L'empresa Insulcloud guanya l'edició 2015 dels Premis EmprenedorXXI a Madrid

08/06/2015

L'empresa Insulcloud ha guanyat l'edició 2015 dels Premis EmprenedorXXI a Madrid. El guardó està impulsat per “la Caixa” i co-atorgat pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme, a través de enisa (Empresa Nacional d'Innovació), amb l'objectiu de reconèixer als emprenedors més innovadors d'Espanya. En l'edició de Madrid, col·laboren amb els premis l'Associació de Joves Empresaris, la Cambra de Comerç i la Fundació Madri+d.

El lliurament del premi ha estat presidida per Juan Miguel Gandarias, director territorial de "la Caixa" a Madrid, Juan Pablo Lázaro, President de CEIM i Vicepresident de CEOE i Bruno Fernández, Conseller delegat de enisa. Gandarias ha volgut reconèixer l'actitud dels emprenedors que, “malgrat la crisi han decidit sortir a guanyar-se la confiança de la societat”. Això implica, al seu judici, “recuperar valors que semblen haver caigut en l'oblit: esforç, capacitat de sacrifici, compromís, respecte, diàleg, humilitat i aspiració i cerca del bé comú”.

Insulcloud desenvolupa solucions de ehealth per a millorar la qualitat i esperança de vida dels malalts crònics. La companyia ha obtingut un premi en metàl·lic de 5.000 euros i la participació en un curs d'acceleració del negoci en la Universitat de Cambridge, especialment dissenyat per a emprenedors de tot el món, denominat Ignite Fast Track.

A més, durant un any, “la Caixa” li oferirà accés al programa d'acompanyament que impulsa la seva gestora de capital de risc, Caixa Capital Risc, i que dóna suport als emprenedors en la cerca de mercats, sectors i persones que poden ser claus per al desenvolupament de la seva empresa. El programa inclou missions comercials a Silicon Valley, Tel Aviv i Nova York per a conèixer de primera mà els principals pols d'innovació a escala mundial, així com activitats de formació i networking. Igualment, els emprenedors participants tenen accés preferent a finançament per a empreses en etapes inicials de Caixa Capital Risc i enisa.

Les quatre empreses que han quedat finalistes són:

  • EXACCTA: aplicació que permet prendre fotos amb un mòbil als tiquets i factures i transforma'ls en comptabilitat.
  • FLUZO: plataforma SaaS de reconeixement automàtic de contingut que connecta els mitjans tradicionals amb els nous dispositius mòbils fent que el contingut i la publicitat siguin interactius.
  • METRIKEA: solució que permet analitzar el comportament dels clients en l'espai físic.
  • SMILE & LEARN: desenvolupa aplicacions per a dispositius mòbils que combinen educació i joc.

Com a guanyador de la fase autonòmica dels Premis EmprenedorXXI, Insulcloud participarà en la fase nacional, en la qual competirà per un guardó de 20.000 euros que es donarà a conèixer el mes d'octubre, en la gala oficial de lliurament dels Premis EmprendedorXXI.

Un total de 97 empreses de Madrid s'han presentat en 2015 als Premis EmprenedorXXI, considerada com una de les convocatòries de referència per a projectes d'innovació a Espanya. Enguany, els premis han aconseguit la seva novena edició. Des de la seva creació, en 2007, un total de 3.925 empreses de nova creació han participat en la iniciativa en el conjunt d'Espanya.

Partners Grup CaixaBank
Imagin Agrobank CaixaBank Banca Privada CaixaBank Negocios CaixaBank Empresas CaixaBank Séniors MicroBank CaixaBank Dualiza Payments and Consumer VidaCaixa CaixaBank TECH
Organitzadors territorials / Col·laboradors

PREMIS EMPRÈNXXI | Caixa Emprendedor XXI