L'empresa Drónica Solutions guanya els Premis EmprenedorXXI a La Rioja

28/02/2018

L'empresa Drónica Solutions ha guanyat els Premis EmprenedorXXI a La Rioja. Aquest guardó, impulsat per CaixaBank, a través de la gestora de capital risc Caixa Capital Risc, i co-atorgat pel Ministeri d'Economia, Indústria i Competitivitat, a través d'Enisa, arriba aquest any a la seva onzena edició i té l'objectiu d’identificar, reconèixer i acompanyar les empreses innovadores amb major potencial de creixement. A La Rioja, també participa com a entitat organitzadora ADER.

Com a guanyadora, Drónica Solutions ha rebut una dotació econòmica de 5.000 euros i una beca per participar en un curs internacional de creixement empresarial, Ignite Fast Track, de la Universitat de Cambridge (Regne Unit). Drónica Solutions es dedica a l'oferta de solucions de Geomàtica i tractament avançat d'imatges, aplicada amb drones que incorporen diferents sensors per abordar treballs i problemes en el sector de l'agricultura de precisió.

La Consellera de Desenvolupament Econòmic en Innovació, Leonor González Menorca, i Alberto Marin, director d'Institucions de CaixaBank a la Rioja, han presidit el lliurament del premi i han reconegut l'actitud dels emprenedors.

Marin ha presidit l’entrega del premi i han reconegut l'actitud dels emprenedors. Marqueta ha destacat que "hi ha molts emprenedors que, cada dia, surten aquí fora a guanyar-se la confiança de la societat malgrat les dificultats". Marin ha posat èmfasi en el paper que tenen les pimes en l'economia, ja que són un pilar bàsic per la seva contribució a la creació de riquesa i per la seva aportació a la creació de llocs de treball, innovació i creativitat.

En aquest mateix sentit s'ha pronunciat Leonor González Menorca, que ha destacat que els emprenedors i autònoms són un col·lectiu prioritari per al Govern de la Rioja. "Donem suport a l'important paper que tenen en la creació d'ocupació i riquesa d'una regió amb una àmplia cartera de serveis per a difondre la cultura emprenedora a la regió i oferir-los assessorament en la posada en marxa i desenvolupament del seu projecte", ha ressaltat. "A través de l'ADER i del programa Emprèn Rioja treballem per aconseguir que hi hagi més iniciatives emprenedores a La Rioja, però sobretot, que siguin millors", ha dit, alhora que ha animat a aquelles persones que tenen una idea emprenedora a dirigir-se a ADER per millorar la seva formació i rebre l'assessorament, l’orientació i el suport necessaris per a poder desenvolupar el seu projecte.

Finalment, la consellera de Desenvolupament Econòmic i Innovació ha felicitat als guanyadors i finalistes d'aquests premis dirigits a empreses amb menys de tres anys d'activitat, ja que el primer període d'activitat d'una empresa és el més difícil però també el més important per assegurar el seu èxit.

En aquesta edició, a La Rioja han participat 16 empreses. Les finalistes han estat:

  • Cherky: comercialitzen snacks carnis funcionals.
  • Citylok: és la major aplicació d'esdeveniments d'oci. Reuneix, integra i organitza en una única plataforma milers d'esdeveniments i activitats i els mostra d'una manera senzilla i localitzada en funció dels interessos de cada usuari.
  • Shoecology: fabrica un calçat 100% ecològic, sense productes contaminants ni nocius per al medi ambient en tot el procés de producció de la sabata.
  • Valuecar.es: posen en contacte els compradors de cotxes amb els concessionaris millor valorats d'Espanya oferint transparència en el preu, confiança i estalvis que de mitjana arriben als 4.000 euros.
  • Worldwide Heart Control: té l'objectiu de desenvolupar dispositius i sistemes que facilitin el seguiment de la salut de les persones.

 

Partners Grup CaixaBank
Imagin Agrobank CaixaBank Banca Privada CaixaBank Negocios CaixaBank Empresas CaixaBank Séniors MicroBank CaixaBank Dualiza Payments and Consumer VidaCaixa CaixaBank TECH
Organitzadors territorials / Col·laboradors

PREMIS EMPRÈNXXI | Caixa Emprendedor XXI