DayOne AlumniXXI

Una comunitat plena d’oportunitats.

Què és DayOne AlumniXXI?

La comunitat DayOne AlumniXXI neix com a punt de trobada per a l’intercanvi de coneixements, idees i experiències entre els fundadors de les start-ups premiades al llarg de la història dels Premis EmprènXXI. 

Una iniciativa que combina una comunitat virtual i trobades presencials que ajudarà a reforçar vincles i crear sinergies entre els premiats i l’ecosistema emprenedor i de la innovació.

Objectius de la comunitat

1.

Crear una comunitat de persones guanyadores dels Premis EmprènXXI per a promoure el networking i la comunicació entre perfils semblants amb les mateixes inquietuds.

2.

Disposar d’un espai accessible i senzill on els emprenedors siguin els protagonistes i puguin intercanviar coneixements, serveis, idees o vacants.

3.

Donar accés a tots els membres a oportunitats de negoci, contacte i inversió fora de la comunitat.

Què hi trobaràs, dins de la comunitat?

La nostra comunitat és un espai per al debat, per compartir i accedir a diferents oportunitats. Dins de la comunitat DayOne AlumniXXI a Slack trobaràs 6 canals orientats a una temàtica concreta:

#EMPRENEDORXS

Canal genèric on estar al dia sobre l’actualitat relacionada amb l’emprenedoria.

#BETATESTERS

Dedicat a millorar el funcionament de la comunitat, on rebre feedback per part dels integrants sobre iniciatives i dinàmiques.

#TALENT

Específic per a la cerca de perfils, on publicar vacants i connectar amb altres professionals.

#VCMEETINGS

Exclusiu per a la informació sobre l’accés a inversió (business angels, venture capital, corporates) i a oportunitats de negoci.

#SHOWCASING

Canal on compartir els teus projectes i idees, i rebre feedback per part d’altres professionals.

#OFF-TOPIC

Dedicat a tot allò relacionat amb els interessos, inspiracions i hobbies dels membres de la comunitat. El canal més humà i relaxat.

Si has estat premiat als Premis EmprènXXI

SOL·LICITAR ACCÉS

Si ja ets membre de DayOne AlumniXXI

ACCEDIR AL CANAL

En primera persona

Partners Grup CaixaBank
Imagin Agrobank CaixaBank Banca Privada CaixaBank Negocios CaixaBank Empresas CaixaBank Séniors MicroBank CaixaBank Dualiza Payments and Consumer VidaCaixa CaixaBank TECH
Organitzadors territorials / Col·laboradors