¿Què són els Premis EXXI?

Més d’una dècada anys identificant les empreses amb major potencial i acompanyant-les en el camí a l’èxit.

Els Premis EmprenedorXXI són una iniciativa impulsada per CaixaBank a través de DayOne, el servei per  empreses tecnològiques i inversores, que té com a objectiu identificar, reconèixer, i acompanyar les joves empreses amb major potencial de creixement. Aquests premis estan co-atorgats amb el Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme a través de l’Empresa Nacional d’Innovació, S.A. (ENISA) a Espanya i Banc BPI a Portugal, i compten amb el suport d’entitats de referència implicades en el desenvolupament de les empreses innovadores. 

Els Premis EmprenedorXXI pretenen ser l’impuls d’aquelles empreses que ja han donat els seus primers passos, que els permeti accelerar el seu procés de creixement i expansió global.

Des de la seva creació, l’any 2007, s’han invertit prop de 5,2m d’euros en premis i hem acompanyat a més de 360 empreses. Però, més enllà dels premis atorgats, els guanyadors destaquen la visibilitat, prestigi i accés a contactes com els principals valors que aporta guanyar aquest reconeixement.

Totes les empreses candidates poden optar als següents premis:

  • Premis a les empreses amb major impacte al seu territori. Aquest premi es competeix entre totes les empreses d’un territori independentment del seu sector.

Independentment al premi regional, les empreses, l’activitat de les quals estigui vinculada a una de les següents indústries, optaran als següents premis:

  • Premis a les empreses amb major potencial de creixement en el seu sector: AgroFood, Health, Sènior, Mobility, Impact i PropTech.

A part, els premis compten amb el suport de l’Ambaixada d’Israel a Espanya i laAgência Nacional da Inovaçao, qui atorga un accèssit a la innovació a una empresa portuguesa, a través de BFK awards.

Participa i descobreix tot el que els premis et poden aportar.