Guia bàsica per a presentar-se als Premis EmprendedorXXI

27/11/2019

Vols saber quins són els requisits necessaris per a aplicar als Premis Emprenedor XXI?

Els Premis Emprenedor XXI, una iniciativa impulsada per CaixaBank DayOne, porta 13 anys impulsant la innovació i el desenvolupament d’empreses tecnològiques. Com cada any, s’obre una nova convocatòria per a premiar a les millors empreses de tot el territori espanyol.

Però abans d’aplicar, has de saber quins són els requisits bàsics per a poder participar:

1. Ser una empresa constituïda com a persona jurídica amb ànim de lucre (S.A., S.L., Societats laborals, Cooperatives, Societats Civils). És a dir, queden exemptes totes les persones autònomes i les empreses considerades com a “grans empreses” segons la Comissió Europea.

2. L’empresa ha d’estar constituïda a Espanya o Portugal (tenir el domicili fiscal en el territori).

3. L’empresa ha d’haver iniciat la seva activitat a partir de l’1 de gener de 2016. Totes aquelles empreses anteriors a la data indicada, quedaran excloses i no podran participar en la convocatòria.

4. Els socis fundadors han de liderar l’empresa i ostentar un percentatge de participació majoritari.

Si has arribat fins aquí i la teva empresa compleix amb tots els requisits, llegeix atentament les categories a les quals pots accedir!

Existeixen dues categories dins dels premis Emprenedor XXI: La categoria regional i la categoria sectorial. Quina és la diferència?

En la categoria regional participen totes les empreses que reuneixin els requisits esmentats anteriorment i opten a ser l’empresa amb major potencial de la seva comunitat, sigui quin sigui el seu sector d’activitat.

Què passa si a més de ser innovadora, la teva empresa aporta una solució en algun d’aquests sectors: mobility, impact, proptech, health, agrofood o sènior? En aquest cas, la teva candidatura també optarà al Premi Sectorial, i podrà ser guardonada com l’empresa més innovadora i amb major potencial de creixement del seu sector a Espanya i Portugal.

Vols conèixer més sobre el Premi Sectorial?, et deixem amb els 6 sectors dels Premis EmprendedorXXI.

Queden pocs dies per a tancar la convocatòria! Participa fins el 4 de decembre a www.f6s.com/emprendedorxxi/about

Partners Grup CaixaBank
Imagin Agrobank CaixaBank Banca Privada CaixaBank Negocios CaixaBank Empresas CaixaBank Séniors MicroBank CaixaBank Dualiza Payments and Consumer VidaCaixa CaixaBank TECH
Organitzadors territorials / Col·laboradors

PREMIS EMPRÈNXXI | Caixa Emprendedor XXI