Fes créixer el teu negoci amb la plataforma d’adquisició de clients Advertio

28/10/2021

Advertio, empresa vencedora de la 14a edició dels Premis EmprendedorXXI a Portugal (Lisboa, Sul i Ilhas), és una plataforma de captació de clients que pretén fer accessible el creixement dels negocis a través del màrqueting digital, a tot tipus d’usuaris (des d’agències de màrqueting fins a petites empreses).

En aquesta entrevista, la seva CEO i fundador, João de Sousa Aroso, ens compta més sobre aquesta innovadora proposta. 

Premis EmprendedorXXI: Com definiries el vostre projecte?

João de Sousa Aroso: Advertio és una plataforma d’adquisició de clients que permet a tot tipus d’empreses, des d’agències de màrqueting fins a petites empreses locals, fer créixer la seva presència en línia sense risc, pagant només pels resultats.

Premis EmprendedorXXI: Com va néixer la idea del vostre projecte?

João de Sousa Aroso: Abans de crear Advertio, vaig treballar directament amb petites empreses que intentaven gestionar els seus esforços de màrqueting digital amb poc temps i coneixement. Em vaig adonar que la falta d’informació i moltes vegades els complexos processos de cadascuna de les xarxes eren un obstacle per al creixement dels negocis locals, així que vaig començar a pensar en què podia fer per a omplir aquest buit.

Advertio neix llavors per a ajudar a tota mena d’anunciants a marcar la seva posició en el mercat, sense necessitat de saber molt sobre Màrqueting Digital, ja que la plataforma crea i optimitza els seus anuncis sol, a través d’Intel·ligència Artificial.

Premis EmprendedorXXI: Quin és el valor diferencial del vostre projecte i què penseu us ha fet guanyar aquest premi?

João de Sousa Aroso: El nostre major factor diferenciador és el model de negoci. En oferir a tot tipus d’empreses l’oportunitat de promocionar els seus productes en línia sense córrer riscos, estem contribuint a una distribució de mercat més sostenible i justa, on les petites empreses també guanyen veu. Això, unit a l’última tecnologia en Intel·ligència Artificial i Machine Learning, fa que Advertio destaqui.

Premis EmprendedorXXI: Com creieu que la vostra proposta us converteix en referents o futurs referents en innovació de la vostra comunitat autònoma?

João de Sousa Aroso: Durant l’últim any, ens hem centrat en millorar la nostra tecnologia i elevar la qualitat del nostre algorisme d’aprenentatge automàtic. Això ha estat possible gràcies a un equip dedicat de ciència de dades, així com a socis que ens han permès brindar cada vegada millors suggeriments publicitaris als nostres clients.

Amb millors suggeriments i un producte cada vegada més estable i robust, hem anat aconseguint més partners que utilitzen Advertio i que contribueixen al creixement del mercat local. En un any com el 2021, en el qual molts negocis es van bolcar cap al digital, estem orgullosos de poder aportar una tecnologia que els permeti fer aquesta transició d’una manera més segura, i esperem continuar sent aquesta referència en 2022 i més enllà.

Premis EmprendedorXXI: Si poguessis donar un consell a emprenedors que volen iniciar-se en el vostre sector, quin seria?

João de Sousa Aroso: Jo diria que en primer lloc han de tenir una visió clara del que volen aconseguir. Pot semblar un consell bàsic, però cada vegada hi ha més negocis en aquesta àrea i el mercat s’està tornant més difícil. D’altra banda, també hi ha cada vegada més oportunitats i talent que fan que l’aventura valgui la pena, per la qual cosa el meu consell seria tractar de saber el màxim possible sobre l’àrea en la qual esteu operant i tenir clar el problema que voleu resoldre. Després d’això, el més important és trobar un equip que cregui en el producte i l’èxit serà una cosa natural.

Premis EmprendedorXXI: Què ha suposat per a la teva empresa guanyar el Premi EmprendedorXXI per al vostre projecte? I a nivell personal com a fundador i CEO?

João de Sousa Aroso: Sempre és un orgull guanyar un premi com el Premi Emprenedor XXI, sobretot quan s’acompanya tan bé. Els altres equips que van competir s’ho van merèixer i, per tant, sens dubte és un orgull per a Advertiohaver estat triat guanyador i és un plaer poder portar aquest premi a tot el meu equip.

A nivell personal, com a fundador i CEO, també em dóna la força per a continuar liderant l’equip i creure en el que estem construint. És més una validació que el que fem té un impacte positiu en els altres, que és sempre el nostre objectiu.

Premis EmprendedorXXI: Com ha estat l’experiència de participar en els Premis EmprendedorXXI aquests últims mesos? Què és el que més valoreu d’aquesta iniciativa?

João de Sousa Aroso: L’experiència va ser molt positiva. Al llarg de tot el procés, es van aprendre moltes lliçons, des d’escoltar com altres equips estan resolent uns certs problemes, fins a comprendre quins punts valoren més els jurats. Tot això fa que mirem el que estem fent amb altres ulls, la qual cosa ens permet prioritzar alguns punts i provar noves solucions. Aquesta sinergia d’opinions i converses va ser, sens dubte, el que més extrec de l’experiència.

Premis EmprendedorXXI: Quins són els principals reptes dels pròxims 12 mesos per a la vostra empresa?

João de Sousa Aroso: La nostra intenció és continuar creixent i expandint la nostra activitat a encara més mercats com ho hem fet en els últims anys. Els nostres objectius són clars: arribar a més mercats, optimitzar el nostre algorisme en tots els idiomes admesos (nou, de moment) i continuar enfocant-nos en el talent qualificat.

En aquesta entrevista, João de Sousa Arosocomparteix amb nosaltres detalladament la seva experiència en els Premis EmprendedorXXI com startup guanyadora d’aquesta 14a edició:

Coneix més sobre els guanyadors d'aquesta edició dels Premis EmprendedorXXI aquí

Vanessa Palmer, Business Development Manager @ CaixaBank DayOne

Partners Grup CaixaBank
Imagin
Banca Privada
MicroBank
VidaCaixa
AgroBank
CaixaBank Negocios
Caixank Séniors
Payments and Consumer
CaixaBanca Empresas
CaixaBanca Empresas
Organitzadors territorials / Col·laboradors

Premis EmprenedorXXI | Caixa Emprendedor XXI