¡Ellas nos inspiran 💪👩💼!  El impulso del #emprendimiento femenino es uno de nuestros objetivos y nada mejor que darle apoyo de la mano de las CEOs que en esta última edición de #PremiosEmprendeXXI.  Te lo contamos desde nuestro blog #emprendedoras👇  https://t.co/BK3gAP1pZK

@EmprendeXXI_ 28/06/2023 17:19

¿Qué retos podemos encontrar al invertir en proyectos que persiguen el #impacto?🤔  La respuesta de mano de grandes expertos en #impacto dentro del ecosistema innovador nacional desde nuestro blog👉 https://t.co/4dA5SmYDEh  #innovacion #inversion #innovacion https://t.co/9M3Q9fVlOE

@EmprendeXXI_ 27/06/2023 12:02

¿Quieres saber más sobre @Hotelverse, ganadora del #RetoViveXXI de esta 16ª edición de #PremiosEmprendeXXI?🤔 Nos lo explica Fermín Carmona, CEO de la compañía en esta entrevista👏  #startups #innovacion #turismo https://t.co/ybg6wjrGKc

@EmprendeXXI_ 26/06/2023 16:30

¿Quieres saber qué ha significado ganar el #PremioEmprendeXXI a @AliceBiometrics la startup ganadora del reto #RetoBancaXXI en el pasado #DayOneInnovationSummit?  Nos lo cuenta Guilllermo Otaduy, COO de la compañía #startups #innovación #tech https://t.co/zSQE4pTVLa

@EmprendeXXI_ 23/06/2023 14:30

De la mano de emprendedoras e inversoras del ecosistema conocimos la actualidad del sector y hacia dónde se dirige desde el Ágora Stage de @caixabank #DayOne en la última edición de @4YFN_MWC https://t.co/zExq8O9jUN #innovación #inversión #emprendedoras https://t.co/D9HNAivsXp

@EmprendeXXI_ 23/06/2023 13:48

¿Cómo ha sido la evolución de la innovación y de los #PremiosEmprendeXXI en #CastillayLeón? Desde el programa @NacionInnovatv hablamos con Vanesa Paniagua, directora de @caixabank #DayOne en Castilla y León #innovacion #startups https://t.co/xdmAjkmev6

@EmprendeXXI_ 23/06/2023 10:43

📢¿Preparado para llevar tu #startup al siguiente nivel 📈? En nuestro #ConsejodelInversor @merchtg (@EncomendaVC) nos deja algunas claves que seguro serán de utilidad si estás buscando #financiación para tu proyecto. ¡No te lo puedes perder! 🤗https://t.co/CQtM4cz0sA

@EmprendeXXI_ 21/06/2023 18:04

¿Te estás aficionando al mundo #podcast 🎙️🎧? Desde nuestro el canal de #PremiosEmprendeXXI en @SpotifySpain te traemos los mejores capítulos relacionados con el #ecosistema para que los disfrutes dónde y cuándo quieras. ¡No te lo pierdas! https://t.co/96GVLhNX2W #innovacion https://t.co/0CZ2sSpYmB

@EmprendeXXI_ 21/06/2023 14:16

🚀💼 ¿Estás empezando en esto de emprender? Te dejamos algunos consejos y recomendaciones para validar tu idea 💡 o buscar financiación en esta #infografía #startups #innovacion #ideas #negocio https://t.co/o4mlUC2zBN

@EmprendeXXI_ 20/06/2023 18:14

Grandes noticias para #Rever, finalista del #RetoCiudadXXI de la última edición de #PremiosEmprendeXXI! La compañía ha cerrado una ronda de 7,5 millones para seguir impulsando su proyecto 🚀. ¡Enhorabuena a todo el equipo 🎉! @expansioncom https://t.co/Ewogz9HpwH #startups
Seguir @EmprendeXXI_
Partners Grup CaixaBank
Imagin Banca Privada MicroBank VidaCaixa AgroBank CaixaBank Negocios CaixaBank Séniors Payments and Consumer CaixaBank Empresas CaixaBank Empresas CaixaBank TECH
Organitzadors territorials / Col·laboradors

PREMIS EMPRÈNXXI | Caixa Emprendedor XXI