PREDICTIVA guanya els Premis EmprenedorXXI a Andalusia

02/05/2019

L'empresa PREDICTIVA ha guanyat els Premis EmprenedorXXI a Andalusia, impulsats per CaixaBank, a través del DayOne, la seva divisió especialitzada per a empreses de tecnologia, innovació i els seus inversors, i co-atorgats pel Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme, a través de Enisa. A Andalusia, també participa com a entitat organitzadora Andalucia Emprende, fundació dependent de la Consejería de Empleo, Formación y Trabajo Autónomo de la Junta de Andalucía.

El guardó s'ha lliurat en el marc de la jornada d'innovació, tecnologia i emprenedoria 'DayOne Innovation Summit', un nou programa creat per CaixaBank DayOne, que ha reunit als principals players de l'ecosistema emprenedor, tecnològic i inversor d'Andalusia.

El premi inclou una dotació econòmica de 5.000 euros i l'accés a un programa internacional d'acompanyament a Silicon Valley, organitzat per Esade en col·laboració amb la Singularity University, o un curs internacional de creixement empresarial, Ignite Fast Track, de la Universitat de Cambridge (Regne Unit). La consellera de Empleo, Formación y Trabajo Autónomo de la Junta de Andalucía, Rocío Blanco; el director territorial de CaixaBank a Andalusia Oriental i Múrcia, Juan Ignacio Zafra, i el secretari general d'ENISA, Álvaro Frutos, han presidit el lliurament del guardó. Al costat de Predictiva, han resultat distingides les empreses MOX, OWE MONEY MANAGER, MYHIXEL, BECHECKIN i MIPLAYZ.

El jurat ha seleccionat el projecte de PREDICTIVA per la creació d'un bot d'Intel·ligència Artificial que analitza i interpreta converses telefòniques de manera objectives en condicions complexes, processant milers d'enregistraments en paral·lel. Aquesta tecnologia permet millorar la competitivitat de les empreses mitjançant el coneixement exhaustiu dels seus target de clients.

DayOne Innovation Summit a Andalusia

A la jornada DayOne Innovation Summit celebrada a l'Auditori Edgard Neville de la Diputació Provincial de Màlaga, l'entitat ha reunit més de 400 persones. Al llarg de la jornada, s'han celebrat workshops, masterclass, ponències i taules rodones, en les que s'han explicat les noves tendències del sector i les peculiaritats de l'emprenedoria a Andalusia.

Partners Grup CaixaBank
Imagin Agrobank CaixaBank Banca Privada CaixaBank Negocios CaixaBank Empresas CaixaBank Séniors MicroBank CaixaBank Dualiza Payments and Consumer VidaCaixa CaixaBank TECH
Organitzadors territorials / Col·laboradors

PREMIS EMPRÈNXXI | Caixa Emprendedor XXI