L'empresa OpositaTest guanya els Premis EmprenedorXXI a Galícia

08/05/2019

L'empresa OpositaTest ha guanyat els Premis EmprenedorXXI a Galícia, impulsats per CaixaBank, a través del DayOne, la seva divisió especialitzada per a empreses de tecnologia, innovació i els seus inversors, i co-atorgats pel Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme, a través de Enisa. A Galícia, també participa com a entitat organitzadora el Igape.

El guardó s'ha lliurat en el marc de la jornada d'innovació, tecnologia i emprenedoria 'DayOne Innovation Summit', un nou programa creat per CaixaBank DayOne, que ha reunit als principals players del ecosistema emprenedor, tecnològic i inversor de Galícia.

El premi inclou una dotació econòmica de 5.000 euros i l'accés a un programa internacional d'acompanyament a Silicon Valley, organitzat per Esade en col·laboració amb la Singularity University, o un curs internacional de creixement empresarial, Ignite Fast Track, de la Universitat de Cambridge (Regne Unit). El consellerio d'Economia, Emprego i Indústria, Francisco Conde ha presidit el lliurament del premi i ha reconegut l'actitud dels emprenedors.

OpositaTest és una empresa radicada a la Corunya que ofereix una plataforma en línia de preparació de proves tipus test per als processos selectius de les administracions públiques. Els altres quatre finalistes del Premi EmprenedorXXI van ser les empreses Kalekoi, Netum Solutions, Convert.Fit i Muutech.

DayOne Innovation Summit a Galicia

A la jornada DayOne Innovation Summit celebrada a la Cidade de Cultura, a Santiago, l'entitat ha reunit més de cent persones de l'ecosistema tecnològic i innovador gallec. Al llarg del matí, s'han celebrat workshops, masterclass, ponències i taules rodones, amb la presència d'experts com Ángel Bonet o Samuel Epstein, que han explicat les noves tendències del sector de les tecnologies i el cas particular d'èxit d'Israel en l'àmbit de la innovació, respectivament.

Partners Grup CaixaBank
Imagin Agrobank CaixaBank Banca Privada CaixaBank Negocios CaixaBank Empresas CaixaBank Séniors MicroBank CaixaBank Dualiza Payments and Consumer VidaCaixa CaixaBank TECH
Organitzadors territorials / Col·laboradors

PREMIS EMPRÈNXXI | Caixa Emprendedor XXI