Coneix el Repte ViveXXI: Digitalització, nous models de negoci i reactivació del sector hoteler, restauració, turisme i oci

24/11/2021

En aquesta nova edició dels Premis EmprendedorXXI organitzats per CaixaBank i cootorgados al costat de Enisa a Espanya i Banc BPI a Portugal, proposem sis reptes per a les startups amb capacitat d'oferir resposta els mateixos. En cada repte s'atorgarà un premi de 25.000€ a l'empresa guanyadora, un total de sis per cadascuna d'aquestes categories: BancaXXI, CiudadXXI, PlanetaXXI, SemillaXXI, SilverXXI i ViveXXI. A més, la guanyadora i una finalista accediran al programa de formació internacional “Moonshot Thinking for Entrepreneurs”, visibilitat per al seu projecte en mitjans i esdeveniments, i l'accés a l'ecosistema inversor a través del Investors Day EmprendedorXXI, entre altres.

Un dels sectors que més està sofrint per la crisi del COVID19 és el sector turístic, oci, travel i l'hostaleria. En la categoria ViveXXI busquem solucions que ajudin a la reactivació del sector, nous models de negoci innovadors i més sostenibles i solucions que contribueixin a la seva digitalització.

Quin tipus de solucions poden presentar-se al repte ViveXXI?

Alguns dels àmbits en els quals poden treballar les startups candidates són:

  • Turisme
  • Hotels
  • Restauració
  • Travel
  • Retailtech
  • Oci
  • VR/AR, entre altres 

En la passada edició dels Premis EmprendedorXXI, l'empresa Orquest va ser la guanyadora del repte ViveXXI. És un programari de planificació i gestió de personal basat en algorismes d'avantguarda, anàlisi avançada i intel·ligència artificial, dissenyat específicament per a la indústria retail i la restauració i menjar ràpid.

Si tens una solució per al repte ViveXXI, participa en la 15a edició dels Premis EmprendedorXXI!

Partners Grup CaixaBank
Imagin Agrobank CaixaBank Banca Privada CaixaBank Negocios CaixaBank Empresas CaixaBank Séniors MicroBank CaixaBank Dualiza Payments and Consumer VidaCaixa CaixaBank TECH
Organitzadors territorials / Col·laboradors

PREMIS EMPRÈNXXI | Caixa Emprendedor XXI