Scoobic guanya els Premis EmprenedorXXI a Andalusia

19/02/2020

L’empresa Scoobic ha guanyat els Premis EmprenedorXXI a Andalusia, impulsats per CaixaBank, a través de DayOne, la seva divisió especialitzada per a empreses de tecnologia, innovació i els seus inversors, i coatorgats pel Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, a través d’Enisa. A Andalusia, també hi participa com a entitat organitzadora Andalucía Emprende.

Scoobic es dedica a la creació de nous vehicles per a mobilitat urbana (Last Mile) de persones i mercaderies, dissenyant des del producte fins a noves formes de comercialitzar-lo basades en les tendències actuals.

El premi inclou una dotació econòmica de 5.000 euros i l’accés a un programa internacional d’acompanyament a Silicon Valley, organitzat per Esade en col·laboració amb la Singularity University, o un curs internacional de creixement empresarial, Ignite Fast Track, de la Universitat de Cambridge (Regne Unit).

El guardó s’ha lliurat en el marc de la jornada d’innovació, tecnologia i emprenedoria ‘DayOne Innovation Summit’, un programa creat per CaixaBank DayOne, que ha reunit els principals players de l’ecosistema emprenedor, tecnològic i inversor d’Andalusia. Juan Espadas, alcalde de Sevilla; Agustín González Romo, secretari general d’Ocupació i Treball Autònom; José Bayón, conseller delegat d’ENISA; María Jesús Catalá, directora territorial de CaixaBank a Andalusia Occidental i Ana Díez Fontana, directora executiva de Negocis i Emprenedors de CaixaBank; han presidit el lliurament del premi i han reconegut l’actitud i la qualitat dels projectes dels emprenedors. En aquesta edició, a Andalusia han participat 79 empreses. Les cinc empreses finalistes que han estat seleccionades són Ciclogreen, iboardings, Nicehop, Scoobic i UbriSecurity.  

Jornada DayOne Innovation Summit a Andalusia

A la jornada DayOne Innovation Summit celebrada al CaixaForum Sevilla, l’entitat ha reunit més de 200 persones. Al llarg de la jornada, s’han celebrat workshops, masterclass, ponències i taules rodones, en què experts entre altres, han explicat les noves tendències del sector i les peculiaritats de la mobilitat a les ciutats.

Partners Grup CaixaBank
Imagin Banca Privada MicroBank VidaCaixa AgroBank CaixaBank Negocios CaixaBank Séniors Payments and Consumer CaixaBank Empresas CaixaBank Empresas CaixaBank TECH
Organitzadors territorials / Col·laboradors

PREMIS EMPRÈNXXI | Caixa Emprendedor XXI