Aenium Engineering guanya els Premis EmprenedorXXI a Castella i Lleó

29/05/2020

L’empresa Aenium Engineering ha guanyat els Premis EmprenedorXXI a Castella i Lleó, impulsats per CaixaBank, a través de DayOne, la seva divisió especialitzada per a empreses de tecnologia, innovació i els seus inversors, i coatorgats pel Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, a través d’Enisa. A Castella i Lleó, també participa com a entitat organitzadora l’Instituto para la Competitividad Empresarial de la Junta de Castilla y León.

Aenium Engineering es dedica a oferir un servei d’enginyeria que aporta solucions basades en tecnologies de fabricació additives.

El premi inclou una dotació econòmica de 5.000 euros i l’accés a un programa internacional d’acompanyament en algun dels principals hubs d’innovació del món.

Malgrat la situació excepcional que estem vivint per la Covid-19, CaixaBank i Enisa continuen impulsant i donant suport a l’activitat emprenedora, i reconeixent la important labor que duen a terme. En aquesta ocasió, l’acte de lliurament s’ha dut a terme de forma telemàtica, en una sessió en què han participat Marc Benhamou Gallego, director territorial Nord-oest de CaixaBank; Galo Gutiérrez, director general d’Indústria i Pime; José Bayón, conseller delegat d’Enisa; Francisco de Borja Boto, Director de Banca Negocis i Emprenedors de la DT Nord de CaixaBank; José Manuel Sanz, cofundador i CEO de Naturae et Salus, entre altres ponents. A més, tant el guanyador com els finalistes també hi han estat presents i han presentat els seus projectes.

En aquesta edició, a Castella i Lleó han participat 34 empreses. Les finalistes han estat:

  • Fundeen, plataforma FinTech que permet als ciutadans interessats invertir en projectes mediambientals sostenibles i rebre beneficis de les seves inversions.
  • Grupo Easycharger, plataforma de gestió de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics, que permet un lliure accés a la càrrega per a tots els usuaris de vehicles elèctrics.
  • Kolaboo, comparador d’excursions, tours, entrades, atraccions i activitats turístiques.
  • WowTrip, agència de viatge online que comercialitza i gestiona viatges sorpresa a una destinació desconeguda.

Per a escollir el guanyador de Castella i Lleó, el jurat, integrat per representants de CaixaBank, Enisa i l’Instituto para la Competitividad Empresarial de la Junta de Castilla y León, s’ha reunit virtualment per a prendre aquesta decisió. A més de decidir l’empresa guardonada a Castella i Lleó, el jurat també ha hagut d’utilitzar els recursos tecnològics per deliberar quines han estat aquest any les millors empreses d’Extremadura, Madrid, la Comunitat Valenciana i Portugal.

Partners Grup CaixaBank
Imagin Agrobank CaixaBank Banca Privada CaixaBank Negocios CaixaBank Empresas CaixaBank Séniors MicroBank CaixaBank Dualiza Payments and Consumer VidaCaixa CaixaBank TECH
Organitzadors territorials / Col·laboradors

PREMIS EMPRÈNXXI | Caixa Emprendedor XXI