Orquest, la solució definitiva d’Intel·ligència Artificial per a per a la la indústria retail i restauració

27/10/2021

Orquest, startup madrilenya, ha aconseguit el guardó en el repte ViveXXI dels Premis EmprendedorXXI – Digitalització, nous models de negoci i reactivació del sector hoteler, restauració, turisme i oci. Orquest és un programari de planificació i gestió de personal basat en algorismes d’avantguarda, anàlisi avançada i intel·ligència artificial, dissenyat específicament per a la indústria retail i la restauració i menjar ràpid. 

L’acte de lliurament per a Shotl ha realitzat en el marc del 4YFN i ha comptat amb la intervenció de Reyes Maroto, ministra d’Indústria, Comerç i Turisme; Gal Gutiérrez, director general d’Indústria i de la PIME; José Bayón, CEO de ENISA, i Ana Díez Fontana, directora de Negocis i Emprenedors de CaixaBank. Malgrat la situació excepcional que estem vivint per la COVID-19, CaixaBank i ENISA continuen impulsant i donant suport a l’activitat emprenedora, així com reconeixent la important labor que exerceix aquest col·lectiu.

Coneix més sobre aquesta innovadora proposta de la mà d’Alberto del Barri, CEO i cofundador de Orquest, en aquesta entrevista:

Coneix més sobre els guanyadors d'aquesta edició dels Premis EmprendedorXXI aquí

Vanessa Palmer, Business Development Manager @ CaixaBank DayOne

Partners Grup CaixaBank
Imagin Agrobank CaixaBank Banca Privada CaixaBank Negocios CaixaBank Empresas CaixaBank Séniors MicroBank CaixaBank Dualiza Payments and Consumer VidaCaixa CaixaBank TECH
Organitzadors territorials / Col·laboradors

PREMIS EMPRÈNXXI | Caixa Emprendedor XXI