Mercaderia classificada i agilitat en els processos productius del sector logístic amb Conveior

12/10/2021

Conveior, projecte desenvolupat sobre la base de la necessitat d'automatitzar el sector logístic i dinamitzar així els processos productius, es converteix en guanyador dels Premis EmprendedorXXI. Hui parlem amb Francisco José Picazo, gerent de Conveior.

 

Premis EmprendedorXXI: Com definiries el vostre projecte? Explica'ns breument.

Francisco José Picazo: Som una empresa dedicada a la fabricació i programació de transportadors d'alt rendiment per a la classificació de la mercaderia.

 

Premis EmprendedorXXI: Com va nàixer la idea del vostre projecte?

Francisco José Picazo: Vam veure la necessitat en el sector logístic de desenvolupar el camp de l'automatització aplicada a transportadors per a agilitar els processos productius dels nostres clients.

 

Premis EmprendedorXXI: Quin és el valor diferencial del vostre projecte que penseu que us ha fet guanyar aquest premi?

Francisco José Picazo: Els nostres equips i tecnologia, però abans de res la disrupció en un mercat de contínua evolució.

 

Premis EmprendedorXXI: Com creieu que la vostra proposta us converteix en referents o futurs referents en innovació de la vostra comunitat autònoma?

Francisco José Picazo: Som l'única empresa de Castilla La-Mancha que fabrica aquests equips modulars amb una tecnologia de control tan eficient.

 

Premis EmprendedorXXI: Si pogueres donar un consell a emprenedors que volen iniciar-se en el vostre sector, quin seria?

Francisco José Picazo: Han de ser capaços d'innovar amb un model de negoci clar i adaptat a les necessitats del sector.

 

Premis EmprendedorXXI: Què ha suposat per a la teua empresa guanyar el Premi Emprenedor XXI per al vostre projecte? I a nivell personal com a gerent?

Francisco José Picazo: Al ser un premi de reconegut prestigi, tenim més oportunitats de mostrar els nostres serveis i convertir-nos en una proposta de valor per a futurs clients.

A nivell personal ha sigut molt motivador i la formació rebuda l'he aplicada a la meua empresa amb una millora significativa.

 

Premis EmprendedorXXI: Com ha sigut l'experiència de participar en els Premis EmprendedorXXI aquests últims mesos? Què és el que més valores d'aquesta iniciativa?

Francisco José Picazo: Ha sigut una oportunitat fantàstica de veure múltiples projectes d'empreses emprenedores durant el procés d'adjudicació del premi amb els Summit i la formació Moonshot Thinking m'ha permés veure des d'una altra perspectiva la meua empresa.

El que més valore és la dedicació i lliurament de CaixaBank i el seu equip per a donar suport a empreses startups. A més del prestigi empresarial que es rep amb el premi.

 

Premis EmprendedorXXI: Quins són els principals reptes dels pròxims 12 mesos per a la vostra empresa?

  • Posicionar-nos definitivament com a marca “top”.
  • Avançar amb els nostres clients en nous reptes i aconseguir nous clients.
  • Incrementar l'equip humà amb especialització.
  • Continuar amb exportació dels nostres equips, aquest mes de Setembre hem sigut adjudicataris de la millora del procés e-commerce en DECATHLON UK NORTHAMPTON implementant un sistema classificació de mercaderia amb la nostra tecnologia.

 

En aquesta entrevista, Francisco José Picazo, gerent de Conveior, comparteix amb nosaltres detalladament la seva experiència en els Premis EmprendedorXXI com startup guanyadora d'aquesta 14a edició.

 

 

Coneix més sobre els guanyadors d'aquesta edició dels Premis EmprendedorXXI aquí: https://www.emprendedorxxi.es/category/ganadores/2020-es/

 

Vanessa Palmer, Business Development Manager @ CaixaBank DayOne

Partners Grup CaixaBank
Imagin Agrobank CaixaBank Banca Privada CaixaBank Negocios CaixaBank Empresas CaixaBank Séniors MicroBank CaixaBank Dualiza Payments and Consumer VidaCaixa CaixaBank TECH
Organitzadors territorials / Col·laboradors

PREMIS EMPRÈNXXI | Caixa Emprendedor XXI