L’empresa Zeleros guanya els Premis EmprenedorXXI a la Comunitat Valenciana

El guardó s’ha lliurat en el marc de la jornada d’innovació, tecnologia i emprenedoria ‘DayOne Innovation Summit’, un nou programa creat per CaixaBank DayOne, que ha reunit als principals players de l’ecosistema emprenedor, tecnològic i inversor de Comunitat Valenciana.

El premi inclou una dotació econòmica de 5.000 euros i l’accés a un programa internacional d’acompanyament a Silicon Valley, organitzat per Esade en col·laboració amb la Singularity University, o un curs internacional de creixement empresarial, Ignite Fast Track, de la Universitat de Cambridge (Regne Unit).

Xicu Costa, director territorial de CaixaBank a la Comunitat Valenciana, ha presidit el lliurament del premi i ha reconegut l’actitud dels emprenedors.

Zeleros desenvolupa nous sistemes de transport sostenible tipus hyperloop per viatjar a velocitats de fins a 1000 km / h amb reduïts costos energètics i d’infraestructures.

Les empreses finalistes han estat:

Codisca – Comerç i Distribució de Goma
La seva activitat principal és el processament de cautxú sintètic off spec, un cautxú que no és primera qualitat i que la petroquímica rebutja i no comercialitza, emmagatzema i no destrueix per temes mediambientals. Processa tot aquest material per aportar-li un valor afegit per reintroduir-lo en el mercat i que es pot utilitzar per la indústria.

Homyspace B – Homyspace Business Housing
Homyspace és una empresa de lloguer temporal i lloguer per mesos, la solució d’allotjament per a empreses i treballadors desplaçats a les principals ciutats. Per a les empreses, confiar en Homyspace suposa reduir els costos de desplaçament fins a un 60%, a més d’estalviar temps en les gestions de recerca, documentació, etc.

Zeus Smart Visual Data – Smart Visual Data
Zeus s’ha posicionat en només dos anys com a empresa líder en la visualització i monitorització de dades. Les companyies poden veure en temps real la seva activitat en grans pantalles o videowalls passant així del Big Data al Smart Visual Data.

Liip – Wearables Intel·ligents
Crea els productes eHealth més innovadors tecnològicament i fàcils d’usar, que proporciona als pares tranquil·litat i coneixement sobre l’estat dels seus nadons.

En aquesta edició, han participat 64 empreses de la Comunitat Valenciana.

DayOne Innovation Summit a la Comunitat Valenciana
A la jornada DayOne Innovation Summit, celebrada a la sala d’actes de l’Edifici Llançadora a La Marina d’Empreses, l’entitat ha reunit més de 200 persones. Al llarg de la jornada, s’han celebrat workshops, masterclass, ponències i taules rodones, en què experts com Carlos Trenchs, director de CaixaBank DayOne; Paula Sancho, directora de Finav de IESE i Javier Jimenez, director general de Lanzadera, entre altres, han explicat les noves tendències del sector i les peculiaritats del Corporate Venturing. A més, també s’han exposat casos d’èxit d’emprenedors locals com Luis Picurelli (Yeeply), Mercedes Iborra (Visualnacert), Eloi Gómez (Mr Jeff) i Angela Perez (Imegen).