Komvida Kombucha guanya els Premis EmprenedorXXI a Extremadura

25/05/2020

L’empresa Komvida Kombucha ha guanyat els Premis EmprenedorXXI a Extremadura, impulsats per CaixaBank, a través de DayOne, la seva divisió especialitzada per a empreses de tecnologia, innovació i els seus inversors, i coatorgats pel Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, a través d’Enisa. A Extremadura, també hi participa com a entitat organitzadora la Junta d’Extremadura.

Komvida Kombucha es dedica a la fabricació de Kombucha, una beguda saludable amb propietats beneficioses per al sistema immunitari i per a l’aparell digestiu.

El premi inclou una dotació econòmica de 5.000 euros i l’accés a un programa internacional d’acompanyament en algun dels principals hubs d’innovació del món. Malgrat la situació excepcional que estem vivint per la Covid-19, CaixaBank i Enisa continuen impulsant i donant suport a l’activitat emprenedora, i reconeixent la important labor que duen a terme.

En aquesta ocasió, l’acte de lliurament s’ha fet de forma telemàtica, en una sessió en què han participat César Corcho, director comercial de Red Extremadura de CaixaBank; José Bayón, conseller delegat d’ENISA; Marian Tello, directora del Centro de Empresas de Cáceres de CaixaBank; i Fernando Sánchez, CEO d’Homeria. A més, tant el guanyador com els finalistes també hi han estat presents i han presentat els seus projectes. En aquesta edició, a Extremadura han participat 15 empreses. Les finalistes han estat:

  • BIOTME: entrenadors mèdics de material sintètic. Per formar a sanitaris en tècniques quirúrgiques i de diagnòstic. Fabricació de fèrules termoemmotllables per a lesions osteomusculars. Autocalefactables i amb cost reduït, es poden col·locar in situ per a immobilitzar en un accident o conflicte bèl·lic. Temps de col·locació: 5 minuts.
  • eCapture3d: comercialitza a través de la seva plataforma web i App eyesCloud3D un servei de generació de contingut 3D per a usuaris amb o sense experiència prèvia a fer 3D; mitjançant l’ús de fotos o vídeos enregistrats des de qualsevol dispositiu (telèfon mòbil, càmera rèflex, càmera digital, GoPro, Dron...) que incorpori una càmera.
  • ENJOYERS: mapes i làmines dissenyats amb tinta rascable que poden ser personalitzats pel client, a més d’oferir la possibilitat en venda creuada a través d’altres accessoris. S’aplica innovació digital en el desenvolupament del producte i
  • PREXENZ: desenvolupament de programari per a realitat virtual i augmentada aplicat a sectors com la formació, el turisme, l’enginyeria, etc. Gran part de la seva feina se centra en la innovació i els projectes d’I+D, creant noves solucions tecnològiques.

Per escollir el guanyador d’Extremadura, el jurat, integrat per representants de CaixaBank, Enisa i la Junta d’Extremadura, s’ha reunit virtualment per prendre aquesta decisió.

Partners Grup CaixaBank
Imagin Agrobank CaixaBank Banca Privada CaixaBank Negocios CaixaBank Empresas CaixaBank Séniors MicroBank CaixaBank Dualiza Payments and Consumer VidaCaixa CaixaBank TECH
Organitzadors territorials / Col·laboradors

PREMIS EMPRÈNXXI | Caixa Emprendedor XXI