Coneix AllRead, el software de detecció i lectura OCR per a optimitzar operacions

24/09/2021

Avui parlem amb Miguel Silva-Constenla, CEO i cofundador de AllRead, una empresa que desenvolupa un programari basat en l'aprenentatge profund per a detectar i digitalitzar textos, codis i símbols en les cadenes de subministrament. En aquesta 14a edició, l'empresa catalana ha estat guanyadora del Premi EmprendedorXXI en el seu territori, i també del repte DeepTechXXI. Continua llegint per a saber tot sobre AllRead!  

Premis EmprendedorXXI: Com definiries el vostre projecte?

Miguel Silva-Constenla: AllRead és un spinoff del Centre de Visió per Computador de Barcelona. El nostre programari de Visió Artificial és capaç de detectar i digitalitzar qualsevol text, codi o símbol captat per qualsevol mena de càmera de seguretat, telèfon intel·ligent o dron.  

Premis EmprendedorXXI: Com va néixer la idea del vostre projecte?

Miguel Silva-Constenla: En el Venture Builder del MWCapital, The Collider, on tecnologies disruptives nascudes en la Universitat, s'alineen amb emprenedors amb experiència per a convertir-les en producte i portar-les al mercat.  

Premis EmprendedorXXI: Quin és el valor diferencial del vostre projecte i què penseu us ha fet guanyar aquest premi?

Miguel Silva-Constenla: La facilitat d'implementar el nostre programari usant qualsevol cambra existent en cadenes de subministrament d'empreses de logística, utilities, indústria 4.0. facilitant la traçabilitat d'actius d'una manera econòmica, senzilla i baixa inversió.  

Premis EmprendedorXXI: Com creieu que la vostra proposta us converteix en referents o futurs referents en innovació de la vostra comunitat autònoma?

Miguel Silva-Constenla: Les cadenes de subministrament es troben en plena disrupció digital i no sols les grans empreses sinó qualsevol tipus d'empresa de qualsevol grandària, es beneficiarà de l'ús de visió artificial per a poder identificar i localitzar els seus actius usant càmeres de qualsevol tipus.  

Premis EmprendedorXXI: Si poguessis donar un consell a emprenedors que volen iniciar-se en el vostre sector, quin seria?

Miguel Silva-Constenla: Assegurar-se que aquesta tecnologia és capaç de resoldre un problema real i que el producte resultant sigui senzill de comprendre i integrar en qualsevol tipus d'empresa.  

Premis EmprendedorXXI: Què ha suposat per a la teva empresa guanyar el Premi EmprendedorXXI per al vostre projecte? I a nivell personal com a fundador i CEO?

Miguel Silva-Constenla: Moltíssima visibilitat a nivell estatal i una validació que el que estem fent en AllRead té un recorregut real de futur. A nivell personal, la qual cosa és beneficiós per a l'empresa, ho és per a la seva CEO.  

Premis EmprendedorXXI: Què és el que més valoreu d'aquesta iniciativa?

Miguel Silva-Constenla: L'enorme visibilitat que ens dóna enfront d'inversors, organismes públics i clients.  

Premis EmprendedorXXI: Quins són els principals reptes dels pròxims 12 mesos per a la vostra empresa?

Miguel Silva-Constenla: Duplicar la plantilla de 17 a 35 persones per a poder continuar creixent al ritme actual del 90% per trimestre en ARR.  

En aquesta entrevista, Miguel Silva-Constenla, CEO de AllRead, comparteix amb nosaltres detalladament la seva experiència en els Premis EmprendedorXXI com startup guanyadora d'aquesta 14a edició.  

 

Coneix més sobre els guanyadors d'aquesta edició dels Premis EmprendedorXXI aquí.  

Vanessa Palmer, Business Development Manager @ CaixaBank DayOne

Partners Grup CaixaBank
Imagin
Banca Privada
MicroBank
VidaCaixa
AgroBank
CaixaBank Negocios
Caixank Séniors
Payments and Consumer
CaixaBanca Empresas
CaixaBanca Empresas
Organitzadors territorials / Col·laboradors

Premis EmprenedorXXI | Caixa Emprendedor XXI