Smart Comfort guanya els Premis EmprenedorXXI a Navarra

25/02/2020

L’empresa Smart Comfort ha estat la guanyadora de la tretzena edició dels Premis EmprenedorXXI a Navarra, un dels guardons impulsats per CaixaBank, a través de DayOne, la seva divisió especialitzada per a empreses de tecnologia i innovació i coatorgats pel Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, a través d’Enisa. A Navarra també compten amb el suport del Govern de Navarra a través del Centro Europeo de Empresas e Innovación de Navarra (CEIN).

Smart Comfort ha estat l’elegida pel Jurat que l’ha triada per ser una iniciativa “innovadora, amb compromís amb el projecte empresarial i que ja ha assolit diverses fites que en demostren el valor”. L’empresa va ser creada el 2016 per Aida Loperena i Gabriel Viscarret per donar empara al projecte AVIR, mitjançant el qual milloren la productivitat en granges intensives a través de la millora del benestar animal.

El premi inclou una dotació econòmica de 5.000 euros i l’accés a un programa internacional d’acompanyament a Silicon Valley, organitzat per Esade en col·laboració amb la Singularity University, o un curs internacional de creixement empresarial, Ignite Fast Track, de la Universitat de Cambridge (Regne Unit).

El guardó s’ha lliurat en el marc de la jornada d’innovació, tecnologia i emprenedoria ‘DayOne Innovation Summit’, un programa creat per CaixaBank DayOne, que ha reunit els principals agents de l’ecosistema emprenedor, tecnològic i inversor de Navarra i que ha combinat ponències, taules rodones i workshops al voltant del sector sènior amb diverses activitats centrades a fomentar el networking. La directora territorial de CaixaBank Ebre, Isabel Moreno; el director financer d’ENISA, Pedro Da Silva; i el Conseller de Desenvolupament Econòmic i Empresarial del Govern de Navarra, Manu Ayerdi, han presidit el lliurament del premi i han reconegut l’actitud i la qualitat dels projectes dels emprenedors. A més, hi han participat la Directora Executiva de Negocis i Emprenedors de CaixaBank, Ana Díez Fontana; i la Consellera Delegada de CEIN, Pilar Irigoien; a més del guanyador del Premi Emprenedor XXI de l’any passat Jon Asin, de BeePlanet Factory.

Les altres quatre empreses finalistes han estat:

  • Cocuus System Ibérica: una empresa de base tecnològica que treballa en innovació culinària.
  • Familiados Healthtech: una plataforma de cuidadors professionals per trobar ajuda especialitzada en menys d’una hora.
  • Fuvex: una empresa que substitueix helicòpters tripulats per drons de llarg abast amb fins a un 90 % de reducció del cost en inspecció d’infraestructura lineal i serveis marítims.
  • Inbiot Monitoring: per al disseny, desenvolupament i fabricació de solucions Smart per a la monitorització i millora de la qualitat de l’aire interior.  

Jornada DayOne Innovation Summit a Navarra

A la jornada DayOne Innovation Summit celebrada al Planetari de Pamplona, l’entitat ha reunit més de 200 persones. Al llarg de la jornada, s’han celebrat workshops, masterclass, ponències i taules rodones, en què experts com Benigno Lacort, CEO de Senior Economy Forum; Alberto Bernal, responsable de la pràctica global de Ciudades Inteligentes: Minsai; Santiago Ybáñez, enginyer de desenvolupament per a nous sistemes de seguretat de Securitas Direct; Ernesto Bravo, CEO de Familiados; o Raquel Roca, Directora de Máster Talento Era Digital, entre altres, han explicat les noves tendències del sector i les peculiaritats de les necessitats del segment de població denominat sènior i les necessitats creixents de mobilitat entre els empresaris.

Partners Grup CaixaBank
Imagin Agrobank CaixaBank Banca Privada CaixaBank Negocios CaixaBank Empresas CaixaBank Séniors MicroBank CaixaBank Dualiza Payments and Consumer VidaCaixa CaixaBank TECH
Organitzadors territorials / Col·laboradors

PREMIS EMPRÈNXXI | Caixa Emprendedor XXI