L’empresa Titan Fire System guanya els Premis EmprenedorXXI a Aragó

L’empresa Titan Fire System ha guanyat els Premis EmprenedorXXI a Aragó, impulsats per CaixaBank, a través del DayOne, la seva divisió especialitzada per a empreses de tecnologia, innovació i els seus inversors, i co-atorgats pel Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, a través d’Enisa. A Aragó també participa com a entitat organitzadora la Fundació Emprendre a Aragó.

El guardó s’ha lliurat en el marc de la jornada d’innovació, tecnologia i emprenedoria ‘DayOne Innovation Summit’, un nou programa creat per CaixaBank DayOne, que ha reunit als principals players de l’ecosistema emprenedor, tecnològic i inversor d’Aragó.

El premi inclou una dotació econòmica de 5.000 euros i l’accés a un programa internacional d’acompanyament a Silicon Valley, organitzat per Esade en col·laboració amb la Singularity University, o un curs internacional de creixement empresarial, Ignite Fast Track, de la Universitat de Cambridge (Regne Unit).

La directora territorial de CaixaBank a Aragó i la Rioja, Cristina González Viu, ha presidit el lliurament del premi i ha reconegut l’actitud dels emprenedors. La cloenda ha estat a càrrec de Marta Gaston, consellera d’Economia, Indústria i Ocupació del Govern d’Aragó.

El guanyador ha estat Titan Fire System que es dedica a la fabricació de manòmetres via ràdio amb connectivitat Wireless.

Els finalistes seleccionats han estat NOODDLE, app que t’envia una recepta saludable amb els productes que tinguis a la nevera, ARAGÓN SIN GLUTEN, que es dedica a la importació, cultiu, producció i comercialització de pseudocereals, farines, flakes, flocs inflats, etc, sense gluten tant en ecològic com en convencional, FELTWOOD, transformació de residus vegetals agrícoles en material industrial ecològic, i DORSAL8, que ha dissenyat un motor de processos i algoritmes capaç d’augmentar la productivitat en una relació de 10 a 1 a la creació i manteniment de jocs mòbils.

En aquesta edició, hi han participat 17 empreses aragonesas.

DayOne Innovation Summit a Aragó

A la jornada DayOne Innovation Summit celebrada a Caixa Fòrum Saragossa, l’entitat ha reunit més de 150 persones. Al llarg de la jornada, s’han celebrat workshops, masterclass, ponències i taules rodones, en què experts com Àngel Bonet, entre d’altres, han explicat les noves tendències del sector tecnològic. A més, també s’han exposat casos d’èxit com Clara Arpa, directora general d’Arapa EMC; Ruth Lazaro, directora general de Conservas Taisi; Sergio Mayayo, CEO d’Orache Desinfection (Premi Emprenedor XXI a 2014 a nivell nacional), i Fidel de la Hoya, CEO de Sensovida (guanyador Emprenedor XXI a Aragó en 2015).