Ampliem la convocatòria per a presentar-se als Premis Emprenedor XXI!

05/12/2019

Encara no t’has presentat als Premis Emprenedor XXI? No et preocupis! Hem ampliat el termini per a presentar candidatures fins el 9 de desembre.

Degut al volum de visites i gestions a la plataforma, així com les consultes a la bústia de emprendedorxxi@caixabank.com, des dels Premis Emprenedor XXI hem decidit ampliar el termini per a que tots els emprenedors/es puguin registra la seva candidatura.

Els Premis Emprenedor XXI brinden l’oportunitat a empreses de nova creació del territori espanyol o portuguès, de participar en un premi que dota d’una aportació econòmica de 5.000 € a les millors companyies de cada comunitat autònoma així com d’una aportació econòmica de 15.000 € a les millors companyies enfocades en Agrofood, Sènior, Mobility, Proptech, Health i Impact. A més, les empreses guanyadores i finalistes tindran l’oportunitat de participar en formacions internacionals a Silicon Valley o Cambridge.

T’ho perdràs?

Recorda! Ampliem el termini de presentació de candidatures fins el dilluns 9 de desembre a les 12 del migdia.

En relació amb el cap de setmana, qualsevol incidència reportada per email, entrarà dins del termini i serà gestionada el pròxim dilluns.

Partners Grup CaixaBank
Imagin Agrobank CaixaBank Banca Privada CaixaBank Negocios CaixaBank Empresas CaixaBank Séniors MicroBank CaixaBank Dualiza Payments and Consumer VidaCaixa CaixaBank TECH
Organitzadors territorials / Col·laboradors

PREMIS EMPRÈNXXI | Caixa Emprendedor XXI