Els Premis Emprenedor XXI arranquen de nou

06/05/2020

CaixaBank Dayone té el plaer de convidar-te a l’entrega de Premis Emprenedor XXI.

Els Premis Emprenedor XXI són una iniciativa impulsada per CaixaBank a través de DayOne, que té com a objectiu identificar, reconèixer, i acompanyar a les joves empreses amb major potencial de creixement. Aquests premis estan co-otorgats amb el Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme a través de l’Empresa Nacional d’Innovació, S.A (ENISA) a Espanya.

Degut a la situació actual i a la impossibilitat de realitzar l’entrega de premis a Madrid, València, Extremadura i Castella i Lleó, CaixaBank Dayone, amb l’objectiu de seguir impulsant les empreses tecnològiques espanyoles i donar-les suport en tot moment, celebrarà l’entrega dels Premis Emprenedor XXI de manera digital i a l'abast de tot el nostre públic.

 

Premios Emprendedor XXI Madrid: 12 de maig a las 12h00

Premios Emprendedor XXI Valencia: 12 de maig a las 16h00

Premios Emprendedor XXI Extremadura: 14 de maig a las 12h00

Premios Emprendedor XXI Castilla y León: 14 de maig a las 16h00

 

En aquests actes, a més de lliurar el Premi Emprenedor XXI a la millor empresa tecnològica, comptarem amb una entrevista en cada comunitat autònoma a empreses d'èxit com Mr.Jeff o inversors com Kibo Ventures.

Partners Grup CaixaBank
Imagin Agrobank CaixaBank Banca Privada CaixaBank Negocios CaixaBank Empresas CaixaBank Séniors MicroBank CaixaBank Dualiza Payments and Consumer VidaCaixa CaixaBank TECH
Organitzadors territorials / Col·laboradors

PREMIS EMPRÈNXXI | Caixa Emprendedor XXI