Oberta la Convocatòria per a la 12a Edició dels Premis Emprenedor XXI!

El passat 30 d’octubre, en el marc del primer DayOne Innovation Summit, un esdeveniment que pretén agrupar tot l’ecosistema innovador, tecnològic i emprenedor del territori, es va llançar la dotzena edició dels Premis Emprenedor XXI.

Com a novetat, aquest any els premis s’organitzen des CaixaBank DayOne i es lliuraran en el marc dels DayOne Innovation Summits, un nou programa a Espanya i Portugal que pretén reunir els principals players del territori al llarg del primer trimestre del 2019 mitjançant workshops , masterclass, ponències i taules rodones, en què s’explicaran les noves tendències del sector, peculiaritats de cada zona i s’exposaran casos d’èxit.

En aquesta edició, es guardonarà a les millors empreses dels sectors Agrotech, travel tech, commerc tech, tal & Insur tech, impact tech i HealthTech, acostant així les empreses tecnològiques a les diferents àrees de negoci de l’entitat. Els guardonats de cada sector aconseguiran 25.000 euros.

A més, es lliuraran 19 premis a les empreses amb major impacte en la seva àrea de procedència: 17 a Espanya (un per comunitat autònoma) i 2 a Portugal (zona nord-centre i Lisboa-sud i Illes). Els guanyadors territorials rebran 5.000 euros.

Tots els guanyadors gaudiran de l’accés a un programa d’acompanyament a Silicon Valley que organitza Esade en col·laboració amb la Singularity University o participaran en un curs internacional de creixement empresarial, Ignite Fast Track, de la Universitat de Cambridge (Regne Unit).

En total, la convocatòria de 2018 distribuirà prop de 525.000 euros en premis, el que converteix els Premis EmprenedorXXI a una de les convocatòries per a emprenedors amb major dotació econòmica a Espanya i Portugal.

Si ets una startup innovadora, no perdis l’oportunitat i participa abans del 12 de desembre!