CaixaBank crea una comunitat d'emprenedors per impulsar el desenvolupament de les “start-ups” guanyadores dels Premis EmprenedorXXI

08/10/2021

CaixaBank, a través de DayOne, la seva divisió especialitzada per empreses de tecnologia, innovació i els seus inversors, ha creat una comunitat virtual d'emprenedors. La iniciativa, denominada “DayOne AlumniXXI” neix amb l'objectiu d'ajudar a les start-ups en el seu desenvolupament mitjançant l'intercanvi de coneixement, idees i experiències entre els guanyadors dels Premis EmprenedorXXI. A més, pretén afavorir les seves oportunitats de negoci i l'accés a inversió.

Des de la seva creació el 2007, aquests guardons han premiat més de 430 empreses, d'entre més de 8.900 start-ups que han participat al llarg de les 14 edicions celebrades.

Aquesta iniciativa, que comptarà amb una comunitat virtual i es combinarà amb trobades presencials, ajudarà a reforçar el vincle de l'entitat amb els professionals que han participat en les diferents edicions dels premis. Amb aquesta iniciativa, CaixaBank dona continuïtat als Premis EmprenedorXXI i ajuda a generar sinergies entre els premiats i l'ecosistema de l'economia de la innovació (corporacions, inversors i partners).

L'entitat presenta aquesta iniciativa “DayOne AlumniXXI” en el marc del South Summit, la plataforma global líder d'innovació que reuneix els principals actors de l'ecosistema emprenedor a Madrid. L'entitat organitza una jornada de networking amb els fundadors d'algunes de les empreses guanyadores del Premis EmprenedorXXI com AllRead, Sheetgo, Payflow i WeFish, entre altres, perquè puguin compartir experiències i coneixements. A més, podran assistir a jornades amb ponents de primer nivell com Izanami Martinez, presidenta de l'Associació Espanyola de Start-ups, i participaran en activitats de networking. L'objectiu de l'entitat és anar celebrant diferents activitats i trobades al llarg de l'any amb els guanyadors d'aquests premis per ajudar-los a créixer en el seu sector i interrelacionar-se amb l'ecosistema emprenedor.

 

Participació activa al South Summith

En la seva aposta per la innovació i per acompanyar a les empreses amb alt potencial de creixement, CaixaBank, a través de DayOne, compta amb una participació activa al South Summit.

Durant aquesta trobada de referència, l'entitat desenvolupa una intensa activitat per reforçar la seva aposta per ser el banc de referència dels emprenedors, start-ups i scale-ups i acompanyar-les durant la seva etapa de creixement i consolidació. DayOne potència l'estratègia de CaixaBank d'oferir un model de banca especialitzada per segments, ajustada a les necessitats de cada perfil de client i a través d'aquesta divisió, ha desenvolupat un programa integral per ser el partner financer de l'economia de la innovació.

CaixaBank, a través de DayOne, participa com industry partner del South Summit, amb especial enfocament en la sostenibilitat, i disposa d'un espai d'atenció obert a start-ups, scale-ups i inversors, on especialistes de l'entitat oferiran assessorament personalitzat. A més, per acompanyar i ajudar a les empreses en el seu desenvolupament, més de 20 empreses clients de DayOne, participades de Zone2boost i guanyadores dels Premis EmprendedorXXI comptaran amb un espai expositor en l'estand de l'entitat perquè puguin celebrar reunions i trobades amb els principals actors de l'ecosistema emprenedor.

 

L'agenda de continguts organitzada per CaixaBank al South Summit inclou:

  • Fintech for Good: the future of technology”.Amb Iker Marcaide (Zubilabs), Jose Luis Ruíz (Spain NAB) i Fernando Rodríguez (DayOne). 6 d’octubre al Playground Stage, de 11:5h a 11:25h.
  • “Banking evolved: risk, reward and sustainability”. Entrevista a Guillermo Hermida, director de Sostenibilitat de CaixaBank Banca Privada. 6 d’octubre a l’Arena Stage, de 12:30h a 12:50h.
  • Radio Open Innovation. “EmprendedorXXI”. 6 d’octubre al Sandbox Stage, a les 12:35h, amb Vanessa Palmer, DayOne.
  • “The roadmap to sustainability”. 7 d’octubre en Sandbox, de 11:30h a 11:50h, amb Severiano Solana (CaixaBank), Johana Gallo (Aplanet), Ana Canela (imagin) i Gonzalo Sáenz (DayOne).
  • I Trobada Alumni EmprendedorXXI. 7 d’octubre en Workshop 1, de 12:30h a 15:30h (només amb invitació).
Partners Grup CaixaBank
Imagin Agrobank CaixaBank Banca Privada CaixaBank Negocios CaixaBank Empresas CaixaBank Séniors MicroBank CaixaBank Dualiza Payments and Consumer VidaCaixa CaixaBank TECH
Organitzadors territorials / Col·laboradors

PREMIS EMPRÈNXXI | Caixa Emprendedor XXI