Què és EXXI?

Més de 10 anys identificant les empreses amb major potencial i acompanyant-les en el camí a l’èxit.

Els Premis EmprendedorXXI són una iniciativa impulsada per “la Caixa” que té com a objectiu identificar, reconèixer, i acompanyar les joves empreses amb major potencial de creixement. Aquests premis estan co-atorgats amb el Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat a través de l’Empresa Nacional d’Innovació, S.A. (ENISA) a Espanya i Banc BPI a Portugal, i compten amb el suport de més de 130 entitats de referència implicades en el desenvolupament de les empreses innovadores.

Des de la seva creació, l’any 2007, s’han invertit prop de 4.280.000€ en premis i hem acompanyat a 289 empreses. Però, més enllà dels premis atorgats, els guanyadors destaquen la visibilitat, prestigi i accés a contactes com els principals valors que aporta guanyar aquest reconeixement.

Totes les empreses candidates opten als següents premis:

  • Premis a les empreses amb major potencial de creixement en el seu sector: Ciències de la Vida, Tecnologies de la Informació, Negocis Digitals, Tecnologies Industrials i Agroalimentari.
  • Premis a les empreses amb major impacte al seu territori. Aquest premi es competeix entre totes les empreses d’un territori independentment del seu sector.

Addicionalment a aquests premis, l’Ambaixada d’Israel a Espanya atorga un premi Accèssit a la innovació.

Participa i descobreix tot el que els premis et poden aportar.