L'empresa Cella Medical Solutions guanya els Premis EmprenedorXXI a la Regió de Múrcia

12/02/2018

L'empresa Cella Medical Solutions ha guanyat els Premis EmprenedorXXI a la Regió de Múrcia. Aquest guardó, impulsat per CaixaBank, a través de la gestora de capital risc Caixa Capital Risc, i co-atorgat pel Ministeri d'Economia, Indústria i Competitivitat, a través d'Enisa, arriba aquest any a la seva onzena edició i té l'objectiu d’identificar, reconèixer i acompanyar les empreses innovadores amb major potencial de creixement. A Múrcia, també participa com entitat organitzadora el Institut de Foment de la Regió.

Com a guanyadora, Cella Medical Solutions ha rebut una dotació econòmica de 5.000 euros i una beca per participar en un curs internacional de creixement empresarial, Ignite Fast Track, de la Universitat de Cambridge (Regne Unit). Cella Medical Solutions ha presentat un projecte que permet, en una operació quirúrgica, planificar la intervenció amb la reproducció virtual i física de rèpliques personalitzades d'òrgans i estructures anatòmiques amb patologies complexes. En aquesta edició, a Múrcia han participat 23 empreses.

Els premis han estat presidits pel conseller d’Ocupació, Universitats i Empreses de la Regió, Juan Hernández, i pel director comercial de CaixaBank a Múrcia, Gerardo Cuartero.

Cuartero ha reconegut l'actitud dels emprenedors i ha destacat que "hi ha molts emprenedors que, cada dia, surten aquí fora a guanyar-se la confiança de la societat malgrat les dificultats". Cuartero ha posat èmfasi en el paper que tenen les pimes en l'economia, ja que són un pilar bàsic per la seva contribució a la creació de riquesa i per la seva aportació a la creació de llocs de treball, innovació i creativitat.

Els finalistes han estat:

  • Duely és un projecte dedicat a l'incipient mercat dels Esports, que té per objectiu oferir als aficionats la possibilitat de participar d'una manera activa d'aquesta indústria, a través de la inversió directa en els jugadors, a canvi d'una part dels drets econòmics dels seus traspassos.
  • Keepcool és una empresa dedicada a la fabricació de sistemes frigorífics per purificar l'ambient de les màquines on s'emmagatzemen fruites i verdures. L'objectiu és eliminar l'etilè produït per fruites, verdures i flors, i que és el causant de la maduració, allargant la vida dels productes frescos.
  • Visuartech Develop és una companyia especialitzada en el desenvolupament de solucions i aplicacions de realitat augmentada i virtual, per al sector de l'arquitectura, l'enginyeria i la construcció.
  • WhiteLynx desenvolupa un model de centraleta virtual amb funcions esteses àmpliament, enfront del model de centraleta virtual. Entre les novetats, incorpora la disponibilitat de les funcions pròpies d'una centraleta des de qualsevol terminal Smartphone.
  • com és un ecommerce especialitzat en la venda d'ulleres de sol amb un catàleg de més de 20.000 ulleres.
  • Datuary és una companyia especialitzada en el tractament de dades que ofereix a les empreses una plataforma moderna i molt accessible per a la presa de decisions basades en Business Intelligence i Big Data.

Partners Grup CaixaBank
Imagin Agrobank CaixaBank Banca Privada CaixaBank Negocios CaixaBank Empresas CaixaBank Séniors MicroBank CaixaBank Dualiza Payments and Consumer VidaCaixa CaixaBank TECH
Organitzadors territorials / Col·laboradors

PREMIS EMPRÈNXXI | Caixa Emprendedor XXI