Hunty guanya els Premis EmprenedorXXI a La Rioja

04/03/2020

L’empresa Hunty ha guanyat els Premis EmprenedorXXI a La Rioja, impulsats per CaixaBank, a través de DayOne, la seva divisió especialitzada per a empreses de tecnologia, innovació i els seus inversors, i atorgats conjuntament pel Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, a través d’Enisa. A La Rioja també participa com a entitat organitzadora l’Agencia de Desarrollo Económico de La Rioja (ADER).

Hunty és una pàgina web de cerca, comparació i contractació de jornades de caça. Un marketplace que serveix de canal de vendes a les empreses i organismes públics que exploten aprofitaments cinegètics.

El premi inclou una dotació econòmica de 5.000 euros i l’accés a un programa internacional d’acompanyament a Silicon Valley, organitzat per Esade en col·laboració amb la Singularity University, o un curs internacional de creixement empresarial, Ignite Fast Track, de la Universitat de Cambridge (Regne Unit).

El guardó s’ha lliurat en el marc de la jornada d’innovació, tecnologia i emprenedoria ‘DayOne Innovation Summit’, un programa creat per CaixaBank DayOne, que ha reunit els principals players de l’ecosistema emprenedor, tecnològic i inversor de la Rioja. Isabel Moreno, directora de la territorial Ebre de CaixaBank (La Rioja, Aragó i Navarra) i Álvaro Frutos, secretari general d’Enisa han presidit el lliurament de premis i han reconegut l’actitud i la qualitat dels projectes dels emprenedors. La directora general d’Universitat i Política Científica, Pilar Vargas, ha estat l’encarregada de clausurar el DayOne Innovation Summit de La Rioja. En aquesta edició, a La Rioja han participat 21 empreses. Els altres quatre finalistes han estat Idoneo, Webup Hosting, Global Virtual Real Estate i Entorno de medición inteligente.  

Jornada DayOne Innovation Summit a La Rioja

A la jornada DayOne Innovation Summit celebrada a Riojafórum, l’entitat ha reunit més de 150 persones. Al llarg del matí s’han celebrat workshops, masterclass, ponències i taules rodones, en què experts com Luis Lombana, CEO de Ficosterra, i Aida Loperena, CEO de Smart Comfort, entre altres, han explicat els principals reptes i desafiaments dels emprenedors, a més, David Navarro, director d’AgroBank a Territorial Ebre, Carlos Camarero, director de Cherky, guanyador de l’edició anterior dels premis Emprenedor XXI a La Rioja, i Inés Ortiz, directora de Qualitat i Gestió de Processos d’Embutidos Ortiz, han tractat la innovació i peculiaritats en el sector agroalimentari.

Partners Grup CaixaBank
Imagin Agrobank CaixaBank Banca Privada CaixaBank Negocios CaixaBank Empresas CaixaBank Séniors MicroBank CaixaBank Dualiza Payments and Consumer VidaCaixa CaixaBank TECH
Organitzadors territorials / Col·laboradors

PREMIS EMPRÈNXXI | Caixa Emprendedor XXI