2. A quins premis opto?

  • Empresa amb major impacte al teu territori, dotat amb 5.000€ i un programa de desenvolupament internacional. Competeixen en aquest premi totes les empreses d’un mateix Territori, independentment del seu sector. S’atorguen 19 premis. A Espanya s’atorga un premi per a cadascuna de les 17 Comunitats Autònomes i a Portugal dos premis (un premi per a Zona Nord/Centro, i un altre per a Lisboa/Sud i Illes).
  • Empresa amb major potencial de creixement del teu sector, dotat amb 15.000€ i un programa d’acompanyament internacional. Competeixen en aquest premi totes les empreses d’un mateix sector d’Espanya i Portugal. S’atorguen 6 premis als següents 6 sectors: AgroFood, Health, Sènior, Mobility, Impact y PropTech.
  • Accèssits a la Innovació atorgat per la Agência Nacional dóna Inovaçao a través de BFK awards a Portugal amb un premi de 5.000€ per a una empresa portuguesa
  • Els Premis EmprendedorXXI, a través de CaixaBank DayOne, llançaran en l’últim trimestre de 2019 el programa “DayOne Open Innovation” a fi de seleccionar una empresa de cada vertical sectorial en el qual es llanci un repte amb la qual realitzar un pilot amb una àrea de negoci del grup CaixaBank. L’empresa seleccionada de cada sector obtindrà 15.000€ per a realitzar un pilot amb CaixaBank.