L'empresa Madrija guanya els Premis EmprenedorXXI a Castella-la Manxa

12/03/2018

L'empresa Madrija Consultoria S.L ha guanyat els Premis EmprenedorXXI a Castella-la Manxa. Aquest guardó, impulsat per CaixaBank, a través de la gestora de capital risc Caixa Capital Risc, i co-atorgat pel Ministeri d'Economia, Indústria i Competitivitat, a través d'Enisa, arriba aquest any a la seva onzena edició i té l'objectiu d’identificar, reconèixer i acompanyar les empreses innovadores amb major potencial de creixement. A Castella-La Marxa, també participa com a entitat organitzadora la Junta de Comunitats de Castella-la Manxa.

L'acte ha estat presidit per la consellera d'Economia, Empreses i Ocupació del Govern de Castella-la Manxa, Patricia Franco Jiménez; la directora de territorial de CaixaBank a Castella -La Manxa i Extremadura, Mª Jesús Catalá; el president de FEDA, Artemio Perez; el regidor d'Hisenda i Personal de l'Ajuntament d'Albacete, Alberto Reina, i el director d'Operacions de la direcció d'operacions d'ENISA, Àngel Palazuelos.

El guanyador, Ismael Moreno Fernández, CEO de Madrija, ha rebut una dotació econòmica de 5.000 euros i una beca per participar en un curs internacional de creixement empresarial, Ignite Fast Track, de la Universitat de Cambridge (Regne Unit). Madrija es dedica al desenvolupament i implantació de productes i serveis sanitaris tecnològicament avançats.

Mª Jesús Catalá ha presidit l’entrega del premi i ha reconegut l'actitud dels emprenedors. Catalá ha destacat que "hi ha molts emprenedors que, cada dia, surten aquí fora a guanyar-se la confiança de la societat malgrat les dificultats". Catalá ha posat èmfasi en el paper que tenen les pimes en l'economia, ja que són un pilar bàsic per la seva contribució a la creació de riquesa i per la seva aportació a la creació de llocs de treball, innovació i creativitat.

Com a finalistes han estat seleccionades les empreses The Virtual Raccoon La Project SL (TVRLP) i Albufera Integration. TRVLP es dedicada al desenvolupament i estandardització de solucions software i hardware basades en entorns de realitat immersiva (Realitat Augmentada Virtual i Mixta). El reconeixement l'ha recollit Miquel Hormigos, CEO de l'empresa. D'altra banda, Albufera Integration, qui la seva gerent ha recollit el premi, Isabel Guerrero, es dedica al disseny i subministraments de sistemes d'emmagatzematge d'energia.

Partners Grup CaixaBank
Imagin Agrobank CaixaBank Banca Privada CaixaBank Negocios CaixaBank Empresas CaixaBank Séniors MicroBank CaixaBank Dualiza Payments and Consumer VidaCaixa CaixaBank TECH
Organitzadors territorials / Col·laboradors

PREMIS EMPRÈNXXI | Caixa Emprendedor XXI