L’empresa Powertrack guanya els Premis EmprenedorXXI a Extremadura

L’empresa Powertrack ha guanyat els Premis EmprenedorXXI a Extremadura, impulsats per CaixaBank, a través del DayOne, la seva divisió especialitzada per a empreses de tecnologia, innovació i els seus inversors, i co-atorgats pel Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, a través d’Enisa. També participen com a entitat organitzadora la Junta d’Extremadura i CREEX.

El guardó s’ha lliurat en el marc de la jornada d’innovació, tecnologia i emprenedoria ‘DayOne Innovation Summit’, un nou programa creat per CaixaBank DayOne, que ha reunit als principals players de l’ecosistema emprenedor, tecnològic i inversor de Extremadura.

El premi inclou una dotació econòmica de 5.000 euros i l’accés a un programa internacional d’acompanyament a Silicon Valley, organitzat per Esade en col·laboració amb la Singularity University, o un curs internacional de creixement empresarial, Ignite Fast Track, de la Universitat de Cambridge (Regne Unit).

Isabel Moreno, directora territorial de CaixaBank a Castella la Manxa i Extremadura, ha presidit el lliurament del premi i ha reconegut l’actitud dels emprenedors. El model de negoci de Powertrack s’enfoca al desenvolupament de transmissions InfiTRAN per al sector de l’automoció principalment com a desenvolupador, assemblador i calibrador de caixes de canvi.

Como a primer finalista ha estat seleccionat eCapture3D, que ha desenvolupat i comercialitza una plataforma web que permet qualsevol usuari fer models 3D en menys de cinc minuts i sense coneixements previs.

El segon finalista ha estat Carboquick, un kit d’encesa ràpid per a barbacoes 100% ecològic i lliure de químics o accelerants que no altera el sabor dels aliments, ni perjudica la salut dels que els consumen.

En aquesta edició, han participat 16 empreses d’Extremadura.

DayOne Innovation Summit a Extremadura

En la jornada DayOne Innovation Summit celebrada a la Confederació Regional Empresarial Extremenya CREEX, l’entitat ha reunit més de cent persones. Al llarg de la jornada, s’han celebrat workshops, masterclass, ponències i taules rodones, en què experts com Alex Romera, Head of Business Development a Hemav, entre altres, han explicat les noves tendències en tecnologia aplicades al sector Agrotech. A més, també s’han exposat casos d’èxit com Vianóleo, CTAEX i Metanogenia.