Guanyadors

Coneix els finalistes de les edicions anteriors dels Premis EmprènXXI i deixa’t inspirar per les seves idees.

Descobreix els guanyadors de les últimes edicions

Ikan Biotech, liderada per Roberto Díez Martínez, és una empresa d'innovació en l'àrea de la...

Ikan Biotech - Guanyador 2017 Navarra

Ikan Biotech, liderada per Roberto Díez Martínez, és una empresa d'innovació en l'àrea de la biotecnologia fundada l'abril de l’any 2015. El seu objectiu de desenvolupar una tecnologia innovadora i d'alt impacte, tant en l'ús de noves tecnologies antimicrobianes com en l'ús d'animals d'experimentació i del peix zebra en particular. 

WUG és la primera companyia que ha desenvolupat una gamma de xiclets funcionals a nivell...

WUG Functional Gums - Guanyador 2017 Andalusia

WUG és la primera companyia que ha desenvolupat una gamma de xiclets funcionals a nivell mundial, ratificat amb patents internacionals. Va iniciar la comercialització al canal farmacèutic a Europa i posteriorment ha desenvolupat nous formats per al canal retail.

Cella Medical Solutions ha presentat un projecte que permet, en una operació quirúrgica, planificar la...

Cella Medical Solutions - Guanyador 2017 Murcia

Cella Medical Solutions ha presentat un projecte que permet, en una operació quirúrgica, planificar la intervenció amb la reproducció virtual i física de rèpliques personalitzades d'òrgans i estructures anatòmiques amb patologies complexes. 

Método Sancal desenvolupa una nova teràpia activa d'estimulació, neurorehabilitació i prevenció de l'envelliment neuronal a...

Método Sancal - Guanyador 2017 Cantàbria

Método Sancal desenvolupa una nova teràpia activa d'estimulació, neurorehabilitació i prevenció de l'envelliment neuronal a través de la pràctica del piano.

Hotelinking és una plataforma d'automatització de màrqueting directe i fidelització de clients per al sector...

Hotelinking - Guanyador 2017 Balears

Hotelinking és una plataforma d'automatització de màrqueting directe i fidelització de clients per al sector hoteler. 

Dynamical Tools es dedica al desenvolupament de tecnologia de fabricació additiva per a la indústria.

Dynamical Tools - Guanyador 2017 Aragó

Dynamical Tools es dedica al desenvolupament de tecnologia de fabricació additiva per a la indústria.

Ferimark 2016 (Ecobertura) és una empresa de R+D, producció, comercialització i distribució de Mitjans de...

Ferimark 2016 (Ecobertura) - Guanyador 2017 Canarias

Ferimark 2016 (Ecobertura) és una empresa de R+D, producció, comercialització i distribució de Mitjans de Defensa Fitosanitària (MDF), per al monitoratge i control de plagues. Es dedica principalment a desenvolupar mètodes de producció de feromones de manera més eficient i eficaç, facilitant una agricultura sostenible i rendible, a més d'investigar i desenvolupar noves trampes i nous difusors d'alliberament controlat. 

Cedesa Digital es dedica al desenvolupament de software d'altes prestacions orientat principalment al sector agroalimentari. 

Cedesa Digital - Guanyador 2017 Extremadura

Cedesa Digital es dedica al desenvolupament de software d'altes prestacions orientat principalment al sector agroalimentari. 

Zapiens desenvolupa un sistema intel·ligent de gestió del coneixement, creant intel·ligència col·lectiva en les organitzacions...

Zapiens - Guanyador 2017 Asturias

Zapiens desenvolupa un sistema intel·ligent de gestió del coneixement, creant intel·ligència col·lectiva en les organitzacions a través d'eines com la microformació, gamificació o intel·ligència artificial. 

Drónica Solutions ofereix solucions de Geomàtica i tractament avançat d'imatges en el sector de l'agricultura. 

Drónica Solutions – Guanyador 2017 La Rioja

Drónica Solutions ofereix solucions de Geomàtica i tractament avançat d'imatges en el sector de l'agricultura. 

Wave Aplication és una aplicació gratuïta per iOS i Android on dues o més persones...

Wave Aplication – Guanyador 2017 Madrid

Wave Aplication és una aplicació gratuïta per iOS i Android on dues o més persones poden trobar-se en qualsevol lloc del món, compartint la seva ubicació en temps real i en un mapa privat. 

Atlas Innovative Engineering crea solucions innovadores i d'alta precisió per a la millora de l'eficiència...

Atlas Innovative Engineering - Guanyador 2017 Castella i Lleó

Atlas Innovative Engineering crea solucions innovadores i d'alta precisió per a la millora de l'eficiència en inventari, inspecció i manteniment d'actius en els sectors de "utilities" forestal i medi ambient.

Qubiotech és una biotecnològica que desenvolupa eines tecno-informàtiques de processament i anàlisi d'imatge mèdica. Ofereix...

Qubiotech - Guanyador 2017 Galícia

Qubiotech és una biotecnològica que desenvolupa eines tecno-informàtiques de processament i anàlisi d'imatge mèdica. Ofereix solucions de programari innovadores orientades a la pràctica clínica, amb l'objectiu de millorar el diagnòstic, l'eficiència de la funció clínica i la seguretat del pacient. 

i+Med S. Coop., ubicada al Parc Tecnològic d'Àlaba, investiga, desenvolupa i comercialitza nanohidrogels per a...

i+Med S. Coop. - Guanyador 2017 País Basc

i+Med S. Coop., ubicada al Parc Tecnològic d'Àlaba, investiga, desenvolupa i comercialitza nanohidrogels per a l'alliberament controlat de fàrmacs, vitamines, factors de creixement i altres compostos actius d'interès per l'Oncologia, Oftalmologia, Traumatologia i Cardiologia, entre d'altres. 

