L'empresa Ferimark 2016 (Ecobertura) guanya els Premis EmprenedorXXI a Canàries

23/02/2018

L'empresa Ferimark 2016 (Ecobertura) ha guanyat els Premis EmprenedorXXI a Canàries. Aquest guardó, impulsat per CaixaBank, a través de la gestora de capital risc Caixa Capital Risc, i co-atorgat pel Ministeri d'Economia, Indústria i Competitivitat, a través d'Enisa, arriba aquest any a la seva onzena edició i té l'objectiu d’identificar, reconèixer i acompanyar les empreses innovadores amb major potencial de creixement. A Canàries també participa com a entitat organitzadora l'Agència Canària d'Investigació, Innovació i Societat de la Informació del Govern de Canàries.

Com a guanyadora, Ferimark 2016 (Ecobertura) ha rebut una dotació econòmica de 5.000 euros i una beca per participar en un curs internacional de creixement empresarial, Ignite Fast Track, de la Universitat de Cambridge (Regne Unit). Ferimark 2016 (Ecobertura) és una empresa de R+D, producció, comercialització i distribució de Mitjans de Defensa Fitosanitària (MDF), per al monitoratge i control de plagues. Es dedica principalment a desenvolupar mètodes de producció de feromones de manera més eficient i eficaç, facilitant una agricultura sostenible i rendible, a més d'investigar i desenvolupar noves trampes i nous difusors d'alliberament controlat.

Juan Ramón Fuertes, director territorial de Caixabank a Canàries, ha presidit l’entrega del premi i ha reconegut l'actitud dels emprenedors. Fuertes ha destacat que "hi ha molts emprenedors que, cada dia, surten aquí fora a guanyar-se la confiança de la societat malgrat les dificultats". Fuertes ha posat èmfasi en el paper que tenen les pimes en l'economia, ja que són un pilar bàsic per la seva contribució a la creació de riquesa i per la seva aportació a la creació de llocs de treball, innovació i creativitat.

En aquesta edició, a Canàries han participat 22 empreses. Les empreses finalistes han estat:

  • Wooptix és una empresa de base tecnològica que té com a objectiu l’explotació comercial de diversos sistemes de captació i tractament d'imatges en temps real que permeten obtenir imatges en 3D sense la necessitat d'un sistema de microlents.
  • Omnirooms.com, web de reserves de vacances per a persones amb mobilitat reduïda. Servei, reserves i vista a través del web de l'accessibilitat en els allotjaments i serveis contractats. El principal objectiu és aconseguir que el client amb mobilitat reduïda pugui contractar el seu paquet de vacances amb la mateixa rapidesa i amb la informació necessària del que està contractant, igual que una persona sense cap tipus de limitació.

Partners Grup CaixaBank
Imagin Agrobank CaixaBank Banca Privada CaixaBank Negocios CaixaBank Empresas CaixaBank Séniors MicroBank CaixaBank Dualiza Payments and Consumer VidaCaixa CaixaBank TECH
Organitzadors territorials / Col·laboradors

PREMIS EMPRÈNXXI | Caixa Emprendedor XXI