Posem en marxa DayOne AlumniXXI, la comunitat per a guanyadors de Premis EmprendedorXXI

11/11/2021

CaixaBank llança la comunitat DayOne AlumniXXI, una iniciativa que combina una comunitat virtual privada en Slack i trobades presencials que ajudarà a reforçar vincles i crear sinergies entre els premiats i l'ecosistema emprenedor i de la innovació.

La presentació d'aquesta iniciativa va tenir lloc durant el South Summit Madrid 2021 en la I Trobada Alumni EmprendedorXXI, un esdeveniment exclusiu per a guanyadors dels Premis EmprendedorXXI en el qual van assistir ponents com Eduard Corral, Izanami Martínez, Javier Polo i Xavier Álvarez, entre altres. 

En aquesta nova comunitat per a guanyadors dels Premis EmprendedorXXI hi ha espai per a debatre, compartir i accedir a moltes oportunitats, gràcies als 6 canals, estrictament pensats per a donar cabuda a tota mena de qüestions que, com a emprenedor/a, puguis tenir.

  • #Emprendedorxs. Canal genèric en el qual estar al dia sobre actualitat.
  • #Betatesters. Dedicat a millorar el funcionament de la comunitat.
  • #Talent. Cerca de perfils i promoció de vacants.
  • #VCmeetings. Informació sobre l'accés a inversió i oportunitats de negoci.  
  • #Showcasing. Comparteix projectes i idees i rep feedback d'altres professionals. 
  • #Off-topic. On prendre un descans, el canal més humà i distès. 

Com accedir?

Per a aquells que formin part de la comunitat AlumniXXI, rebran una invitació de Slack, per a unir-se i començar a compartir amb la seva nova comunitat. Uneix-te al canal en rebre l'enllaç d'accés i obtingues un regal de benvinguda!

Més informació sobre la comunitat DayOne AlumniXXI en aquest enllaç.

 

 

Partners Grup CaixaBank
Imagin Agrobank CaixaBank Banca Privada CaixaBank Negocios CaixaBank Empresas CaixaBank Séniors MicroBank CaixaBank Dualiza Payments and Consumer VidaCaixa CaixaBank TECH
Organitzadors territorials / Col·laboradors

PREMIS EMPRÈNXXI | Caixa Emprendedor XXI