Converteix-te en un innovador del 15

Inscriu-t’hi!

Convocatòria oberta fins el 10 de desembre

Descobreix
els premis

Què són els Premis EmprenedorXXI?

Són l’impuls que li cal a la teva empresa, perquè et permetrà créixer i assolir les teves metes. Volem premiar el talent i la capacitat d’oferir resposta als reptes del demà, per això busquem startups potents com la teva i les ajudem a arribar més lluny.

Els Premis EmprenedorXXI són una iniciativa impulsada per CaixaBank a través de DayOne, i estan coatorgats amb Enisa a Espanya i amb Banco BPI a Portugal.

Qui hi pot participar?

Els Premis EmprenedorXXI estan dirigits a empreses de base tecnològica i digital que destaquen per la seva capacitat d’innovació i el seu alt potencial de creixement. Volem que la teva idea formi part del canvi futur, per això t’oferim dues àmplies categories en què podràs presentar-te si la teva startup compleix els requisits que es defineixen a continuació.

Categories 15ena edició

Cada vegada ets més a prop d’aconseguir l’impuls que necessita el teu projecte. Perquè a més de la visibilitat, reconeixement i accés a contactes de referència, les empreses guanyadores obtenen premis en metàl·lic i accions d’acompanyament internacionals. La teva startup pot ser una de les 35 guanyadores!

Premi Regional

Atorgat a la millor empresa de cada territori, independentment del sector.

Premi Reptes EmprenedorXXI

Atorgat a les empreses amb més potencial per solucionar els desafiaments plantejats.

BANCAXXI

La transformació digital del sector financer.

CIUDADXXI

Les noves ciutats: més sostenibles, segures, connectades i adaptades.

PLANETAXXI

La sostenibilitat mediambiental, un planeta millor per a les noves generacions.

SEMILLAXXI

Transformació digital i innovació en el sector agroalimentari.

SILVERXXI

Assegurar l’envelliment actiu i una vida llarga i sana a través de la tecnologia.

VIVEXXI

Digitalització, nous models de negoci i reactivació del sector hoteler, restauració, turisme i lleure.

El teu talent té premi:

Dotació
econòmica

Programa de
formació
internacional

Suports a la
innovació

Investors Day
EmprenedorXXI

DAYONE OPEN
INNOVATION
PROGRAM

Els Premis amb més trajectòria

Fa 15 anys, vam crear aquest impuls per ajudar les persones innovadores a assolir els seus somnis, donant oportunitats per igual a tots els territoris. Fins ara, hem donat suport a més de 340 empreses en el seu creixement gràcies als Premis EmprenedorXXI.

15

edicions

+ 6,7 M€

premis

+ 340

empreses guanyadores

Calendari de la 15ena edició

Segueix aquesta edició única dels Premis EmprenedorXXI i estigues atent a cada una de les fases.

Convocatòria oberta

2 de novembre – 10 de desembre

Avaluació de projectes

13 de desembre – 30 de gener

Lliurament de premis (categoria Regional)

1 de març – 30 d’abril

Lliurament de premis (categoria Reptes)

6 de juny – 8 de juny

Investors Day EmprenedorXXI

Juny de 2022

Formació internacional

Juliol de 2022

Kit per a prescriptors

Ens ajudes a aconseguir que més persones innovadores puguin optar als Premis EmprenedorXXI? Aquí pots descarregar el material de la nostra campanya i col·laborar a fer-ne difusió.

Media

Accedeix a tots els continguts (ponències, taules rodones, entrevistes) dels DayOne Innovation Summit i els actes de lliurament territorials dels Premis EmprenedorXXI:

Vídeos destacados 14ª edición

DayOne Innovation Summits

Entrevistas ganadores 14ª edición

Els Premis EmprenedorXXI en primera persona

Sónia Ferreira CEO DE BESTHEALTH4U
Guanyadora Norte e Centro PEXXI20

Aquest premi va donar visibilitat a BestHealth4U, potenciant els contactes amb el mercat, tant per al negoci, amb potencials clients i inversors, com també per a les col·laboracions, amb institucions d’R+D i hospitals. Com a fundadora i CEO, la meva visibilitat i credibilitat davant de les institucions i els inversors va augmentar, a més de la meva nominació a diversos premis.

Carlos Uraga CEO & CO-FOUNDER DE NANTEK
Guanyador d’Impact Tech PEXXI19

L’experiència dels Premis EmprenedorXXI ha estat gratificant i completa. Ens hem nodrit molt entre emprenedors, ja que som perfils que no acostumem a estar junts. I, a més, hem tingut l’oportunitat de conèixer molt bé l’ecosistema d’Estònia, el país amb més Unicornis per capita.

María González CEO & CO-FOUNDER DE TUCUVI
Guanyadora Madrid i BenestarXXI PEXXI20

Destacaria dos aspectes d’haver participat als EmprenedorXXI. D’una banda, compartir temps amb altres emprenedors sempre és molt enriquidor. I d’altra banda, poder conèixer de primera mà com està evolucionant l’emprenedoria en altres països. La immersió a Estònia, un país bastant més digitalitzat que Espanya, em va donar una altra visió de com fer les coses i plantejar el llarg termini.

