L’empresa Signaturit guanya la 10ª edició dels Premis EmprenedorXXI a Catalunya

18/10/2016

L’empresa Signaturit ha guanyat la 10ª edició dels Premis EmprenedorXXI a Catalunya. El guardó està impulsat per “la Caixa”, a través de Caixa Capital Risc, i co-otorgat pel Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme, a través d’Enisa, amb l’objectiu d’identificar, reconèixer i acompanyar a les empreses amb major potencial de creixement d’Espanya. A Catalunya, els Premis s’organitzen amb la col•laboració d’ACCIÓ, l’agència per a la competitivitat de l'empresa de la Generalitat de Catalunya, i Barcelona Activa, de l’ajuntament de Barcelona.

Signaturit és la primera plataforma de firma digitalitzada sense necessitat d’instal•lar cap tipus de software per part de l’emissor ni del receptor, fent ús directe del client de correu habitual, i amb una experiència d’usuari totalment centrada per qualsevol dispositiu mòbil. La companyia ha obtingut un premi en metàl•lic de 5.000 euros i una beca per participar en un curs intensiu de creixement empresarial, Ignite Fast Track, impartit per la Universitat de Cambridge (Regne Unido).

Els finalistes han estat:

- 21 Buttons: empresa que desenvolupa i gestiona una aplicació de moda, que permet a l’usuari poder guardar, compartir i comprar tot el contingut d’interès, generalment peces i accessoris a través de les fotografies.

- AIS Channel: primera companyia digital que ensenya als cirurgians a operar virtualment i en temps real. Ofereix formació mèdico-quirúrgica gratis, en directe, a través d’Internet i de la mà dels millors cirurgians del món.

- Heygo: aplicació mòbil (Android/IOS) de classificats, on professionals autònoms i particulars poden oferir i trobar serveis geolocalitzats i posicionats segons diferents variables, com: qualitat de l’anunci, temps de resposta i la validació d’altres usuaris.

- IDP Pharma: startup biofarmacèutica centrada en el desenvolupament de noves teràpies pel tractament del càncer.

- Pharmacelera: empresa que millora la productivitat del I+D Farmacèutic proporcionant solucions hardware/software disruptives pel descobriment de fàrmacs amb especial èmfasis en dianes oncològiques.

Marc Guillen

Un total de 112 empreses de Catalunya s’han presentat aquest any als Premis EmprenedorXXI, una iniciativa consolidada com un referent per startups d’Espanya i decisiva per l’impuls dels millors projectes d’emprenedoria del país. Aquest any, els premis han assolit la seva 10ª edició i des de la seva creació, l’any 2007, s’han invertit 3,67 milions d’euros en premis i accions d’acompanyament, de les quals s’han beneficiat 232 empreses. En aquests 10 anys d’activitat, un total de 4.665 empreses de nova creació han participat en els Premis EmprenedorXXI.

Aquest any, a més dels guanyadors de cada comunitat, s’atorguen cinc premis sectorials, que distingeixen a les millors empreses dels següents àmbits: Ciències de la Vida, Tecnologies de la Informació, Negocis Digitals, Agroalimentari i Tecnologies Industrials. A més a més, s’atorgaran dos accèssits: un a la millor innovació tecnològica i un altre al projecte amb major impacte social en el seu entorn.

Partners Grup CaixaBank
Imagin Agrobank CaixaBank Banca Privada CaixaBank Negocios CaixaBank Empresas CaixaBank Séniors MicroBank CaixaBank Dualiza Payments and Consumer VidaCaixa CaixaBank TECH
Organitzadors territorials / Col·laboradors

PREMIS EMPRÈNXXI | Caixa Emprendedor XXI