Premis

Les empreses més potents i innovadores no només aconseguiran premis en metàl·lic, sinó tota la visibilitat, contactes i formació internacional que necessiten per a continuar avançant. La teva start-up en serà una?

Premis EmprènXXI

Coneix les 3 categories a què opta la teva start-up tan sols per inscriure la teva candidatura! Per atorgar els premis es valorarà l’aportació de valor i la capacitat disruptiva de la innovació proposada, entenent innovació en un sentit ampli (tecnologia, model de negoci, processos, canals de venda, etc.). 

1

Premi Regional

El premi Regional s’adreça a empreses de base tecnològica i innovadora de qualsevol sector d’activitat segmentats per territori. Opten a aquest premi totes les empreses d’un territori, independentment del sector. En inscriure’s, els participants entren automàticament en aquesta categoria, segons el domicili de l’empresa.

Les 17 empreses guanyadores de la competició autonòmica d’Espanya (una empresa guanyadora a cada comunitat autònoma) i les 2 empreses guanyadores de Portugal (una empresa guanyadora per cada regió) seran reconegudes com les empreses amb més potencial de creixement del seu territori.
 

2

Accèsits especials

Es lliuraran dos Accèssits especials que tindran una dotació de 9.000 euros cadascun: el premi Sostenibilitat, a l’empresa més sostenible en base als criteris ESG (ambientals, socials i de governança), i el premi Deeptech, a la innovació tecnològica més disruptiva. Opten a aquest premi totes les empreses que hagin presentat una candidatura, independentment del territori o sector.

3

Premi Reptes EmprènXXI

El premi Reptes EmprènXXI està dirigit exclusivament a microempreses i PIMES que aporten solucions per resoldre els desafiaments plantejats en cadascun dels Reptes del demà proposats. En inscriure’s, els participants escullen en quin desafiament volen participar amb la seva candidatura i opten a aquest premi totes les empreses candidates d’un desafiament, independentment del territori

Les 12 empreses guanyadores (una empresa guanyadora de cada desafiament) seran reconegudes com les empreses que han presentat la millor solució per al repte plantejat.

En aquesta categoria busquem solucions avui per als reptes del demà, que ens desafien a imaginar un món millor, més sostenible i respectuós amb totes les formes de vida.
 

Els reptes de la 17a edició són els següents:

EL PLANETA DEL DEMÀ

EL PLANETA DEL DEMÀ

EL PLANETA DEL DEMÀ

Busquem les millors solucions que ajudin a la conservació del planeta i a preservar els recursos naturals i una agricultura sostenible. Impulsat per AgroBank i imagin. En aquest repte comptem amb dos desafiaments:

AgroBank

Projectes que transformin la indústria agroalimentària a través de l’agricultura i la ramaderia sostenible, incorporant la innovació tecnològica en els processos productius.

imagin

Projectes que apostin per deixar a les noves generacions un planeta millor amb solucions basades en la recerca d’un estil de vida menys agressiu amb els recursos naturals.

EL BENESTAR DEL DEMÀ

EL BENESTAR DEL DEMÀ

EL BENESTAR DEL DEMÀ

Busquem projectes que tinguin com a base el benestar dels ciutadans i la prevenció de malalties, tot promovent el camí cap a una vida plena i saludable. Impulsat per VidaCaixa i CaixaBank Seniors. En aquest repte comptem amb dos desafiaments:

VidaCaixa

Solucions a l’àmbit terapèutic, del diagnòstic i del desenvolupament de tecnologies mèdiques i E-health. Busquem projectes que apliquin la tecnologia a la medicina, amb l’objectiu de millorar la qualitat de la salut, l’accés per als pacients i la prevenció de malalties.  

CaixaBank Seniors

Solucions enfocades al benestar dels nostres majors (silver economy) en tots els àmbits del seu dia a dia, amb l’objectiu d’assegurar, a través de la tecnologia, l’envelliment actiu, i que gaudeixin del seu temps lliure i d’una vida llarga i sana.

EL TALENT DEL DEMÀ

EL TALENT DEL DEMÀ

EL TALENT DEL DEMÀ

Busquem empreses que apostin pel desenvolupament del talent humà i per la feina del demà, entenent que vivim en un món en una transformació tecnològica i evolució constants, que impliquen canvis molt positius a la societat, però també reptes per a les generacions actuals i futures. Impulsat per MicroBank i Grupo CaixaBank. En aquest repte comptem amb dos desafiaments:

MicroBank

La transformació tecnològica implica canvis molt positius a la societat, però també reptes per a les generacions actuals i futures. És important capacitar les persones per adaptar-se a les noves tecnologies, reciclar-se i assegurar la inclusió al sector laboral de tots els ciutadans, inclosos els vinculats al tercer sector, a través de solucions edtech i eines que en facilitin la transició.

Grupo CaixaBank

Productes i serveis enfocats al desenvolupament del talent i la facilitació del procés de captació, gestió i retenció del talent per part de les empreses.

