L'empresa X- Net Software guanya els Premis EmprenedorXXI a Canàries

22/02/2019

L'empresaX- Net Software ha guanyat els Premis EmprenedorXXI a Canàries, impulsats per CaixaBank, a través del DayOne, la seva divisió especialitzada per a empreses de tecnologia, innovació i els seus inversors, i co-atorgats pel Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme, a través d'Enisa. A les Canàries, també participa com a entitat organitzadora l'Agència Canària d'Investigació, Innovació i Societat de la Informació (ACIISI).
 
El guardó s'ha lliurat en el marc de la jornada d'innovació, tecnologia i emprenedoria 'DayOne Innovation Summit', un nou programa creat per CaixaBank DayOne, que ha reunit als principals players de l'ecosistema emprenedor, tecnològic i inversor de Canàries.
 
El premi inclou una dotació econòmica de 5.000 euros i l'accés a un programa internacional d'acompanyament a Silicon Valley, organitzat per Esade en col·laboració amb la Singularity University, o un curs internacional de creixement empresarial, Ignite Fast Track, de la Universitat de Cambridge (Regne Unit).
 
Juan Ramon Fuertes, director territorial de CaixaBank a Canàries, ha presidit el lliurament del premi i ha reconegut l'actitud dels emprenedors. X-Net Software és un software de gestió empresarial que unifica en un sol lloc totes les activitats i tasques que es duen a terme en qualsevol empresa: creació de pressupostos, gestió de comandes, facturació, comptabilitat, tresoreria, etc.
 
Com a primer finalista ha estat seleccionat Omnirooms.com; és un web de reserves de vacances per a persones de mobilitat reduïda. El seu principal repte és aconseguir que el client de mobilitat reduïda pugui contractar el seu paquet de vacances amb la mateixa rapidesa i amb la informació necessària del que està contractant, igual que una persona sense cap tipus de limitación.
 
El segon finalista ha estat Nubelia Cloud , empresa dedicada a la seguretat de la informació. Té com a objectiu la prestació de serveis d'assessorament de sistemes de seguretat de la informació, que comprèn la Llei de Protecció de Dades i també serveis de núvol (Cloud).
 
En aquesta edició, han participat 25 empreses de Canàries.
 
DayOne Innovation Summit a Canàries
 
A la jornada DayOne Innovation Summit celebrada a Presidència del Govern de Canàries en Santa Creu de Tenerife, l'entitat ha reunit més de 180 persones. Al llarg de la jornada, s'han celebrat workshops, masterclass, ponències i taules rodones, en què experts com Cristina Hernández, directora general de Promoció Econòmica, de la Conselleria d'Economia, Indústria i Comerç del Govern de Canàries, i José Bayón , Conseller Delegat d'Enisa, entre altres, han explicat les noves tendències del sector i les peculiaritats de l'emprenedoria de Canarias.Así també destacar la ponència sobre l'impacte de les noves tecnologies a la indústria turística, que va comptar amb la participació de Cecilia Hernández , directora archipiélago Next; i Pau Sendra director de Waynabox.
Partners Grup CaixaBank
Imagin Banca Privada MicroBank VidaCaixa AgroBank CaixaBank Negocios CaixaBank Séniors Payments and Consumer CaixaBank Empresas CaixaBank Empresas CaixaBank TECH
Organitzadors territorials / Col·laboradors

PREMIS EMPRÈNXXI | Caixa Emprendedor XXI