L'empresa i+Med S.Coop. guanya els Premis EmprenedorXXI a Euskadi

07/03/2018

L'empresa i+Med S. Coop. ha guanyat els Premis EmprenedorXXI a Euskadi. Aquest guardó, impulsat per CaixaBank, a través de la gestora de capital risc Caixa Capital Risc, i co-atorgat pel Ministeri d'Economia, Indústria i Competitivitat, a través d'Enisa, arriba aquest any a la seva onzena edició i té l'objectiu d’identificar, reconèixer i acompanyar les empreses innovadores amb major potencial de creixement. A Euskadi, també participa com a entitat organitzadora SPRI, aquest any a la seva seu de BIC Bizkaia Ezkerraldea.

Com a guanyadora, i+Med S. Coop.  ha rebut una dotació econòmica de 5.000 euros i una beca per participar en un curs internacional de creixement empresarial, Ignite Fast Track, de la Universitat de Cambridge (Regne Unit). i+Med S. Coop. és una empresa innovadora de base tecnològica, en l’àmbit de la Biomedicina, que investiga, desenvolupa i comercialitza nanohidrogels d'alt valor afegit per a l'alliberament controlat de fàrmacs, vitamines, factors de creixement i altres compostos actius d'interès per l'Oncologia, Oftalmologia, Traumatologia i Cardiologia, entre d'altres.

Arantxa Tapia, consellera de Desenvolupament Econòmic i Infraestructures del Govern Basc, Juan Pedro Badiola, director territorial de CaixaBank al País Basc i Cantàbria, i Oscar Via, secretari general d'Enisa, han presidit el lliurament de premis a les instal·lacions de BIC Bizkaia Ezkerraldea a Barakaldo.

L'acte ha començat a les 12,00 hores amb la conferència de Javier Luxor "Liderar (t) per a créixer". Luxor és expert en Influència, Persuasió, Mentalisme, Intuïció i Gestió del Pensament; és conferenciant i formador, i destaca com un dels millors mentalistes corporatius de tot el món, amb diversos premis internacionals.

En aquesta edició, a Euskadi han participat 27 empreses, arribant a la final set. Les sis finalistes que no han aconseguit el primer premi són:

  • Asparia Glycomics (Donostia), és una empresa biotecnològica dedicada al desenvolupament i comercialització de productes per a la quantificació de la glicosilació en proteïnes terapèutiques i biosimilars, factor que determina certes característiques del fàrmac com la seva seguretat o la seva eficient activitat biològica.
  • Bugaloop (Bilbao), primera plataforma online on són presents tots els elements necessaris per preparar els permisos de conduir de cotxe i moto online. És un cercador i comparador de classes pràctiques de conduir a nivell nacional, a més de plataforma intel·ligent per preparar el teòric online.
  • Differengin, SLU (Barakaldo, Biscaia), és una enginyeria especialitzada en internet de les coses, amb la missió de connectar, dotar d'intel·ligència i de noves prestacions als productes dels seus clients.
  • Globetesting Nord, S.L. (Parc Tecnològic d'Àlaba), companyia de serveis especialitzada en les proves de programari i la monitoratge de sistemes. La seva activitat se centra en assegurar que les aplicacions funcionin lliures d'errors, a una velocitat d'acord a les necessitats, assegurant que les dades romanen segurs, i sempre disponible.
  • HWS Concrete Towers, S.L. (Donostia), que busca introduir en el sector "wind energy" el formigó prefabricat, inicialment torres i, com a extensió, innovadors procediments de muntatge, evitant les costoses i escasses grues tradicionals.
  • Oreka Training, S.L. (Oiartzun, Guipúscoa), dedicada al disseny i comercialització d'un nou sistema patentat per a la pràctica del ciclisme indoor, amb sensació de pedaleig real, compatible amb sistemes de simulació virtual.

Partners Grup CaixaBank
Imagin Agrobank CaixaBank Banca Privada CaixaBank Negocios CaixaBank Empresas CaixaBank Séniors MicroBank CaixaBank Dualiza Payments and Consumer VidaCaixa CaixaBank TECH
Organitzadors territorials / Col·laboradors

PREMIS EMPRÈNXXI | Caixa Emprendedor XXI