Premis EmprendedorXXI: molt més que una dotació econòmica

18/10/2019

Com cada any, els guanyadors i finalistes dels Premis EmprenedorXXI, a més de rebre una dotació econòmica, assisteixen a programes d’acompanyament internacional a Silicon Valley i Cambridge amb l’objectiu d’ajudar-lis a pensar en gran i ser més ambiciosos amb els seus projectes. En paral·lel, aquests programes els ajuden a localitzar nous mercats, sectors i persones que poden arribar a ser claus per el desenvolupament de la seva empresa.

 

Per una banda, 12 dels guanyadors i finalistes de l’última edició, van assistir a un programa internacional d’acompanyament a Silicon Valey, organitzat per ESADE en col·laboració amb la Singularity University. Durant la seva estada, representants de les empreses Triditive, Zeleros, Huub, PeekMed, Pro Drone, Seacliq, BeePlanet Factory, GlyCardial, Mitiga, Predictiva, Felwood y Nido Robotics van poder conèixer de primera mà les tecnologies amb potencial per modificar les regles del joc de diferents industries.

 

Per un altra banda, 14 guanyadors i finalistes, també van poder participar en un curs internacional de creixement empresarial, Ignite Fast Track, de la Universitat de Cambridge (Regne Unit). Durant sis dies, representants de LOQR, Aquacorp, Svmac, Faromatics, Hustle Got Real, PowerTrack, Ficosterra, Titan Fire Systems, Activh2o, Nu-Rise, X-Net Software Solutions, Biometric Vox, Cherky y Global Cen van assistir a un programa de formació acadèmic dirigit a empreses que es troben en fases inicials i se les ajudarà a seguir creixent i validant els seus projectes.

 

Aquests programes de formació ajuden als emprenedors a brindar-los una perspectiva molt interessant sobre com establir metes ambicioses per el negoci, sense oblidar centrar-se en el que importa.

 

En paraules dels responsable de la iniciativa “des de els Premis EmprendedorXXI, l’important per l’emprenedor, no és únicament el premi econòmic, sinó també veure com podem ajudar-los i acompanyar-los en tot el seu procés de creixement, posant-los en contacte amb inversors i acompañant-los en els programes de formació internacional”.

 

Des de CaixaBank DayOne ja s’està ultimant la pròxima edició dels premis que es llançarà a finals d’octubre. ¡Estigues atent a la nostra pàgina web i si t’interessa participar, deixa’ns les teves dades i t’avisarem quan hàgim obert la convocatòria!

 

Mentrestant, ¡us deixem amb el vídeo resum amb els testimonials dels emprenedors!

Partners Grup CaixaBank
Imagin Agrobank CaixaBank Banca Privada CaixaBank Negocios CaixaBank Empresas CaixaBank Séniors MicroBank CaixaBank Dualiza Payments and Consumer VidaCaixa CaixaBank TECH
Organitzadors territorials / Col·laboradors

PREMIS EMPRÈNXXI | Caixa Emprendedor XXI