Suports a la Innovació en els Premis EmprendedorXXI

24/11/2021

En aquesta 15a edició dels Premis EmprendedorXXI organitzats per CaixaBank i cootorgados al costat de Enisa a Espanya i Banc BPI a Portugal, compta amb el suport de l'Ambaixada d'Israel a Espanya i el Ministeri Adjunt e dóna Economia i la Agência Nacional dóna Inovaçao de Portugal, que atorguen un accèssit a la innovació.
 
A més, amb motiu del 15 aniversari es lliuraran dos accèssits especials que tindran una dotació de 15.000€ cadascun: el premi Impacte Social a l'empresa amb major influència positiva en la societat i el premi DeepTech a la innovació tecnològica més disruptiva. 

  • Impacte Social: Destinat a solucions tecnològiques amb l'objectiu d'incrementar el desenvolupament sostenible i amb gran impacte positiu en la societat. Entre aquestes solucions s'inclouen l'ocupabilitat, l'educació, reducció de desigualtats i la fam, producció i consums responsables i, en general, aquells productes i serveis totalment vinculades els ODS. Entre els sectors potencials es troben l'educació o l'impacte social. 
  • Deep Tech: Pretén augmentar la competitivitat i pes de la indústria gràcies a la ciència i la transferència tecnològica. Espanya i Portugal han d'afrontar el repte de ser més competitius i aconseguir un major pes en la seva economia d'indústries d'alt valor afegit, com les indústries que es transformen gràcies a l'impacte de la innovació provinent de transferència tecnològica d'universitats, la biotecnologia, o la ciència. Entre els sectors potencials es troben la indústria 4.0, IOT, robòtica, transfer tech, biotech, life sciences, deep tech

Tots els accèssits són independents a la resta de premis d'aquesta iniciativa, i són transversals als diversos sectors que opten als Premis EmprendedorXXI. No dubtis a participar en la 15a edició dels Premis EmprendedorXXI!

 

Partners Grup CaixaBank
Imagin Agrobank CaixaBank Banca Privada CaixaBank Negocios CaixaBank Empresas CaixaBank Séniors MicroBank CaixaBank Dualiza Payments and Consumer VidaCaixa CaixaBank TECH
Organitzadors territorials / Col·laboradors

PREMIS EMPRÈNXXI | Caixa Emprendedor XXI