Cherky guanya els Premis EmprenedorXXI a La Rioja

26/02/2019

Bravo Food Design SL, propietària de la marca comercial Cherky, sota la qual comercialitza snacks carnis funcionals, ha guanyat els Premis EmprenedorXXI a La Rioja, impulsats per CaixaBank, a través del DayOne, la seva divisió especialitzada per a empreses de tecnologia, innovació i els seus inversors , i co-atorgats pel Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme, a través d'Enisa. A La Rioja també participa com a entitat organitzadora ADER, Agència de Desenvolupament Economico de la Rioja.
 
El guardó s'ha lliurat en el marc de la jornada d'innovació, tecnologia i emprenedoria 'DayOne Innovation Summit', un nou programa creat per CaixaBank DayOne, que ha reunit als principals players de l'ecosistema emprenedor, tecnològic i inversor de la Rioja.
 
El premi inclou una dotació econòmica de 5.000 euros i l'accés a un programa internacional d'acompanyament a Silicon Valley, organitzat per Esade en col·laboració amb la Singularity University, o un curs internacional de creixement empresarial, Ignite Fast Track, de la Universitat de Cambridge (Regne Unit). Cristina Gonzalez Viu, directora territorial de CaixaBank a Aragó i la Rioja, ha presidit el lliurament del premi i ha reconegut l'actitud dels emprenedors. Com ha indicat la directora territorial, "aquests premis són un reconeixement als emprenedors que basen en la innovació la seva capacitat de crear productes i serveis únics al mercat i que han estat capaços de convertir una idea -la seva idea- en una empresa". Ha afegit també que "per aconseguir l'accés al mercat, s'afronten grans dificultats i desafiaments, per superar aquests obstacles, l'ajuda econòmica i l'assessorament especialitzat són clau, des CaixaBank, proporcionem aquest finançament i acompanyament expert en les primeres etapes de les start -ups. " La cloenda ha estat a càrrec de la consellera de Desenvolupament Econòmic i Innovació, Leonor González Menorca, qui ha felicitat a tots els emprenedors que han participat en aquesta convocatòria i especialment als premiats i ha reconegut la figura de l'emprenedor per la seva contribució a la generació d'ocupació ia la riquesa de la región. Per això, ha explicat la consellera, l'Executiu regional, a través d'ADER i del programa EmprendeRioja, posa a disposició dels emprenedors les eines i instruments necessaris perquè puguin fer realitat seus proyectos. Bravo Food Design SL, propietària de la marca comercial Cherky, sota la qual comercialitza snacks carnis funcionals, ha estat la guanyadora en la Rioja.
 
Els finalistes seleccionats han estat:
 
  • Brener, que es dedica a la consultoria i l'assessorament en matèries d'adquisició, gestió i correcte aprofitament de l'energia en els àmbits industrial i institucional.
  • Gebox, taller de reparació de vehicles amb serveis generals especialitzat en la reparació de caixes de canvis.
  • Growpath, market network per al desenvolupament personal i professional.
  • Infoticketing Cinemes, l'objectiu és automatitzar els sistemes de vendes i d'informació dels cinemes, teatres, museus, etc.
  • Worldwide Heart Control, que desenvolupen dispositius i sistemes que facilitin el seguiment de la salut de les persones. En aquesta edició, han participat 13 empreses de la Rioja

DayOne Innovation Summit a la Rioja

A la jornada DayOne Innovation Summit celebrada a la Fombera, l'entitat ha reunit més de 120 persones. Al llarg de la jornada, s'han celebrat workshops, masterclass, ponències i taules rodones, en què experts com Silvia Leal entre altres, han explicat les noves tendències del sector. A més, també s'han exposat casos d'èxit com Encore Lab i Dronica Solutions, guanyador de l'anterior edició dels Premis EmprenedorXXI.

Partners Grup CaixaBank
Imagin Agrobank CaixaBank Banca Privada CaixaBank Negocios CaixaBank Empresas CaixaBank Séniors MicroBank CaixaBank Dualiza Payments and Consumer VidaCaixa CaixaBank TECH
Organitzadors territorials / Col·laboradors

PREMIS EMPRÈNXXI | Caixa Emprendedor XXI