L'empresa Visual guanya els Premis EmprenedorXXI a la Comunitat Valenciana

13/03/2018

L'empresa Visual ha guanyat els Premis EmprenedorXXI a la Comunitat Valenciana. Aquest guardó, impulsat per CaixaBank, a través de la gestora de capital risc Caixa Capital Risc, i co-atorgat pel Ministeri d'Economia, Indústria i Competitivitat, a través d'Enisa, arriba aquest any a la seva onzena edició i té l'objectiu d’identificar, reconèixer i acompanyar les empreses innovadores amb major potencial de creixement. A la Comunitat Valenciana, també participen com a entitats organitzadores la conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball a través del IVACE, el CEEI València i Marina d'Empreses.

Com a guanyadora, Visual ha rebut una dotació econòmica de 5.000 euros i una beca per participar en un curs internacional de creixement empresarial, Ignite Fast Track, de la Universitat de Cambridge (Regne Unit). Visual ofereix solucions tecnològiques de gestió per a l’agroalimentació, utilitzant tecnologia GIS, connexions amb bases de dades externes, IOT i anàlisi de dades. La tecnologia de l'empresa està desenvolupada per connectar tot tipus de sistemes d'informació (drons, satèl·lits, estacions agroclimàtiques...), el que posa les bases per a un repositori massiu, complet i estructurat de la informació agrària a Espanya.

Blanca Marín, secretària autonòmica d'Economia Sostenible, Sectors Productius i Comerç, i Xicu Costa, director territorial de CaixaBank a la Comunitat Valenciana, han presidit el lliurament del premi i han reconegut l'actitud dels emprenedors. Xicu Costa ha destacat que "hi ha molts emprenedors que, cada dia, surten aquí fora a guanyar-se la confiança de la societat malgrat les dificultats". Costa ha posat èmfasi en el paper que tenen les pimes en l'economia, ja que són un pilar bàsic per la seva contribució a la creació de riquesa i per la seva aportació a la creació de llocs de treball, innovació i creativitat.

En aquesta edició, a la Comunitat Valenciana han participat 54 empreses, i han quedat com a finalistes:

  • Bemygene Health Company. Empresa especialitzada en la venda de productes i serveis de diagnòstic genètic i molecular. Actua com a canal per accelerar l'entrada de les innovacions més punteres a nivell nacional i internacional, adaptant-les al mercat espanyol amb una estratègia comercial que permeti arribar fins a la màxima població possible.
  • Casfid Servicios Tecnológicos. Aporten solucions tecnològiques i innovadores per a esdeveniments. A través de la seva marca IDASFEST ha especialitzat la seva tecnologia per a festivals, concerts i gires musicals. Aquesta tecnologia permet millorar la gestió de l'esdeveniment, aportar seguretat i generar un big data fonamental per a posteriors edicions de l'esdeveniment.
  • Elecgy Solutions. Empresa tecnològica, especialitzada en la investigació, el desenvolupament i la fabricació de solucions per al control i l'eficiència energètica en empreses i institucions. Neix amb l'objectiu de dissenyar i fabricar productes altament eficients i robustos, fruit d'un continu desenvolupament en R+D+i propi, contribuint d'una manera directa a la sostenibilitat de les empreses.
  • Startupexplore. Plataforma premium que ofereix oportunitats d'inversió en startups d'alt potencial, on un inversor amb experiència i un track record provat d'inversió en startups, permet a altres inversors sindicar-se a les seves inversions. Els inversors registrats poden invertir en la mateixa condició que l'inversor de referència, a través d'un sistema més transparent i eficient.

Partners Grup CaixaBank
Imagin Agrobank CaixaBank Banca Privada CaixaBank Negocios CaixaBank Empresas CaixaBank Séniors MicroBank CaixaBank Dualiza Payments and Consumer VidaCaixa CaixaBank TECH
Organitzadors territorials / Col·laboradors

PREMIS EMPRÈNXXI | Caixa Emprendedor XXI