Suports a la Innovació en els Premis EmprendedorXXI

24/11/2021

En aquesta 15a edició dels Premis EmprendedorXXI organitzats per CaixaBank i cootorgados al costat de Enisa a Espanya i Banc BPI a Portugal, compta amb el suport de l'Ambaixada d'Israel a Espanya i el Ministeri Adjunt e dóna Economia i la Agência Nacional dóna Inovaçao de Portugal, que atorguen un accèssit a la innovació.
 
A més, amb motiu del 15 aniversari es lliuraran dos accèssits especials que tindran una dotació de 15.000€ cadascun: el premi Impacte Social a l'empresa amb major influència positiva en la societat i el premi DeepTech a la innovació tecnològica més disruptiva. 

  • Impacte Social: Destinat a solucions tecnològiques amb l'objectiu d'incrementar el desenvolupament sostenible i amb gran impacte positiu en la societat. Entre aquestes solucions s'inclouen l'ocupabilitat, l'educació, reducció de desigualtats i la fam, producció i consums responsables i, en general, aquells productes i serveis totalment vinculades els ODS. Entre els sectors potencials es troben l'educació o l'impacte social. 
  • Deep Tech: Pretén augmentar la competitivitat i pes de la indústria gràcies a la ciència i la transferència tecnològica. Espanya i Portugal han d'afrontar el repte de ser més competitius i aconseguir un major pes en la seva economia d'indústries d'alt valor afegit, com les indústries que es transformen gràcies a l'impacte de la innovació provinent de transferència tecnològica d'universitats, la biotecnologia, o la ciència. Entre els sectors potencials es troben la indústria 4.0, IOT, robòtica, transfer tech, biotech, life sciences, deep tech

Tots els accèssits són independents a la resta de premis d'aquesta iniciativa, i són transversals als diversos sectors que opten als Premis EmprendedorXXI. No dubtis a participar en la 15a edició dels Premis EmprendedorXXI!

 

Partners Grup CaixaBank
Imagin
Banca Privada
MicroBank
VidaCaixa
AgroBank
CaixaBank Negocios
Caixank Séniors
Payments and Consumer
CaixaBanca Empresas
CaixaBanca Empresas
Organitzadors territorials / Col·laboradors

Premis EmprenedorXXI | Caixa Emprendedor XXI