LES CIUTATS DEL DEMÀ

LES CIUTATS DEL DEMÀ

LES CIUTATS DEL DEMÀ

Busquem propostes de valor amb focus en com fer que les ciutats i els pobles on vivim siguin més sostenibles, segurs, connectats i amb mobilitat adaptada. Impulsat per CaixaBank Real Estate&Home i CaixaBank Payments&Customer. En aquest repte comptem amb dos desafiaments:

CaixaBank Real Estate&Home

Gràcies a la tecnologia, l’habitatge del futur estalvia energia, està connectat a Internet, contribueix a la millora de l’entorn natural i n’evita una degradació més gran, alhora que ajuda a les persones tant en termes d’ecologia com d’economia.  

CaixaBank Payments&Customer

Solucions de mobilitat i tecnologia a les ciutats del demà que apostin per la sostenibilitat, la comoditat i la innovació.

L'ECONOMIA DEL DEMÀ

L'ECONOMIA DEL DEMÀ

L'ECONOMIA DEL DEMÀ

L’economia i les empreses s’enfronten a molts reptes, relacionats amb el xoc de la pandèmia, però també amb canvis més llargs i profunds que tenen i tindran efectes duradors. La innovació i la tecnologia tenen un paper clau en la transformació de tots els sectors. Impulsat per CaixaBank (Innovación) i DayOne. En aquest repte comptem amb dos desafiaments:

CaixaBank (Innovación)

Busquem solucions que apostin per la transformació del sector financer i els nous models de negoci a la banca  (Finetech, Insurtech, retail, ciberseguretat).

DayOne

Les empreses del demà, i en qualsevol sector, es transformen avui gràcies a la tecnologia: SaaS, e-commerce, productivity. En aquest desafiament donem suport a les iniciatives que impulsen la innovació i digitalització de les empreses.

EL LLEURE DEL DEMÀ

EL LLEURE DEL DEMÀ

EL LLEURE DEL DEMÀ

Busquem propostes que ajudin a transformar l’experiència de les persones mentre gaudeixen del seu temps lliure, ja sigui en hotels, restaurants o durant diferents experiències de viatge, gastronòmiques i de lleure en general. Impulsat per Hotels&Tourism i Food&Drinks. En aquest repte comptem amb dos desafiaments

Hotels&Tourism

Productes i serveis enfocats a la transformació del sector hoteler gràcies a la tecnologia i la innovació.

Food&Drinks

Productes i serveis enfocats a millorar l’experiència i la gestió a la restauració.

Dotació econòmica

6.000€

Per a cada guanyador regional

12.000€

Per al guanyador de cada repte

9.000€

Per al guanyador de cada Accèssit

Sabem que els diners no ho són tot

Per això, a més de la dotació econòmica, tindràs accés a diferents programes que et faran créixer en tots els aspectes:

PROGRAMA <br>D’ACOMPANYAMENT I FORMACIÓ

PROGRAMA
D’ACOMPANYAMENT I FORMACIÓ

Accés a programes formatius i accions d’acompanyament en els principals hubs d’innovació del món, que posem en marxa en col·laboració amb entitats de primer nivell com ESADE i l’MIT.

SUPORTS <br>A LA INNOVACIÓ

SUPORTS
A LA INNOVACIÓ

Els premis compten amb el suport d’entitats internacionals referents a l’àmbit de la innovació.

INVESTORS DAY EMPRÈNXXI

INVESTORS DAY EMPRÈNXXI

Les empreses guanyadores participaran en aquesta jornada en què entraran en contacte amb els principals corporates i inversors de l’ecosistema relacionats amb la innovació.

COMUNITAT ALUMNIXX

COMUNITAT ALUMNIXX

Una iniciativa que combina una comunitat virtual i trobades presencials que ajudarà a reforçar vincles i crear sinergies entre els premiats i l’ecosistema emprenedor i de la innovació.

Programa DayOne<br>Open Innovation

Programa DayOne
Open Innovation

A través d’aquesta iniciativa, se seleccionarà una empresa per a col·laborar amb alguna àrea de negoci del grup CaixaBank. L’empresa seleccionada de cada repte plantejat podrà realitzar una prova de concepte o un pilot amb CaixaBank.

A més, tan sols per presentar la teva candidatura als Premis EmprènXXI, tindràs accés a 3 sessions formatives en format webinar sobre algunes de las temàtiques que susciten més interès, com ara el finançament, l’storytelling o el lideratge.

Partners Grup CaixaBank
Imagin Agrobank CaixaBank Banca Privada CaixaBank Negocios CaixaBank Empresas CaixaBank Séniors MicroBank CaixaBank Dualiza Payments and Consumer VidaCaixa CaixaBank TECH
Organitzadors territorials / Col·laboradors

PREMIS EMPRÈNXXI | Caixa Emprendedor XXI