Premis

Les empreses més potents i innovadores no només aconseguiran premis en metàl·lic, sinó tota la visibilitat, contactes i formació internacional que necessiten per a continuar avançant. La teva startup en serà una?

Premis EmprenedorXXI

Premi Regional

El Premi Regional està dirigit a microempreses i PIMES de base tecnològica i innovadora de qualsevol sector d’activitat segmentats per territori. Opten a aquest premi totes les empreses d’un territori, independentment del sector.

Les 17 empreses guanyadores de la competició autonòmica d’Espanya (una empresa guanyadora a cada comunitat) i les 2 empreses guanyadores de Portugal (una empresa guanyadora per cada regió) seran reconegudes com les empreses amb més potencial de creixement del seu territori.

Premi Reptes EmprenedorXXI

El Premi Reptes EmprenedorXXI està dirigit exclusivament a microempreses i PIMES que aporten solucions per a resoldre els diferents reptes plantejats.

Les 6 empreses guanyadores (una empresa guanyadora de cada repte) seran reconegudes com les empreses que han presentat la millor solució per al repte plantejat. Se seleccionarà un finalista per cada repte, que també obtindrà premis.

BANCAXXI

La transformació digital del sector financer.

Llegir més

La digitalització i la innovació en producte i servei són un dels principals reptes estratègics del sector financer, així com una major especialització en segments de clients: senior, millenials, tech companies, comerços. Sota aquest repte, premiarem aquelles solucions innovadores que aportin valor a l’oferta de productes i serveis del sector financer (banca i assegurances).
Sectors potencials: Fintech, insurtech, legaltech, mitjans de pagament, regtech, ciberseguretat, connectivity&data, blockchain

CIUDADXXI

Les noves ciutats: més sostenibles, segures, connectades i adaptades.

Llegir més

Cerquem propostes de valor enfocades a com fer que les ciutats i pobles on vivim siguin més sostenibles (climate change, green energySmart mobility, healthy air), segures (ciberseguretat, traffic free), connectades (dades, mobilitat, IOT, Smart buildings) i amb mobilitat adaptada.
Sectors potencials: cleantech, energy, proptech, mobility, cibersecurity, connectivity & data

PLANETAXXI

La sostenibilitat mediambiental, un planeta millor per a les noves generacions.

Llegir més

La sostenibilitat com la palanca d’acció contra el problema mediambiental i el repte de frenar el canvi climàtic. Volem trobar les millors solucions que puguin ajudar a deixar un planeta millor per a les noves generacions, els nostres boscos, els nostres mars, la lluita activa contra els residus plàstics i els materials alternatius. Propostes innovadores que ajudin a trobar la millor solució als reptes plantejats en la cerca d’un estil de vida menys agressiu amb els recursos naturals.
Sectors potencials: cleantech, reciclatge, energia, sostenibilitat…

SEMILLAXXI

Transformació digital i innovació en el sector agroalimentari.

Llegir més

Cerquem solucions tecnològiques relacionades amb la producció agropecuària, tecnologia i productes per a la indústria agroalimentària, la transformació i l’elaboració de productes agrícoles i alimentaris, per establir una producció més eficient, efectiva, sostenible i saludable en aquesta indústria.
Sectors potencials: agricultura, alimentació, health, SaaS, maquinària, biotech...

SILVERXXI

Assegurar l’envelliment actiu i una vida llarga i sana a través de la tecnologia.

Llegir més

Volem assegurar l’envelliment actiu i una vida llarga i sana a través de la tecnologia.
Sectors potencials: agetech, ciències de la vida, e-health, mobilitat reduïda, turisme sènior, sports, medical devices, fitness,...

VIVEXXI

Digitalització, nous models de negoci i reactivació del sector hoteler, restauració, turisme i lleure.

Llegir més

Un dels sectors que més està patint per la crisi de la COVID-19 és el sector turístic i l’hostaleria. En aquesta categoria cerquem solucions que ajudin a la reactivació del sector, nous models de negoci innovadors i més sostenibles i solucions que contribueixin a digitalitzar-lo.
Sectors potencials: turisme, hotels, restauració, travel, retailtech, lleure, VR/AR...

Dotació econòmica

6.000€

per a cada guanyador regional

25.000€

per al guanyador de cada repte

Sabem que els diners no ho són tot

Per això, a més de la dotació econòmica, tindràs accés a diferents programes que et faran créixer en tots els aspectes:

Programa <br>d’acompanyament internacional

Programa
d’acompanyament internacional

Accés al programa Moonshot Thinking for entrepreneurs impartit per professorat d’ESADE i experts de Silicon Valley, en algun dels principals hubs d’innovació del món.

Suports<br>a la innovació

Suports
a la innovació

Els premis compten amb el suport de l’Ambaixada d’Israel a Espanya i el Ministerio Adjunto e da Economia i l’Agência Nacional da Inovaçao de Portugal, que atorguen un accèssit a la innovació.

Amb motiu del 15è aniversari es lliuraran, a més, dos accèssits especials que tindran una dotació de 15.000 € cada un: el premi Impacte Social a l’empresa amb més influència positiva en la societat i el premi Deep Tech a la innovació tecnològica més disruptiva.

Investors Day<br>EmprenedorXXI

Investors Day
EmprenedorXXI

Les empreses guanyadores participaran en aquesta jornada en què entraran en contacte amb els principals corporates i inversors de l’ecosistema relacionats amb la innovació.

Programa DayOne<br>Open Innovation

Programa DayOne
Open Innovation

A través d’aquesta iniciativa, se seleccionarà una empresa per a col·laborar amb alguna àrea de negoci del grup CaixaBank. L’empresa seleccionada de cada repte plantejat obtindrà 15.000 € per fer una prova de concepte o un pilot amb CaixaBank.

A més, tan sols per presentar la teva candidatura als Premis EmprenedorXXI, tindràs accés a 3 sessions formatives en format webinar sobre algunes de las temàtiques que susciten més interès, com ara el finançament, l’storytelling o el lideratge.

Partners Grup CaixaBank
Imagin
Banca Privada
MicroBank
VidaCaixa
AgroBank
CaixaBank Negocios
Caixank Séniors
Payments and Consumer
CaixaBanca Empresas
CaixaBanca Empresas
Organitzadors territorials / Col·laboradors

Premis EmprenedorXXI | Caixa Emprendedor XXI