L’empresa Ferimark 2016 (Ecobertura) guanya els Premis EmprenedorXXI a Canàries

L’empresa Ferimark 2016 (Ecobertura) ha guanyat els Premis EmprenedorXXI a Canàries. Aquest guardó, impulsat per CaixaBank, a través de la gestora de capital risc Caixa Capital Risc, i co-atorgat pel Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat, a través d’Enisa, arriba aquest any a la seva onzena edició i té l’objectiu d’identificar, reconèixer i acompanyar les empreses innovadores amb major potencial de creixement. A Canàries també participa com a entitat organitzadora l’Agència Canària d’Investigació, Innovació i Societat de la Informació del Govern de Canàries.

Com a guanyadora, Ferimark 2016 (Ecobertura) ha rebut una dotació econòmica de 5.000 euros i una beca per participar en un curs internacional de creixement empresarial, Ignite Fast Track, de la Universitat de Cambridge (Regne Unit). Ferimark 2016 (Ecobertura) és una empresa de R+D, producció, comercialització i distribució de Mitjans de Defensa Fitosanitària (MDF), per al monitoratge i control de plagues. Es dedica principalment a desenvolupar mètodes de producció de feromones de manera més eficient i eficaç, facilitant una agricultura sostenible i rendible, a més d’investigar i desenvolupar noves trampes i nous difusors d’alliberament controlat.

Juan Ramón Fuertes, director territorial de Caixabank a Canàries, ha presidit l’entrega del premi i ha reconegut l’actitud dels emprenedors. Fuertes ha destacat que “hi ha molts emprenedors que, cada dia, surten aquí fora a guanyar-se la confiança de la societat malgrat les dificultats”. Fuertes ha posat èmfasi en el paper que tenen les pimes en l’economia, ja que són un pilar bàsic per la seva contribució a la creació de riquesa i per la seva aportació a la creació de llocs de treball, innovació i creativitat.

En aquesta edició, a Canàries han participat 22 empreses. Les empreses finalistes han estat:

  • Wooptix és una empresa de base tecnològica que té com a objectiu l’explotació comercial de diversos sistemes de captació i tractament d’imatges en temps real que permeten obtenir imatges en 3D sense la necessitat d’un sistema de microlents.
  • Omnirooms.com, web de reserves de vacances per a persones amb mobilitat reduïda. Servei, reserves i vista a través del web de l’accessibilitat en els allotjaments i serveis contractats. El principal objectiu és aconseguir que el client amb mobilitat reduïda pugui contractar el seu paquet de vacances amb la mateixa rapidesa i amb la informació necessària del que està contractant, igual que una persona sense cap tipus de limitació.