Miguel Silva-Constenla CEO & Co-Founder d’AllRead Machine Learning Technologies
Guanyador Catalunya i DeeptechXXI PEXXI20

El que més valoro dels Premis EmprenedorXXI és l’enorme visibilitat que ens dona davant d’inversors, organismes públics i clients. Ha suposat moltíssima visibilitat a nivell estatal i una validació que el que fem a AllRead té un recorregut real de futur.

dayOne és el servei de CaixaBank creat per a donar suport, desenvolupar i acompanyar totes aquelles empreses joves, de ràpid desenvolupament i àmbit d’actuació global, que duen a terme activitats de valor afegit i es financen amb fons propis.

A més a més, coneix els informes i publicacions sobre l'ecosistema emprenedor publicats per DayOne a Observatori DayOne - dayone

Preguntes freqüents

Com es trien als guanyadors?

En una primera fase es revisa la elegibilitat de les candidatures. Les candidatures que no compleixen bases o que no has presentat la documentació requerida queden descartades del procés.

A continuació, totes les candidatures són puntuades. Tots els avaluadors disposen d’unes taules d’avaluació que especifiquen els criteris a avaluar i les puntuacions a assignar en funció dels mateixos. Les candidatures són revisades per diversos avaluadors. Una vegada les candidatures han estat avaluades es generen rànquings per categoria de reptes i territoris que són enviats als diferents òrgans de selecció.

Cada premi té un procés de selecció independent. Això implica que se celebren 50 comitès tècnics i jurats per seleccionar als 35 guanyadors regionals i dels reptes. En aquesta fase es requereix la presentació i defensa presencial de la candidatura davant el comitè o jurat ja sigui de forma presencial o virtual.

Qui forma els jurats?

Els diferents Comitès Tècnics i els jurats estan integrats per membres de l’ecosistema de la innovació: inversors (fons de capital de risc i business angels), emprenedors d’èxit, empresaris de prestigi, antics guanyadors dels premis, representants d’universitats i escoles de negocis, entitats organitzadores i col·laboradores en els diferents territoris, i representants de les entitats atorgants.

Com es fa efectiu el premi econòmic?

Els premis en metàl·lic s’abonen a través de transferència a un compte corrent titularitat de l’empresa premiada oberta a CaixaBank (Espanya) o Banc BPI (Portugal). T'informem que aquests premis satisfets per Caixa EmprenedorXXI tenen la consideració de rendiments d'activitats econòmiques (no derivats de la participació en jocs, concursos o rifes) subjectes a tributació en l'Impost sobre Societats.

Els Premis cobreixen altres despeses?

Els desplaçaments d’un representant de les empreses que resultin finalistes de la fase de reptes EmprenedorXXI i siguin convocades als comitès i jurats a la ciutat on tingui lloc el procés de selecció de la categoria de reptes són a càrrec de l’organització. La resta de desplaçaments, o qualsevol altre cost, associats als premis regionals va a càrrec dels participants.

@Emprendedor_XXI 30/11/2021 13:04

Si asegurar el envejecimiento activo y una vida larga y sana a través de la #tecnología es una de las finalidades d… https://t.co/MMLCGVD80H

@Emprendedor_XXI 29/11/2021 15:53

¡Estás de suerte! Ampliamos el plazo de inscripción a los Premios #EmprendedorXXI hasta el 10 de diciembre. Si eres… https://t.co/42RgwwjkAO

@Emprendedor_XXI 25/11/2021 16:14

📣 @vpalmerbcn nos recuerda durante el #CongresoBA21 que la convocatoria de los Premios #EmprendedorXXI sigue abiert… https://t.co/ex2PdIiTA5

@Emprendedor_XXI 25/11/2021 15:55

Empieza la sesión "Ferrán Adriá: la transición de emprendedor a inversor", una entrevista a @ferranadria (… https://t.co/XApJLjEKrW

@Emprendedor_XXI 25/11/2021 14:19

¡Hoy participamos en el #CongresoBA21! A las 15:45h dará comienzo la sesión híbrida "Ferrán Adriá: la transición de… https://t.co/LgEyiXzj68

@Emprendedor_XXI 24/11/2021 14:21

Conoce el Reto SemillaXXI de los Premios #EmprendedorXXI, sobre la transformación digital e innovación en el sector… https://t.co/42TO6BltAW

@Emprendedor_XXI 22/11/2021 09:25

🗣️@CaixaBank DayOne participa en @TechBarcelona a las 13:30h en “Análisis de una nueva generación de startups en Es… https://t.co/zyfRVSkJhO

@Emprendedor_XXI 22/11/2021 08:52

📰Gracias @expansioncom por compartir la iniciativa de los Premios #EmprendedorXXI en vuestra edición impresa. ¡Aú… https://t.co/K07ppKSmD9

@Emprendedor_XXI 19/11/2021 12:42

¿Tienes una empresa de carácter innovador y tecnológico en España o Portugal? ¡Aún estás a tiempo! La convocatoria… https://t.co/JyoiracOAO

@Emprendedor_XXI 19/11/2021 09:00

🌎 ¿Tu #startup se dedica a la sostenibilidad medioambiental y a crear un planeta mejor para las nuevas generaciones… https://t.co/vwDyOHMb0q
Seguir @emprendedor_xxi
Partners Grup CaixaBank
Imagin
Banca Privada
MicroBank
VidaCaixa
AgroBank
CaixaBank Negocios
Caixank Séniors
Payments and Consumer
CaixaBanca Empresas
CaixaBanca Empresas
Organitzadors territorials / Col·laboradors

Premis EmprenedorXXI | Caixa Emprendedor XXI