Guanyadors

Coneix els finalistes de les edicions anteriors dels Premis EmprènXXI i deixa’t inspirar per les seves idees.

Descobreix els guanyadors de les últimes edicions

Kunak és una empresa que dissenya productes per al mercat de les comunicacions màquina a...

Kunak - Guanyadora Emprens 2014 Navarra

Kunak és una empresa que dissenya productes per al mercat de les comunicacions màquina a màquina (M2M). Se centra en el mercat de la monitorització per llocs remots de difícil accés, normalment sense electricitat, creant productes amb gran àmbit d’aplicació sense fils i un menor consum elèctric.

miLeyenda és una empresa que es dedica al desenvolupament de plataformes i aplicacions per a...

miLeyenda - Guanyadora Emprens 2014 Regió de Múrcia

miLeyenda és una empresa que es dedica al desenvolupament de plataformes i aplicacions per a la gestió esportiva, tant a nivell amateur com professional, d’instal•lacions, gestors de lligues i campionats, marques i patrocinis.

L'empresa Bluelife Battery és el primer Centre per al Desenvolupament de Serveis Integrals en Acumulació...

Bluelife Battery - Guanyadora Emprens 2014 Madrid

L'empresa Bluelife Battery és el primer Centre per al Desenvolupament de Serveis Integrals en Acumulació Energètica Nacional. Aborden el problema de desgast extern de les bateries híbrides enfocat, principalment, al sector del taxi.

Viwom és una empresa de vídeo marketing a Internet, que ofereix serveis per a empreses...

VIWOM - Guanyadora Emprens 2014 La Rioja

Viwom és una empresa de vídeo marketing a Internet, que ofereix serveis per a empreses utilitzant eines com el Viwomail, Vídeo interactiu o VideoSEO per fer arribar els seus productes al públic objectiu. www.viwom.es

L'empresa Torus desenvolupa i comercialitza un nou protocol de comunicacions substitutiu del IP actual. Aquest...

TORUS - Guanyadora Emprens 2014 Galicia

L'empresa Torus desenvolupa i comercialitza un nou protocol de comunicacions substitutiu del IP actual. Aquest sistema possibilita accelerar aplicacions, per exemple en high frequency trading i big data. https://torusware.com/es/

L’empresa Personia desenvolupa dispositius de detecció i anàlisi del comportament humà per a diagnosticar el...

Personia - Guanyadora Emprens 2014 Extremadura

L’empresa Personia desenvolupa dispositius de detecció i anàlisi del comportament humà per a diagnosticar el Trastorn per Dèficit d’Atenció i Hiperactivitat (TDAH).

Yeeply és una empresa amb una plataforma online que uneix oferta i demanda en el...

Yeeply - Guanyadora Emprens 2014 Comunitat Valenciana

Yeeply és una empresa amb una plataforma online que uneix oferta i demanda en el desenvolupament d’aplicacions mòbils. Aspiren a convertir-se en la referència en l’externalització de projectes d’apps. www.yeeply.com

Devicare és una empresa que es dedica al desenvolupament de productes innovadors per al diagnòstic,...

Devicare - Guanyadora Emprens 2014 Catalunya

Devicare és una empresa que es dedica al desenvolupament de productes innovadors per al diagnòstic, monitorització, seguiment i tractament domiciliari de litiasi renal. Aquesta malaltia, també anomenada urolitiasi o nefrolitiasi, està causada per la presència de càlculs o pedres a l’interior dels ronyons o de les vies urinàries. 

BeOnPrice és una empresa de Big Data que treballa per al sector turístic. Ofereix solucions...

BeOnPrice - Guanyadora Emprens 2014 Castella i Lleó

BeOnPrice és una empresa de Big Data que treballa per al sector turístic. Ofereix solucions de màrqueting per ajudar a l’hoteler a prendre decisions comercials per vendre el màxim nombre d’habitacions al millor preu. 

L'empresa BagnoP2P és una plataforma de networking en la que usuaris, dissenyadors, experts en reformes...

Bagno P2P - Guanyadora Emprens 2014 Castella-La Manxa

L'empresa BagnoP2P és una plataforma de networking en la que usuaris, dissenyadors, experts en reformes de banys i empreses de distribució de sanitaris conflueixen perquè el disseny i la qualitat arribin a totes les llars de forma ràpida i econòmica.

GENETRACER BIOTECH és una empresa que desenvolupa eines de biologia molecular per a la medicina...

GENETRACER BIOTECH - Guanyadora Emprens 2014 Cantabria

GENETRACER BIOTECH és una empresa que desenvolupa eines de biologia molecular per a la medicina de precisió. El seu objectiu és desenvolupar activitat empresarial en els sectors de la salut i la biotecnologia, a través de les patents que ja tenen registrades, el seu coneixement industrial i les seves línies d’investigació.

The Magic Turn és una empresa que ha desenvolupat una aplicació mòbil i una pàgina...

The Magic Turn - Guanyadora Emprens 2014 Canàries

The Magic Turn és una empresa que ha desenvolupat una aplicació mòbil i una pàgina web per a la gestió de cues a tot tipus d’establiments. També, un dispensador de torns connectat a l’aplicació. D’aquesta manera, es redueix la incomoditat dels usuaris, al perdre temps esperant per a ser atesos en administracions públiques, parcs temàtics, supermercats i entitats financeres, entre d'altres.

L'empresa MeteoClim Services genera prediccions meteorològiques locals i a la carta utilitzant tècniques automatitzades, que...

MeteoClim Services - Guanyadora Emprens 2014 Balears

L'empresa MeteoClim Services genera prediccions meteorològiques locals i a la carta utilitzant tècniques automatitzades, que posen a disposició d’organitzacions d’esdeveniments o activitats esportives, torres de control i aplicacions mòbils, entre d'altres. 

L'empresa Dogram ofereix serveis, en base a tecnologia de desenvolupament propi, de documentació 3D basada...

Dogram - Guanyadora Emprens 2014 Astúries

L'empresa Dogram ofereix serveis, en base a tecnologia de desenvolupament propi, de documentació 3D basada en la fotogrametria, per als camps d’arquitectura, arqueologia, museologia, mineria i indústria. 

Nidmi és una empresa que ha creat una plataforma online de selecció de personal especialitzat...

Nidmi - Guanyadora Emprens 2014 Andalusia

Nidmi és una empresa que ha creat una plataforma online de selecció de personal especialitzat en treballadors domèstics i cuidadors. Aporta accessibilitat, rapidesa, increment d’informació sobre els candidats i sobre les ofertes de treball.

Irisbond és una empresa que desenvolupa sistemes avançats de control de l’ordinador amb els ulls,...

Irisbond - Guanyadora Emprens 2014 País Basc

Irisbond és una empresa que desenvolupa sistemes avançats de control de l’ordinador amb els ulls, basats en tecnologies de comunicació assistida, anomenades Eye Tracking, per aplicacions industrials o com a mitjà de comunicació alternatiu. https://www.irisbond.com

Partners Grup CaixaBank
Imagin
Banca Privada
MicroBank
VidaCaixa
AgroBank
CaixaBank Negocios
Caixank Séniors
Payments and Consumer
CaixaBanca Empresas
CaixaBanca Empresas
CaixaBanca TECH
Organitzadors territorials / Col·laboradors

PREMIS EMPRÈNXXI | Caixa Emprendedor XXI