L’empresa Dynamical Tools guanya els Premis EmprenedorXXI a Aragó

L’empresa Dynamical Tools ha guanyat els Premis EmprenedorXXI a Aragó. Aquest guardó, impulsat per CaixaBank, a través de la gestora de capital risc Caixa Capital Risc, i co-atorgat pel Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat, a través d’Enisa, arriba aquest any a la seva onzena edició i té l’objectiu d’identificar, reconèixer i acompanyar les empreses innovadores amb major potencial de creixement. A Aragó, també participa com a entitat organitzadora la Fundació Emprendre Aragó.

Com a guanyadora, Dynamical Tools ha rebut una dotació econòmica de 5.000 euros i una beca per participar en un curs internacional de creixement empresarial, Ignite Fast Track, de la Universitat de Cambridge (Regne Unit). Dynamical Tools es dedica al desenvolupament de tecnologia de fabricació additiva per a la indústria.

Raúl Marqueta, director territorial de CaixaBank a Aragón i La Rioja, ha presidit l’entrega del premi i ha reconegut l’actitud dels emprenedors. Marqueta ha destacat que “hi ha molts emprenedors que, cada dia, surten aquí fora a guanyar-se la confiança de la societat malgrat les dificultats”. Marqueta ha posat èmfasi en el paper que tenen les pimes en l’economia, ja que són un pilar bàsic per la seva contribució a la creació de riquesa i per la seva aportació a la creació de llocs de treball, innovació i creativitat.

En aquesta edició, a Aragó han participat 17 empreses. Els finalistes han estat:

  • HydraRedox Iberia: fabrica i comercialitza solucions d’emmagatzematge d’energia elèctrica a mitjana i gran escala basats en una tecnologia Redox de Vanadi pionera i patentada.
  • Zenit Polímers i Composites: és una companyia que té com a principal activitat la fabricació i comercialització d’un nou i ultralleuger sistema de bastides a base de l’ús de materials composite avançats.
  • Aerial Insights: l’objectiu de l’empresa és fer que l’operació dels drons i l’anàlisi de dades siguin radicalment més simples i assequibles. L’empresa ha desenvolupat amb èxit nous serveis per facilitar i reduir els costos del dron aeri.