Bound 4 Blue pretén establir les bases, sota criteris d'eficiència i estalvi energètic i econòmic,...

Bound 4 Blue i Peptomyc - Guanyadors 2017 Catalunya

Bound 4 Blue pretén establir les bases, sota criteris d'eficiència i estalvi energètic i econòmic, per incloure els sistemes de propulsió basats en l'ús del vent com a estàndard en el procés de construcció comercial de vaixells a nivell global.

Peptomyc és una startup fundada a finals de 2014 que desenvolupa teràpies contra el càncer innovadores basades en Omomyc, el millor inhibidor MYC conegut.

Madrija es dedica al desenvolupament i implantació de productes i serveis sanitaris tecnològicament avançats.

Madrija - Guanyador 2017 Castella-la Manxa

Madrija es dedica al desenvolupament i implantació de productes i serveis sanitaris tecnològicament avançats.

Visual es dedica al desenvolupament de solucions tecnològiques pel sector agroalimentari.

Visual - Guanyador 2017 Comunitat Valenciana

Visual es dedica al desenvolupament de solucions tecnològiques pel sector agroalimentari.

Genially és una eina que fa que qualsevol persona pugui donar-li vida als seus continguts....

Genially – Guanyador Estatal Negocis Digitals

Genially és una eina que fa que qualsevol persona pugui donar-li vida als seus continguts. Es tracta d'una eina en la qual pots realitzar creacions com presentacions, vídeo-presentacions, infografies, quiz ... Tot i que el veritable poder resideix en la facilitat amb la qual pots dotar aquests continguts d'interactivitat o animació. En resum, pots comunicar d'una manera veritablement diferent com si contases amb un equip de disseny web.

Sheetgo és un programari en línia (SaaS) que facilita la gestió i connexió de les...

Sheetgo – Guanyador Estatal Tecnologies de la Informació

Sheetgo és un programari en línia (SaaS) que facilita la gestió i connexió de les dades en fulls de càlcul. Avui dia, la majoria d'empreses segueixen utilitzant fulls de càlcul per gestionar totes les dades del seu negoci. Amb Sheetgo, poden estalviar molt de temps en la gestió de totes aquestes fulles i en la connexió automàtica de les dades que contenen. 

Visual ha desenvolupat solucions tecnològiques de gestió per al sector agroalimentari per ajudar les empreses...

Visual – Guanyador Estatal Agroalimentari

Visual ha desenvolupat solucions tecnològiques de gestió per al sector agroalimentari per ajudar les empreses a millorar la productivitat i garantir la seguretat alimentària. 

Immunethep desenvolupa inmunoteràpies antibacterianes fonamentades en un mecanisme de virulència que és compartit per cinc...

Immunethep – Ganador Estatal Ciències de la Vida

Immunethep desenvolupa inmunoteràpies antibacterianes fonamentades en un mecanisme de virulència que és compartit per cinc de les principals bacteris patogèniques que causen pneumònia, meningitis i sèpsia. 

Bound 4 Blue pretén establir les bases, sota criteris d'eficiència i estalvi energètic i econòmic,...

Bound 4 Blue – Guanyador Estatal Tecnologies Industrials

Bound 4 Blue pretén establir les bases, sota criteris d'eficiència i estalvi energètic i econòmic, per incloure els sistemes de propulsió basats en l'ús del vent com a estàndard en el procés de construcció comercial de vaixells a nivell global. 

MJN Neuroserveis dissenya, fabrica i comercialitza dispositius mèdics amb l'objectiu de millorar la qualitat de...

MJN Neuroserveis – Ganador Accèsit a la innovació

MJN Neuroserveis dissenya, fabrica i comercialitza dispositius mèdics amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones. El primer dispositiu que està desenvolupant és un wearable en forma d’auricular per mesurar el risc de crisi d'epilèpsia i registrar-les de manera contínua. http://mjnseras.com/

Heptasense té una plataforma en Cloud i un software avançat de reconeixement de gestos tridimensional...

Heptasense - Guanyador 2017 Regions Sud i Illes de Portugal

Heptasense té una plataforma en Cloud i un software avançat de reconeixement de gestos tridimensional que permet a les empreses aprofitar les càmeres de seguretat per millorar la seguretat de l'espai i comprendre millor el comportament del consumidor per augmentar les vendes.

NeuropsyAI proporciona als clínics (neuròlegs, psiquiatres i neuroradiòlegs) informes de pacients personalitzats que els ajuden...

NeuropsyAI - Guanyador 2017 Regions Nord i Centre de Portugal

NeuropsyAI proporciona als clínics (neuròlegs, psiquiatres i neuroradiòlegs) informes de pacients personalitzats que els ajuden a diagnosticar trastorns neuropsiquiàtrics prematurs i precisos.

Partners Grup CaixaBank
Imagin
Banca Privada
MicroBank
VidaCaixa
AgroBank
CaixaBank Negocios
Caixank Séniors
Payments and Consumer
CaixaBanca Empresas
CaixaBanca Empresas
CaixaBanca TECH
Organitzadors territorials / Col·laboradors

PREMIS EMPRÈNXXI | Caixa Emprendedor XXI