L'empresa Qubiotech guanya els Premis EmprenedorXXI a Galícia

06/03/2018

L'empresa Qubiotech Health Intellingence ha guanyat els Premis EmprenedorXXI a Galícia. Aquest guardó, impulsat per CaixaBank, a través de la gestora de capital risc Caixa Capital Risc, i co-atorgat pel Ministeri d'Economia, Indústria i Competitivitat, a través d'Enisa, arriba aquest any a la seva onzena edició i té l'objectiu d’identificar, reconèixer i acompanyar les empreses innovadores amb major potencial de creixement. A Galícia també participa com a entitat organitzadora la Conselleria d'Economia, Emprego i Indústria, a través de l'Igape.

Com a guanyadora, Qubiotech ha rebut una dotació econòmica de 5.000 euros i una beca per participar en un curs internacional de creixement empresarial, Ignite Fast Track, de la Universitat de Cambridge (Regne Unit). Qubiotech és una biotecnològica que desenvolupa eines tecno-informàtiques de processament i anàlisi d'imatge mèdica. Ofereix solucions de programari innovadores orientades a la pràctica clínica, amb l'objectiu de millorar el diagnòstic, l'eficiència de la funció clínica i la seguretat del pacient.

El conseller d'Economia, Francisco Conde, ha presidit el lliurament del premi i ha participat també el director territorial de CaixaBank a Galícia, Emilio Barreiro. El representant de l'entitat va valorar la valentia dels emprenedors i va destacar la rellevància que tenen les pimes en l'economia, ja que són un pilar bàsic per la seva contribució a la creació de riquesa i per la seva aportació a la creació de llocs de treball, innovació i creativitat.

Com a primera finalista ha estat seleccionada Horticultura Hidropónica, empresa amb seu a Nigrán que desenvolupa sistemes de cultiu hidropònic i de control electrònic d'instal·lacions de cultiu. El segon finalista ha estat Netun Solutions, que promou projectes de seguretat viària. En aquesta edició, a Galícia han participat 21 empreses.

Partners Grup CaixaBank
Imagin Agrobank CaixaBank Banca Privada CaixaBank Negocios CaixaBank Empresas CaixaBank Séniors MicroBank CaixaBank Dualiza Payments and Consumer VidaCaixa CaixaBank TECH
Organitzadors territorials / Col·laboradors

PREMIS EMPRÈNXXI | Caixa Emprendedor XXI