¿Silicon Valley o Cambridge? L’impuls que necessites

04/12/2019

En la passada edició dels Premis Emprenedor XXI, un total de 961 startups es van presentar a la convocatòria, superant un 36,4% respecte al nombre de candidatures de l’any anterior.

Els guanyadors i finalistes de les dues categories (territorial i sectorial) van tenir l’oportunitat de viatjar a Silicon Valley o Cambridge i realitzar un programa d’acompanyament internacional. Un grup de fundadors van viatjar a Silicon Valley per a assistir al programa internacional d’acompanyament organitzat per ESADE en col·laboració amb la Singularity University. La resta dels guanyadors i finalistes van acudir a la Universitat de Cambridge per a realitzar un curs internacional de creixement empresarial: Ignite Fast Track.

Els vam preguntar com va ser la seva experiència i això va ser el que van compartir amb nosaltres:

1.“Guanyar els Premis Emprenedor XXI és un reconeixement que dóna visibilitat a la teva empresa i que d’alguna forma demostra que el que estàs fent és nou i podria tenir un impacte en el mercat”

Judit Cubedo - GlyCardial Diagnostics

 

2.“Posar en pràctica l’après a Silicon Valley ens ajudarà a fer que la missió sigui més àmplia, que tinguem major abast, major impacte en el món en què vivim. A més, ens ha donat certes eines que ens permetran revisar això de manera recurrent”

Roy Petter Torgersen - Nido Robotics

 

3.“Gràcies a la formació a Cambridge, hem pogut aprendre d’altres emprenedors d’èxit i també de tot l’equip de mentoring”

Miguel Pieras Barrado (Hustle Got Real)

 

4.“Viatjar a Silicon Valley o Cambridge és aprendre d’altres emprenedors que ja han posat en marxa empreses i les han venut”

 Luis Moutinho (Nu-Rise)

 

5.“Conèixer l’ecosistema de Silicon Valley és molt interessant, des dels venture capitals a com funcionen altres startups y aprendre també la cultura de les empreses com Google o HP”

Jon Asín (BeePlanet Factory)

 

6.“Participar en aquest programa d’acompanyament és prendre una pausa en el dia a dia, poder sortir del negoci i sobretot, prendre perspectiva de les coses”

Pablo Enciso (Predictiva)

 

7. “Gràcies al programa amb la Singularity University podem entendre millor quines bases  hem de definir des del principi en la nostra companyia per a arribar a ser una de les grans disruptores i fer el canvi que estem buscant.”

David Pistoni (Zeleros)

 

8.“La missió és realment important, igual que la capacitat per a agafar aquesta missió i dividir-la en petites tasques i assignar-les-hi a l’equip”

Joao Pedro Ribeiro (PeekMed)

Partners Grup CaixaBank
Imagin Agrobank CaixaBank Banca Privada CaixaBank Negocios CaixaBank Empresas CaixaBank Séniors MicroBank CaixaBank Dualiza Payments and Consumer VidaCaixa CaixaBank TECH
Organitzadors territorials / Col·laboradors

PREMIS EMPRÈNXXI | Caixa Emprendedor XXI