Abora Solar guanya els Premis EmprenedorXXI a l’Aragó

08/04/2020

L’empresa Abora Solar ha guanyat els Premis EmprenedorXXI a l’Aragó, impulsats per CaixaBank, a través de DayOne, la seva divisió especialitzada per a empreses de tecnologia, innovació i els seus inversors, i atorgats conjuntament pel Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, a través d’Enisa. A l’Aragó també participa com a entitat organitzadora la Fundación Emprender en Aragón.

Abora Solar és especialista en disseny, desenvolupament i fabricació de panells solars híbrids amb la màxima eficiència del mercat. Isabel Moreno, directora territorial de CaixaBank a la Territorial Ebre, que engloba l’Aragó, Navarra i La Rioja, juntament amb Pilar Molinero, directora-gerent de l’Instituto Aragonés de Fomento IAF, han lliurat el reconeixement al guanyador i finalistes d’aquesta tretzena edició a l’Aragó.

El premi inclou una dotació econòmica de 5.000 euros i l’accés a un programa internacional d’acompanyament a Silicon Valley, organitzat per Esade en col·laboració amb la Singularity University, o un curs internacional de creixement empresarial, Ignite Fast Track, de la Universitat de Cambridge (Regne Unit). En aquesta edició, a l’Aragó, han participat 22 empreses.

Els altres tres finalistes han estat:

  • INNDEO: fabricació d’equips per a l’automatització del control de qualitat dels aliments mitjançant noves tècniques de visió artificial.
  • ONiAd: desenvolupen una eina pròpia basada en intel·ligència artificial i big data per eliminar les barreres de coneixement, temps i inversió publicitària i que qualsevol empresa pugui gestionar campanyes de publicitat digital com les grans corporacions.
  • SINGERFY: “Regalar una experiència emocional mitjançant una cançó personalitzada”. Un regal emocional, sostenible i personal amb el suport d’una tecnologia que permet personalitzar i descarregar la teva pròpia cançó en pocs minuts.
Partners Grup CaixaBank
Imagin Agrobank CaixaBank Banca Privada CaixaBank Negocios CaixaBank Empresas CaixaBank Séniors MicroBank CaixaBank Dualiza Payments and Consumer VidaCaixa CaixaBank TECH
Organitzadors territorials / Col·laboradors

PREMIS EMPRÈNXXI | Caixa Emprendedor XXI