La plataforma per a la mobilitat urbana en vehicles compartits amb Shotl

26/10/2021

Coneixes la startup Shotl? Aquesta startup guanyadora del repte CiudadXXI dels Premis EmprendedorXXI ofereix una solució a la gran problemàtica urbana del trànsit i la contaminació de vehicles: una plataforma que permet els desplaçaments de passatgers en vehicles compartits. Es tracta d’un programari per a implementar i operar serveis de transport a la demanda, combinant tecnologia, coneixement i suport tècnic. 

L’acte de lliurament per a Shotl ha realitzat en el marc del 4YFN i ha comptat amb la intervenció de Reyes Maroto, ministra d’Indústria, Comerç i Turisme; Gal Gutiérrez, director general d’Indústria i de la PIME; José Bayón, CEO de ENISA, i Ana Díez Fontana, directora de Negocis i Emprenedors de CaixaBank. Malgrat la situació excepcional que estem vivint per la COVID-19, CaixaBank i ENISA continuen impulsant i donant suport a l’activitat emprenedora, així com reconeixent la important labor que exerceix aquest col·lectiu.

Coneix més sobre aquesta innovadora proposta de la mà de Gerard Martret, cofundador i CCO de Shotl, en aquesta entrevista:

Coneix més sobre els guanyadors d'aquesta edició dels Premis EmprendedorXXI aquí

Vanessa Palmer, Business Development Manager @ CaixaBank DayOne

Partners Grup CaixaBank
Imagin
Banca Privada
MicroBank
VidaCaixa
AgroBank
CaixaBank Negocios
Caixank Séniors
Payments and Consumer
CaixaBanca Empresas
CaixaBanca Empresas
Organitzadors territorials / Col·laboradors

Premis EmprenedorXXI | Caixa Emprendedor XXI